16 ספטמבר 2016, 10:25
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא ישנתי דקה אחת בלילה
לא בקטע של הגזמה כמו בשביל להגיד ''ישנתי מעט'', לא, לא ישנתי דקה אחת
איך אני שורדת עד 2 אני לא יודעת (שאז זה כבר יהיה הרבה מעבר ל-24 שעות בלי שינה)
את מרשה לעצמך לא לישון בגלל מכבי?
חבל
16 ספטמבר 2016, 11:01
16 ספטמבר 2016, 11:03
איתי-שגב כתב:היה לי משהו כזה בגיל 8..
לילה אחרי כמעט היה אותו דבר אבל החלטתי להביא לי אגרוף לפנים ומהכאבים איכשהו נרדמתי.
16 ספטמבר 2016, 11:27
לילה אחרי כמעט היה אותו דבר אבל החלטתי להביא לי אגרוף לפנים ומהכאבים איכשהו נרדמתי.
16 ספטמבר 2016, 11:32
16 ספטמבר 2016, 11:33
שועל כתב:לי זה קרה בלא מעט לילות מגיל ילדות ועד לפני חצי שנה (מעולם לא נרדמתי לפני שעתיים לאחר כניסתי למיטה, לעתים קרובות גם מעבר לזה), אז החלטתי להיגמל מקפאין ואני נרדם כמו תינוק.
16 ספטמבר 2016, 11:39
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לי זה קרה בלא מעט לילות מגיל ילדות ועד לפני חצי שנה (מעולם לא נרדמתי לפני שעתיים לאחר כניסתי למיטה, לעתים קרובות גם מעבר לזה), אז החלטתי להיגמל מקפאין ואני נרדם כמו תינוק.
קפאין זה בוודאות לא הבעיה שלי
16 ספטמבר 2016, 11:42
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לי זה קרה בלא מעט לילות מגיל ילדות ועד לפני חצי שנה (מעולם לא נרדמתי לפני שעתיים לאחר כניסתי למיטה, לעתים קרובות גם מעבר לזה), אז החלטתי להיגמל מקפאין ואני נרדם כמו תינוק.
זה בדרך כלל קורה כאשר מוטרדים במחשבות.
אני במקרים כאלו אוהב להפעיל במחשב פרק של סדרה כשלהי על ווליום חלש. לא בשביל לראות, אלא כדי שיהיה דיבור כלשהו ברקע שיסיח את הדעת.
16 ספטמבר 2016, 12:34
16 ספטמבר 2016, 13:02
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לי זה קרה בלא מעט לילות מגיל ילדות ועד לפני חצי שנה (מעולם לא נרדמתי לפני שעתיים לאחר כניסתי למיטה, לעתים קרובות גם מעבר לזה), אז החלטתי להיגמל מקפאין ואני נרדם כמו תינוק.
אני במקרים כאלו אוהב להפעיל במחשב פרק של סדרה כשלהי על ווליום חלש. לא בשביל לראות, אלא כדי שיהיה דיבור כלשהו ברקע שיסיח את הדעת.
אני גרועה בלהירדם אבל בשאר הימים יותר קל לי לפצות על זה
ביום שישי אני חושבת ''לא נרדמתי, יש לי רק עוד 4 שעות..עכשיו 3..עכשיו 2..עכשיו 40 דקות..aaaaaand it's gone''
16 ספטמבר 2016, 13:03
מכביסט31 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לי זה קרה בלא מעט לילות מגיל ילדות ועד לפני חצי שנה (מעולם לא נרדמתי לפני שעתיים לאחר כניסתי למיטה, לעתים קרובות גם מעבר לזה), אז החלטתי להיגמל מקפאין ואני נרדם כמו תינוק.
ביום שישי אני חושבת ''לא נרדמתי, יש לי רק עוד 4 שעות..עכשיו 3..עכשיו 2..עכשיו 40 דקות..aaaaaand it's gone''
אצלי זה יותר גרוע.. אני חושב כמה שעות נשאר לי ואז פתאום מצליח להירדם בשעה האחרונה שנותרה לי לפני שאני צריך לקום.. הרגשה נוראית אחר כך של עייפות שקשה להיפטר ממנה. עדיף כבר לא להירדם
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
16 ספטמבר 2016, 15:50
16 ספטמבר 2016, 15:51
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:לי זה קרה בלא מעט לילות מגיל ילדות ועד לפני חצי שנה (מעולם לא נרדמתי לפני שעתיים לאחר כניסתי למיטה, לעתים קרובות גם מעבר לזה), אז החלטתי להיגמל מקפאין ואני נרדם כמו תינוק.
ניסיתי, את זה, לא עבד
ובאמת שניסיתי הכל
הכרחתי את עצמי לרוקן את הראש, הכי הרבה שהגעתי זה להיות ממש עייפה ואז ישר לצאת מזה
16 ספטמבר 2016, 15:58
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:היה לי משהו כזה בגיל 8..
מה נסגר איתך?
16 ספטמבר 2016, 16:10
16 ספטמבר 2016, 18:34
16 ספטמבר 2016, 18:37
LIAV10 כתב:מתי אלמד לא לעשות עדכון לאייפון?
כזה מעצבן.
עכשיו כשאני עושה רווח אחרי סימן פיסוק זה לא חוזר אוטומטית למקלדת של האותיות, ואם אני כותב פה הודעה נניח וזה מגיע ל״סוף המסך״ אז הוא לא זז אוטומטית, אז אני לא רואה את מה שכתבתי לפני שנייה, אי אפשר לשים לב לטעויות הקלדה.
שלא נדבר על הפתיחה החדשה של האייפון.
16 ספטמבר 2016, 18:39
16 ספטמבר 2016, 18:43
LIAV10 כתב:חושב שקיים.
מחרפן
16 ספטמבר 2016, 18:44