פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טורניר דיאמנטידיס: מכבי נגד פנאתינייקוס - שישי 21:00, ספ

17 ספטמבר 2016, 14:20

אני רוצה להזכיר משהו לגבי גל מקל.
גם את קמפיין הנבחרת הוא פתח רע מאוד במשחקי ההכנה. אני זוכר שכל הפורום צלב אותו כאן על ימין ועל שמאל.
בפועל? גל מקל נתן קמפיין משובח והוביל את הנבחרת לניצחונות מרשימים מאוד.
אז תנו לו ימי חסד. החיסול הממוקד שעושים לו כאן כל פעם פשוט לא לעניין.

17 ספטמבר 2016, 14:24

אז מקל ואוחיון עם 18/5 משותף מהשדה (כ"א 9 זריקות - הכי הרבה מלבד ציברס), ויחס אסיסטים/איבודים שלילי של 6/5.
אין ספק שהם יודעים את תפקידם במכבי.

שמואל - מקל יכול להיות גם טוב, רק שהרבה פעמים זה מתבטא ע"ח שחקנים אחרים בקבוצה (וכן, ראינו את זה גם בנבחרת) והשטף של המשחק. וזו בדיוק הבעיה שלו לטעמי, אובר דומיננטיות (בוודאי ביחס ליכולת).

17 ספטמבר 2016, 14:34

אחדשיודע כתב:אז מקל ואוחיון עם 18/5 משותף מהשדה (כ"א 9 זריקות - הכי הרבה מלבד ציברס), ויחס אסיסטים/איבודים שלילי של 6/5.
אין ספק שהם יודעים את תפקידם בקבוצה.

שמואל - מקל יכול להיות טוב, רק שהרבה פעמים זה מתבטא ע"ח שחקנים אחרים בקבוצה (וכן, ראינו את זה גם בנבחרת) והשטף של המשחק. וזו בדיוק הבעיה שלו לטעמי, אובר דומיננטיות (בוודאי ביחס ליכולת).

בדיוק. מקל עדיין לא הוכיח שהוא יכול להיות בקבוצה שבה הוא לא האופציה הראשונה (או שניה במקרה הגרוע). אני לא בונה על שחקן בן 28 שישנה את המשחק שלו.

17 ספטמבר 2016, 14:38

שמואל1 כתב:
arel123 כתב:
שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:לא נמאס לך שאנחנו מתווכחים על יכולת החדירה של גאודלוק?
מדי פעם הוא יכול לעשות פלוטר, אבל חודר מצווין הוא לא, הוא ברמה של רוצ׳סטי.
מקל חודר בעזרת הפיזיות, אין הרבה שחקנים פחות פיזיים ממנו ביורוליג.

יש לו פלואטר קטלני. זה ממש לא דבר שהוא עושה מידי פעם, זה כלי יעיל מאוד אצלו בהתקפה.

שמואל אתה יודע אם הוא ישחקן היום?

כרגע הוא עדיין בספק.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 25732.html
גאודלוק ייעדר גם נגד בארסה. לנדסברג בסגל
18:25: עוד משחק הכנה של הצהובים. פניני: רק עניין של זמן עד שנשתפר
מבאס....

17 ספטמבר 2016, 14:46

42 עמודים פאק. הדתיים הולכים לקבל חתיכת שוק..
לא הייתי רחוק מסתבר מההימור על ה-50.

אז בואו איכשהו נגיע ל50

איתי-שגב כתב:אז בואו איכשהו נגיע ל50

כן צריך רק דיבור על המשחק
תזכיר לי כמה הודעות זה עמוד ?

17 ספטמבר 2016, 14:48

arel123 כתב:
איתי-שגב כתב:אז בואו איכשהו נגיע ל50

כן צריך רק דיבור על המשחק
תזכיר לי כמה הודעות זה עמוד ?

20

17 ספטמבר 2016, 14:58

דבר ראשון הזוי שמשחק אימון מגיע ל42 עמודים עם ניתוחים כלכך מעמיקים .
ההבדל בין מכבי לפאו אתמול זה שמכבי זה משחק אימון שני סך הכל לעומת פאו שכבר שחקה כמה ושאצל מכבי מדובר בסגל כמעט חדש לחלוטין בעוד של פאו יחסית משופשף .
ה-10 נק' הפרש זה בדיוק הנקודות החסרות של אנדרו ...

17 ספטמבר 2016, 15:00

שמואל1 כתב:אני רוצה להזכיר משהו לגבי גל מקל.
גם את קמפיין הנבחרת הוא פתח רע מאוד במשחקי ההכנה. אני זוכר שכל הפורום צלב אותו כאן על ימין ועל שמאל.
בפועל? גל מקל נתן קמפיין משובח והוביל את הנבחרת לניצחונות מרשימים מאוד.
אז תנו לו ימי חסד. החיסול הממוקד שעושים לו כאן כל פעם פשוט לא לעניין.

לכולם נותנים ימי חסד. זאת קבוצה חדשה לגמרי, וצוות מקצועי חדש לגמרי.
עדיין, הביקורת מגיעה לו ובצדק. נקווה שהוא יגרום לכולנו לאכול את הכובע לגביו.

17 ספטמבר 2016, 15:02

roy1000 כתב:
צ'שר כתב:חייב להגיד שתגובות כמו שלך פשוט הורגות אותי מצחוק... לא בקטע אישי, אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר, אבל כאילו מה נראה לך שארז אדלשטייין לא יודע שיש הבדל בין הליגה הישראלית והיורוליג? ברצינות?

עזוב את זה שמדובר במאמן בכיר בארץ שבלי שום קשר לכלום אני מתאר לעצמי שיודע "קצת" יותר כדורסל מאשר מאמני העל מהפורום פה, אבל את שמעת אותו פעם מפרשן? אין פרשן שמציין את הבדלי הרמות בין הליגה הישראלית לבין היורוליג יותר בתכיפות ממנו. באמת אני שואל - למה נראה לך שהוא חושב ככה? למה נראה לך שמה שברור לאוהדים-הכל-יודעים לא ברור למאמן נבחרת ישראל?

אני מניח שאתה מבין שיש הבדל די גדול בין לפרשן לבין לאמן. ארז אולי "מבין" שיש הבדלים, אבל הכלים שלו הם כאלה שמגיעים מהליגה הישראלית וייקח לו הרבה זמן להסתגל ולפתח כלים חדשים. המהלך של להוריד את מקל לפוסט על קלאתיס היה מהלך מגוחך שנבע נטו מחוסר הבנה של היריב והיכולות שלו.

אם אתה חושב שאפשר פשוט לעבור מעמדת הפרשן ומאמן בליגה הישראלית למאמן ביורוליג אז אתה טועה. לארז תהיה פה תקופת התסגלות והנסיון שלו בנבחרת לא מחפה על זה. יכול להיות שמכבי טעתה כשלא הביאה את דן שמיר בתור עוזר.

במה הנסיון של דן שמיר ביורוליג עדיף על זה של אדלשטיין?

אני גם חושב שייקח לו קצת זמן להתרגל לרמה, אבל גם בלאט ובמיוחד פיני, לא הכירו את הרמה
הזאת לפני שהגיעו למכבי, והם הסתגלו, אז אני מאמין שגם ארז יסתגל.

17 ספטמבר 2016, 15:18

יש שידור חוזר עכשיו של המשחק ב55 למי שרוצה לראות

17 ספטמבר 2016, 15:22

יוני, קח תרחיש שנשמע לי הגיוני. ארז כבר שיחק עם מקל בנבחרת, ויצא לי לראות אותו כמה פעמים מוריד אותו לפוסט אפ על גארדים נמוכים. זה עבד לא רע מול כל מיני גארדים ממונטנגרו(רוצ׳סטי...) או מפינלנד. למה שרמי הדר או ליובין יגידו לו שזה לא נכון לעשות את זה? דן שמיר לעומת זאת כבר היה עוזר ברמות האלה כמה שנים. כנראה שהוא פשוט היה אומר לארז שזה מהלך שלא יעבוד מול גארדים של יורוליג שהם יותר פיזיים.

17 ספטמבר 2016, 15:31

jol9 כתב:
roy1000 כתב:
צ'שר כתב:חייב להגיד שתגובות כמו שלך פשוט הורגות אותי מצחוק... לא בקטע אישי, אני בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר, אבל כאילו מה נראה לך שארז אדלשטייין לא יודע שיש הבדל בין הליגה הישראלית והיורוליג? ברצינות?

עזוב את זה שמדובר במאמן בכיר בארץ שבלי שום קשר לכלום אני מתאר לעצמי שיודע "קצת" יותר כדורסל מאשר מאמני העל מהפורום פה, אבל את שמעת אותו פעם מפרשן? אין פרשן שמציין את הבדלי הרמות בין הליגה הישראלית לבין היורוליג יותר בתכיפות ממנו. באמת אני שואל - למה נראה לך שהוא חושב ככה? למה נראה לך שמה שברור לאוהדים-הכל-יודעים לא ברור למאמן נבחרת ישראל?

אני מניח שאתה מבין שיש הבדל די גדול בין לפרשן לבין לאמן. ארז אולי "מבין" שיש הבדלים, אבל הכלים שלו הם כאלה שמגיעים מהליגה הישראלית וייקח לו הרבה זמן להסתגל ולפתח כלים חדשים. המהלך של להוריד את מקל לפוסט על קלאתיס היה מהלך מגוחך שנבע נטו מחוסר הבנה של היריב והיכולות שלו.

