MTA2311 כתב:סיכום שלי-
פתיחת העונה הביאה 200 משתמשים פוטנציאלים חדשים לפורום, שראו את השכונה שהלכה פה וברחו.
#לאניתןלמשתמשיםחדשיםלהצטרף
אה והדבר שהכי בלט לי במשחק היום זה זריקת הזין של אלכסנדר. מבט של ילד על הספקטרום בעיניים כל המשחק.
#מקובלים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סיכום שלי-
פתיחת העונה הביאה 200 משתמשים פוטנציאלים חדשים לפורום, שראו את השכונה שהלכה פה וברחו.
#לאניתןלמשתמשיםחדשיםלהצטרף
אה והדבר שהכי בלט לי במשחק היום זה זריקת הזין של אלכסנדר. מבט של ילד על הספקטרום בעיניים כל המשחק.
בשלות כתב:"היוונים עוד חזרו עם שלשה חמישית ברבע אבל פניני עם שלשה גדולה דאג לניצחון ראשון"
omer8783 כתב:נו באמת, חאלס עם הציניות המציקה של חלקכם. משחק אימון ראשון, יריבה קשוחה שכבר שיחקה כמה פעמים בניגוד אלינו, עברנו. וגם אם לא היינו עוברים, זה ניסוי כלים בסך הכל. לכן שחקני ספסל מקבלים דקות רבות משחקני מפתח. מה שבטוח הוא שהציניות והביקורות המוקדמות לא עוזרות לאף אחד.
LIAV10 כתב:חלאססס אין לי קישור למשחק
felix_r כתב:בשלות כתב:"היוונים עוד חזרו עם שלשה חמישית ברבע אבל פניני עם שלשה גדולה דאג לניצחון ראשון"
פניני שחקן גמור כבר שנתיים, איפה אתה חי ?
felix_r כתב:בשלות כתב:"היוונים עוד חזרו עם שלשה חמישית ברבע אבל פניני עם שלשה גדולה דאג לניצחון ראשון"
BIG sofo כתב:התקפה אחרונה ופניני היה על המגרש
MTA2311 כתב:מי שצריך קישור יכול לבקש מליאב בפרטי
felix_r כתב:BIG sofo כתב:התקפה אחרונה ופניני היה על המגרש
הקפטן, מה אתה רוצה
שועל כתב:felix_r כתב:בשלות כתב:"היוונים עוד חזרו עם שלשה חמישית ברבע אבל פניני עם שלשה גדולה דאג לניצחון ראשון"
הוא שכח מזה לשנייה וזרק שלשה בשוגג
Holiday_Armadillo כתב:omer8783 כתב:נו באמת, חאלס עם הציניות המציקה של חלקכם. משחק אימון ראשון, יריבה קשוחה שכבר שיחקה כמה פעמים בניגוד אלינו, עברנו. וגם אם לא היינו עוברים, זה ניסוי כלים בסך הכל. לכן שחקני ספסל מקבלים דקות רבות משחקני מפתח. מה שבטוח הוא שהציניות והביקורות המוקדמות לא עוזרות לאף אחד.
בשידור זה לא נראה טוב
שמואל1 כתב:סרטון מסיום המשחק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים