המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מכביסט31 כתב:12 עמודים ואנחנו שעתיים וחצי רק לפני המשחק..
יש לי הרגשה שהיום שוברים שיא חדש בפורום - שני ת'רדים למשחק אחד. הת'רד הזה יכול להגיע בקלות ל-50 עמודים
חוק 50 העמודים לא תקף לת'רד של משחק. אין היגיון בלפצל אותו.
דרך אגב, הת'רדים מפיינל פור 2014 לא הגיעו ל 50 עמודים אז גם כאן אין סיכוי שזה יקרה.
מה? אין מצב
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:
יופי של החתמה.
ואם כבר דיאמנטידיס, הוא משחק היום?
למה שהוא ישחק? אתה רציני?
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:למה זה מצחיק?
לפי סקר (של קבוצת הכדורגל) רוב האוהדים גרים בגוש דן (ראשון לציון- בת ים- חולון) ולא בת"א עצמה.
אולי "מצחיק" זה לא המילה הנכונה. אתה מצפה שאהדה לקבוצה תהיה דבר ראשון משהו מקומי, אבל במקרה של מכבי זה באמת יותר מותג ארצי והרבה פחות מקומי. אני חושב שבקרב תושבי תל-אביב עצמה יש מיעוט לאוהדי מכבי.
לא בטוח, אצלי זה היה חצי חצי כזה בין מכבי והפועל.
MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:מקובי כתב:למה זה מצחיק?
לפי סקר (של קבוצת הכדורגל) רוב האוהדים גרים בגוש דן (ראשון לציון- בת ים- חולון) ולא בת"א עצמה.
אולי "מצחיק" זה לא המילה הנכונה. אתה מצפה שאהדה לקבוצה תהיה דבר ראשון משהו מקומי, אבל במקרה של מכבי זה באמת יותר מותג ארצי והרבה פחות מקומי. אני חושב שבקרב תושבי תל-אביב עצמה יש מיעוט לאוהדי מכבי.
לא בטוח, אצלי זה היה חצי חצי כזה בין מכבי והפועל.
יד אליהו?
yanay21 כתב:אני יודע שהם תמיד ממחזרים, אבל מה הסיכוי שהם לא ישדרו שידורים חוזרים של זה?אני חייב לצפות בזה0
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
איתי-שגב כתב:אה... שמעתי שזה בעיה בלווין וזה יתוקן.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה... שמעתי שזה בעיה בלווין וזה יתוקן.
איך שמעת אם אין קול?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך מצטערת
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אה... שמעתי שזה בעיה בלווין וזה יתוקן.
איך שמעת אם אין קול?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך מצטערת
yanay21 כתב:זה בסדר, מוות מועיל לסביבה[WINKING FACE] טסתי לפני כמעט חודש, שבועיים הייתי בניו יורק, עכשיו מסיים שבועיים בטורונטו, מונטריאול, קוויבק סיטי. חוזר בשני. קראתי ששברת משהו, ומשהו לגבי טיסה לחו"ל. טסת בסוף?
חנו'ש כתב:טכנית אני אמורה להיות כרגע על החוף בפוקט מקבלת מסאז ושותה שייק פירות.
פיזית אני כאן בארץ עם יד שבורה....
I hate my life
חנו'ש כתב:yanay21 כתב:זה בסדר, מוות מועיל לסביבה[WINKING FACE] טסתי לפני כמעט חודש, שבועיים הייתי בניו יורק, עכשיו מסיים שבועיים בטורונטו, מונטריאול, קוויבק סיטי. חוזר בשני. קראתי ששברת משהו, ומשהו לגבי טיסה לחו"ל. טסת בסוף?
טכנית אני אמורה להיות כרגע על החוף בפוקט מקבלת מסאז ושותה שייק פירות.
פיזית אני כאן בארץ עם יד שבורה....
I hate my life
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־19 אורחים