אם אתה חושב שאפשר פשוט לעבור מעמדת הפרשן ומאמן בליגה הישראלית למאמן ביורוליג אז אתה טועה. לארז תהיה פה תקופת התסגלות והנסיון שלו בנבחרת לא מחפה על זה. יכול להיות שמכבי טעתה כשלא הביאה את דן שמיר בתור עוזר.

במה הנסיון של דן שמיר ביורוליג עדיף על זה של אדלשטיין?

אני גם חושב שייקח לו קצת זמן להתרגל לרמה, אבל גם בלאט ובמיוחד פיני, לא הכירו את הרמה
הזאת לפני שהגיעו למכבי, והם הסתגלו, אז אני מאמין שגם ארז יסתגל.

לדן שמיר יש נסיון די ארוך בתור עוזר בירוליג (גם לארז יש אבל לפני די הרבה שנים). בדיעבד, נראה שמכבי לקחו סיכון לא קטן בזה שלא הביאו עוזר עם נסיון יורוליג.

כמובן שהעונה עוד לא התחילה ויש 3 שבועות להתכונן ולתקן, אבל יש ממה לדאוג.

17 ספטמבר 2016, 16:19

שמואל1 כתב:
er79 כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:מקל נראה אתמול כמו זין מצוץ.
גם הניסיון לעשות פוסט אפ על קלאת׳ס (1.98 מ׳) היה רחוק מלהיות מבריק.

יצטרך להרים את הרמה שלו מאוד מאוד מהר.

צפיתי במשחק פעם נוספת. מקל החזיק יותר מידי בכדור והתקשה עם הפיזיות של שחקני פאו.
כפי שאמרתי קודם, כאשר גאודלוק יחזור, הוא יהיה זה שיחזיק בכדור וינהל את ההתקפה יחד עם סוני ווימס.
התפקיד של מקל יצומצם לשחרור מהיר של הכדור לגאודלוק/ווימס, או ביצוע פיק אנד רול עם הגבוהים. הוא יהיה בסדר גמור.

אל תבנה על זה. גאודלוק אולי יהיה הפינישר, מקל להערכתי יוביל את הכדור במרבית שלבי ההתקפה.

גאודלוק הוא ממש לא פינישר. הוא שחקן שמניע את כל ההתקפה, כי הוא זה שיוצר לעצמו את המצבים.
אם ארז יהיה חכם (ואני מאמין שהוא חכם), הוא ירצה שהכדור יהיה בידיים של גאודלוק רוב ההתקפה.

שטויות, חותם איתך שברוב שלבי המשחק הוא יהיה בעיקר שחקן של קאץ' אנד שוט. לתת לו להוביל את ההתקפה-בעיניי לא הרעיון הכי גדול

17 ספטמבר 2016, 17:01

יכול להיות שעוזר עם נסיון יורוליג היה עוזר, אבל הצוות שיש לארז, הוא צוות טוב.
בסופו של דבר, אף אחד שם לא נולד אתמול. הם יודעים היטב מה מצופה מהם, והם מבינים מצויין, שהיורוליג
זה לא הליגה הישראלית.

נסיון כזה או אחר להוריד את מקל לפוסט לא אומר שזה לא המצב.

17 ספטמבר 2016, 17:04

jol9 כתב:יכול להיות שעוזר עם נסיון יורוליג היה עוזר, אבל הצוות שיש לארז, הוא צוות טוב.
בסופו של דבר, אף אחד שם לא נולד אתמול. הם יודעים היטב מה מצופה מהם, והם מבינים מצויין, שהיורוליג
זה לא הליגה הישראלית.

מאמן עם נסיון יורוליג היה עוזר.

ומסכים לגבי מקל בפוסט. זה לא קשור ולא אומר שום דבר.

17 ספטמבר 2016, 17:05

מקל בפוסט לא צריך להיות משהו שבשגרה, אבל נחמד שיהיה את זה אם הולכים נגד גארד שלא יכול לשמור על זה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

17 ספטמבר 2016, 17:07

jol9 כתב:יכול להיות שעוזר עם נסיון יורוליג היה עוזר, אבל הצוות שיש לארז, הוא צוות טוב.
זה לא הליגה הישראלית.

יוני אלו מילים באוויר. ברור שארז ורמי הדר "מבינים" שהיורוליג זה לא הליגה הישראלית, אבל זה לא אומר שהם יודעים מה לעשות. ייקח זמן ללמוד וכאן נראה לי שנעשתה טעות בהרכב הצוות המקצועי.

לגבי מקל - זה היה פעמיים שבשניהם זה נגמר בצורה מגוכחת. אבל בכל מקרה זו סתם דוגמא אנקדוטלית לחוסר הנסיון של המאמנים.

17 ספטמבר 2016, 17:10

MTA2311 כתב:
זה לא הליגה הישראלית.

מאמן עם נסיון יורוליג היה עוזר.

ומסכים לגבי מקל בפוסט. זה לא קשור ולא אומר שום דבר.

אני חושב שרמי הדר הוא אחלה עוזר מאמן.
פרסם תגובה