rc4991 כתב:Chen כתב:חחחחח אני בדיוק גם באתי להחליף חתימה אחרי שכבר הבנתי ששמואל לא יוסיף את מילר...
חתימה גדולה
לקח לי שניה להבין
נראה לי שרק אתה הבנת.. צריך ממש לעקוב אחריו כדי להבין את הקטע.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:Chen כתב:חחחחח אני בדיוק גם באתי להחליף חתימה אחרי שכבר הבנתי ששמואל לא יוסיף את מילר...
חתימה גדולה
לקח לי שניה להבין
איתי-שגב כתב:בן דוד שלי שעובד במגדל של יוגי אומר שהוא ראה אותו הרגע.. וכבר אמרתי לו שאין סיכוי והוא מתעקש להגיד שזה הוא..
לא יודע אם להאמין.
שועל כתב:איתי-שגב כתב:בן דוד שלי שעובד במגדל של יוגי אומר שהוא ראה אותו הרגע.. וכבר אמרתי לו שאין סיכוי והוא מתעקש להגיד שזה הוא..
לא יודע אם להאמין.
טיסה של פחות משעתיים. לא מופרך
איתי-שגב כתב:שועל כתב:איתי-שגב כתב:בן דוד שלי שעובד במגדל של יוגי אומר שהוא ראה אותו הרגע.. וכבר אמרתי לו שאין סיכוי והוא מתעקש להגיד שזה הוא..
לא יודע אם להאמין.
טיסה של פחות משעתיים. לא מופרך
כן אבל אנחנו לא היינו יודעים על משהו כזה ?.
אם כן הוא אמור לחזור ?.
איתי-שגב כתב:בן דוד שלי שעובד במגדל של יוגי אומר שהוא ראה אותו הרגע.. וכבר אמרתי לו שאין סיכוי והוא מתעקש להגיד שזה הוא..
לא יודע אם להאמין.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:בן דוד שלי שעובד במגדל של יוגי אומר שהוא ראה אותו הרגע.. וכבר אמרתי לו שאין סיכוי והוא מתעקש להגיד שזה הוא..
לא יודע אם להאמין.
במגדל של יוגי?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:בן דוד שלי שעובד במגדל של יוגי אומר שהוא ראה אותו הרגע.. וכבר אמרתי לו שאין סיכוי והוא מתעקש להגיד שזה הוא..
לא יודע אם להאמין.
במגדל של יוגי?
במגדל שיוגי גר שם.
Chen כתב:rc4991 כתב:Chen כתב:חחחחח אני בדיוק גם באתי להחליף חתימה אחרי שכבר הבנתי ששמואל לא יוסיף את מילר...
חתימה גדולה
לקח לי שניה להבין
נראה לי שרק אתה הבנת.. צריך ממש לעקוב אחריו כדי להבין את הקטע.
איתי-שגב כתב:אוקיי.
בפרטי לליאב ? כבר נהיה מסורת.
MTA2311 כתב:בוואלה כתוב שהמשחק ב9 וחצי. מקווה שלא נכון, שעה אחת התקועות.
MTA2311 כתב:בוואלה כתוב שהמשחק ב9 וחצי. מקווה שלא נכון, שעה אחת התקועות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־13 אורחים