שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא ייאמן... סיימתי והגשתי את העבודה בהולוגרפיה....
עבודה? באמצע החופש?
הייתי צריך להגיש אותה לפני חודש, אבל המרצה המדהים שלי נתן לי הארכה, ובלי קשר ענה לי על משהו
כמו 30 מיילים עם שאלות...!!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא ייאמן... סיימתי והגשתי את העבודה בהולוגרפיה....
עבודה? באמצע החופש?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:אני מסכים שיש מקרים אצל חיות שאנחנו יכולים לפרש כאלטרואיזם, אבל אני לא יכול לנתק את המניע מהמונח, ואנחנו לא בהכרח יכולים להבין לחלוטין את המניע שעומד מאחורי המעשים האלה.
אצל חיות באמת קשה מאוד לפסול הסברים אלטרנטיביים, אבל עדיין, התופעה עצמה של חיה שמסכנת את עצמה בשביל לעזור לחיה אחרת היא שכיחה.
לגבי בני אדם - מאוד קשה להפריד בין אלטרואיזם לאגואיזם. אתה צריך SETUP מאוד ייחודי לניסוי. אני מכיר מספר ניסויים שכן הסיקו על קיום מניעים אלטרואיסטיים (וכאן צריך להיכנס להגדרה מדוייקת), אבל אין ספק שיש גם כאלה שהסיקו מסקנות הפוכות. תוצאות בניסויים זה משהו שצריך לקחת מאוד בערבון מוגבל כי זה מאוד תלוי בדרך שבה החוקר בונה את הניסוי ומציג אותו לנסיינים, ועוד אני בכלל לא מדבר על זה שב- 80% מהמחקרים המפורסמים בפסיכולוגיה התוצאות הן מזוייפות בדרך כזו או אחרת (היה על זה מאמר ב- NATURE).
jol9 כתב:אור, אתה מצחיק אותי, אתה יודע?
יש שתי דוגמאות לאלטרואיזם טהור כאן בפורום, ובאחת מהן אתה היית מעורב ישירות.
הראשונה היא פתיחת הת'רדים של שמואל. תגיד לי איך זה לא אלטרואיזם בהגדרה הכי מדוייקת שלו.
השניה היא הנסיעה שלך איתנו לסקוטלנד. הקרבה שכזאת בשביל חבר זקן שצריך עזרה לא ראיתי בשום מקום.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:לא ייאמן... סיימתי והגשתי את העבודה בהולוגרפיה....
עבודה? באמצע החופש?
הייתי צריך להגיש אותה לפני חודש, אבל המרצה המדהים שלי נתן לי הארכה, ובלי קשר ענה לי על משהו
כמו 30 מיילים עם שאלות...!!!
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אתה מצחיק אותי, אתה יודע?
הראשונה היא פתיחת הת'רדים של שמואל. תגיד לי איך זה לא אלטרואיזם בהגדרה הכי מדוייקת שלו.
השניה היא הנסיעה שלך איתנו לסקוטלנד. הקרבה שכזאת בשביל חבר זקן שצריך עזרה לא ראיתי בשום מקום.
מדהים איך אפשר לנהל דיון ארוך ומקיף במשך 24 שעות כמעט, ואז אתה בא עם הודעה כזאת ובשנייה מוכיח את הטענה שלך מעל לכל ספק עם שתי דוגמאות פשוטות.
כל הכבוד. מוריד את הכובע.
MTA2311 כתב:המרצים לא מחזיקים עוזרים/מתרגלים בשביל דברים כאלה?
שמואל1 כתב:אין על המרצים שעונים בסבלנות על המיילים של הסטודנטים!
זה לא מובן מאליו באוניברסיטה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:המרצים לא מחזיקים עוזרים/מתרגלים בשביל דברים כאלה?
מתרגלים לא מתעסקים בעבודות. רק בבדיקת מבחנים או שיעור תרגול.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אין על המרצים שעונים בסבלנות על המיילים של הסטודנטים!
זה לא מובן מאליו באוניברסיטה.
ברור שלא מובן מאליו. אני חושב שיש גבול למה סטודנט שמשלם 10,000 שק לשנה יכול לדרוש. רק חלק קטן מהמשכורת של מרצים זה עבור הוראה.
החציל האצטקי כתב:קיבלתי סוג של מערכת שעות היום.
כואב לי הראש רק מלנסות להבין מה הולך שם.
ואז עוד יותר כי אני מתחיל להבין שאני חייב להתפטר מהעבודה... ועוד יותר כי לא יהיו לי יותר חיים...
ועוד יותר כי מה בחרתי במקצוע הזה בכלל???
ווואאאאאא
שמואל1 כתב:תזכיר לי מה אתה הולך ללמוד ואיפה?
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:תזכיר לי מה אתה הולך ללמוד ואיפה?
מדעי המחשב בבינתחומי
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אתה מצחיק אותי, אתה יודע?
מדהים איך אפשר לנהל דיון ארוך ומקיף במשך 24 שעות כמעט, ואז אתה בא עם הודעה כזאת ובשנייה מוכיח את הטענה שלך מעל לכל ספק עם שתי דוגמאות פשוטות.
שמואל1 כתב:החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:תזכיר לי מה אתה הולך ללמוד ואיפה?
מדעי המחשב בבינתחומי
אה מגניב.
איזה קורסים אתם לוקחים בסמסטר הראשון?
אם אתה צריך טיפים אני אשמח לעזור.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, אתה מצחיק אותי, אתה יודע?
אגב אני יכול לעשות את זה בצ'יק גם לאורי, והוא תוך שניה זולל בייקון, יושב בבתי הקפה בשנקין בשבת,
ולא צם בכיפור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים