המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:האמת, אני מקווה שלא נראה פה מקרה שרון 2.0. עדיף לכולם שימות.
Holiday_Armadillo כתב:חשבתי 100% הוא מת
לא בקטע רע או מרושע, הייתי בטוחה שזה מה שהם הולכים להגיד בגלל ההקדמה של ההיא
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי 100% הוא מת
לא בקטע רע או מרושע, הייתי בטוחה שזה מה שהם הולכים להגיד בגלל ההקדמה של ההיא
היא כמעט נחנקה מדמעות גם אני הייתי בטוח שזו הכרזה רשמית של המוות..
אבל יש לי הרגשה שהוא לא שורד את הלילה.
MTA2311 כתב:ציטוט משמעותי מאוד של פרס: "אני מבטיח לכם, כשיבוא היום, אני לא אשכח למות."
מקווה שיתנו לו לעמוד במילה שלו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ציטוט משמעותי מאוד של פרס: "אני מבטיח לכם, כשיבוא היום, אני לא אשכח למות."
שאלה אמיתית - בגיל כמו שלו, יש טעם לתרום איברים?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ציטוט משמעותי מאוד של פרס: "אני מבטיח לכם, כשיבוא היום, אני לא אשכח למות."
על רוב האיברים הקריטיים יש הגבלת גיל לתרומה של 60-65
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ציטוט משמעותי מאוד של פרס: "אני מבטיח לכם, כשיבוא היום, אני לא אשכח למות."
לגיטימי
אני כל הזמן אומרת שאם חס וחלילה טפו טפו טפו מלח מים..שייקחו מה שבא להם, עד המקסימום, ויזרקו את השאריות בפרדס
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:מכביסט31 כתב:מנהיגי העולם כבר מחממים את מנועי המטוסים שלהם?
#סליחה
אין ספק. זה יהיה הארוע הכי גדול בתולדות המדינה. יהיה משעשע לראות את מנהיגי העולם מנסים לברוח מביבי.
לא רבין?
#יליד_1996
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:ציטוט משמעותי מאוד של פרס: "אני מבטיח לכם, כשיבוא היום, אני לא אשכח למות."
לגיטימי
אני כל הזמן אומרת שאם חס וחלילה טפו טפו טפו מלח מים..שייקחו מה שבא להם, עד המקסימום, ויזרקו את השאריות בפרדס
כנל
מכביסט31 כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="MTA2311"]ציטוט משמעותי מאוד של פרס: "אני מבטיח לכם, כשיבוא היום, אני לא אשכח למות."
לגיטימי
כנל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים