המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Nadav#30 כתב:איפה השכל של ערוץ הספורט?
עושים שידורים חוזרים למכבי-פנא ביום שבת, אם כבר החלטתם לעשות שידורים חוזרים למה לא לשדר את זה במוצ"ש?
מקווה שמישהו יעלה את המשחקים ליוטיוב (יש לי הרגשה שזה יקרה כי את המסיבת עיתונאים העלו..)
Nadav#30 כתב:איפה השכל של ערוץ הספורט?
עושים שידורים חוזרים למכבי-פנא ביום שבת, אם כבר החלטתם לעשות שידורים חוזרים למה לא לשדר את זה במוצ"ש?
מקווה שמישהו יעלה את המשחקים ליוטיוב (יש לי הרגשה שזה יקרה כי את המסיבת עיתונאים העלו..)
yanay21 כתב:אני מוכן להפסיד את המשחק הזה ב40 הפרש, אם לנדסברג יואיל בטובו להתפגר מהוירוס הזה, או לפחות לפרוש ממשחק פעיל.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:אני מוכן להפסיד את המשחק הזה ב40 הפרש, אם לנדסברג יואיל בטובו להתפגר מהוירוס הזה, או לפחות לפרוש ממשחק פעיל.
מתי אתה חוזר?
roy1000 כתב:אני חושב שאני הבנאדם היחידי בפורום שגר בתל אביב עצמה.
איתי-שגב כתב:roy1000 כתב:אני חושב שאני הבנאדם היחידי בפורום שגר בתל אביב עצמה.
היי
איתי-שגב כתב:נמר, אתה מתכנן להעלות ?.
roy1000 כתב:אני חושב שאני הבנאדם היחידי בפורום שגר בתל אביב עצמה.
נמרצהוב כתב:איתי-שגב כתב:נמר, אתה מתכנן להעלות ?.
קצת קשה לי משיקגו להקליט
yanay21 כתב:תלוי איפה בתל אביב, יש מקומות שתל אביבים לא מכירים בהם כחלק מהעירXD
roy1000 כתב:איתי-שגב כתב:roy1000 כתב:אני חושב שאני הבנאדם היחידי בפורום שגר בתל אביב עצמה.
היי
מצטער, לא עקבתי אחרי החדשים... בכל מקרה זה מצחיק שכמעט אין פה אנשים שגרים בתל אביב.
מקובי כתב:למה זה מצחיק?
לפי סקר (של קבוצת הכדורגל) רוב האוהדים גרים בגוש דן (ראשון לציון- בת ים- חולון) ולא בת"א עצמה.
roy1000 כתב:מקובי כתב:למה זה מצחיק?
לפי סקר (של קבוצת הכדורגל) רוב האוהדים גרים בגוש דן (ראשון לציון- בת ים- חולון) ולא בת"א עצמה.
אולי "מצחיק" זה לא המילה הנכונה. אתה מצפה שאהדה לקבוצה תהיה דבר ראשון משהו מקומי, אבל במקרה של מכבי זה באמת יותר מותג ארצי והרבה פחות מקומי. אני חושב שבקרב תושבי תל-אביב עצמה יש מיעוט לאוהדי מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים