כמו שרשמתי,2.5 מגה זה לא מהיר..אפילו איטי יחסית למהירויות היום..גם אני סבלתי מהמהירות הזאת עד לפני כמה חודשים..
יש לך רשת בבית? ראוטר? הום-פלאג? HPNA? אם יש כמה מחשבים שמחוברים לתשתית האינטרנט בבית אז ה-2.5 מתחלק על כל המחשבים ואז אפילו אין לך באמת 2.5..
אתה צריך לשדרג את מהירות האינטרנט שלך בתיאום עם התשתית והספק..
אמרת שאתה עם אינטרנט דרך HOT..אני אישית מציעה לך לעבור לחברה יותר מסודרת ורצינית כמו בזק..
הולידי ארמדילו:"אם אתה רוצה תפתח אני רק אענה לך על השאלה הזאת,בעיקרון אתה צריך להתקשר לשתי החברות למרות שאני מציעה לך קודם להתקשר ל-012 ואז לשאול אותם האם אתה צריך לדבר גם עם הוט..בכלל..עדיף לך לעשות אינטרנט אחר ולא דרך הוט..בגלל חוק לשון הרע וכל זה אני אגיד ש..פשוט עדיף לך לעבור חחחח"
למה לא כדאי בהוט?
פשוט בגלל שאני לא אוהבת אותם..
דבר ראשון הם לא מתמחים באינטרנט ורק מצאו דרך לעשות עוד כסף ככה שהם לא הכי מקצוענים שזה מגיע לתמיכה טכנית..לוקח להם המון זמן לענות,לרוב יש שם אנשים לא הכי אדיבים,לחברות כמו בזק יש המון פתרונות לפתור לך את הבעיות דרכם ובלי שאתה תצטרך לעשות משהו במידה ואתה לא מבין בזה יותר מדי..חחחחחח זה נשמע כאילו אני עובדת בבזק
הייתי ב-HOT לפני כמה שנים..חברה מאוד לא מאורגנת בעיניי..רק לא מזמן הייתה כתבה על זה שאם אתה רוצה טכנאי אתה צריך לחכות לפחות שבוע..