roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:חבל לנתח לעומק את השיטה ורמת האימון כששני הצירים המרכזיים שהקבוצה בנויה עליהם היו אאוט לגמרי היום, אם על המגרש או הספסל.
אני לא מבין למה אתה קושר בין העדרות של שחקן כזה או אחר לבין רמת האימון? שחקנים אמורים לדעת מה הם עושים על המגרש בלי קשר להרכב הספציפי. למה את חושב שעם גאודלוק פתאום מכבי תהפוך לקבוצה מאומנת?
אני מקבל את הטיעון שעדיין מוקדם ושיש עוד זמן עד פתיחת העונה, אבל אתה לא יכול ממש לקשור בין ההיעדרות של גאודלוק לבין רמת האימון של הקבוצה. ווימס לא אמור להיות שחקן של בידודים בלבד וגם אם 5 זריקות היו נכנסות לו הים, זה לא היה משנה. מכבי נראית לא מאומנת לחלוטין בשלב הזה. יש עוד זמן לתקן, אבל נראה שארז לא עשה כלום עד עכשיו.
לוקח זמן לייצר תיאום הגנתי עם הכלים שיש למכבי.
מתי מכבי פגשה גבוהים שמסוגלים לקלוע מבחוץ כמו גיסט, סינגלטון ובורוסיס (שגם מסוגל לעשות עבודה יפה בפוסט וגם למסור)?
מתי מכבי פגשה גארד מגה-אתלט כמו מייק ג'יימס שדורס כל גארד במעבר והולך חזק לדאנק?
זה משחק אימון. פגשו פה דברים שהם עוד לא ראו ובטוח שגם לא תרגלו.
זה דבר אחד לעשות טראפ על צירבס באימון כשלידו משחק שגב ודבר אחר לגמרי לנסות לשמור על בורוסיס כשלידו משחק גיסט.
התקפית הכלים היום היו מוגבלים מאוד ועדיין ראינו יכולת אישית יפה של צירבס ושל ראד, שני הסקוררים ה"משלימים".
היכולת של אדלשטיין ללמוד תוך כדי תנועה תעזור. אני בטוח שהוא יוצא מהמשחק הזה עם הרבה חומר למחשבה והרבה עבודה.