המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:מה שכתבת הוא לדעתי ביקורת מעולה ונכונה מאוד שאני לגמרי מסכים איתה (קצת פחות עם מקל אבל לא משהו מהותי)
אתה חושב שמקל ברמה של רכז פותח ליורוליג? או שהוא ברמה ליורוליג באופן כללי?
rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:מה שכתבת הוא לדעתי ביקורת מעולה ונכונה מאוד שאני לגמרי מסכים איתה (קצת פחות עם מקל אבל לא משהו מהותי)
לא יודע כרגע כי עוד בקושי ראיתי אותו
ממה שראיתי הערב הוא היה סביר מינוס אבל צריך לקחת בחשבון שהוא שיחק ללא ווימס וגאדולוק שיורידו ממנו הרבה מהעומס
גם ניהול המשחק אמור להשתפר ככל שהשחקנים יתייצבו על השיטה והתרגילים (לא שזה אומר שהוא בוודאות ישתפר אבל זה גם משהו שאני לוקח בחשבון)
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:מה שכתבת הוא לדעתי ביקורת מעולה ונכונה מאוד שאני לגמרי מסכים איתה (קצת פחות עם מקל אבל לא משהו מהותי)
לא יודע כרגע כי עוד בקושי ראיתי אותו
ממה שראיתי הערב הוא היה סביר מינוס אבל צריך לקחת בחשבון שהוא שיחק ללא ווימס וגאדולוק שיורידו ממנו הרבה מהעומס
גם ניהול המשחק אמור להשתפר ככל שהשחקנים יתייצבו על השיטה והתרגילים (לא שזה אומר שהוא בוודאות ישתפר אבל זה גם משהו שאני לוקח בחשבון)
ראית אותו חצי עונה. אם התרשמת שהוא יכול להיות רכז פותח ברמות האלה, מה אני אגיד לך...
בשני משחקי האימון האלה הוא היה רע.
אני מקווה שהוא יצליח לעשות את הסוויץ' ולהבין שהוא דמות משנית בהצגה, עד עכשיו זה לא קרה (אני חושב שלכל אורך הקריירה שלו זה לא קרה).
jol9 כתב:ראיתי רק פרקים קטנים, ועוד מעט אראה את כל המשחק המוקלט, אבל בלי קשר, כל הכבוד
על הניצחון.
שמואל, איפה הסיכום שלך?
itai7 כתב:אגב אייברסון עם 10 ריב'
MTA2311 כתב:jol9 כתב:ראיתי רק פרקים קטנים, ועוד מעט אראה את כל המשחק המוקלט, אבל בלי קשר, כל הכבוד
על הניצחון.
שמואל, איפה הסיכום שלך?
פשוט תדמיין 200-300 סימני קריאה ברצף
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:אגב אייברסון עם 10 ריב'
משחק שני ברציפות
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:אגב אייברסון עם 10 ריב'
משחק שני ברציפות
את מתה על שחקנים כאלה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ראיתי רק פרקים קטנים, ועוד מעט אראה את כל המשחק המוקלט, אבל בלי קשר, כל הכבוד
על הניצחון.
שמואל, איפה הסיכום שלך?
דמיינתי... זה הדבר הכי מיני שחוויתי בשנה האחרונה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:ראיתי רק פרקים קטנים, ועוד מעט אראה את כל המשחק המוקלט, אבל בלי קשר, כל הכבוד
על הניצחון.
שמואל, איפה הסיכום שלך?
דמיינתי... זה הדבר הכי מיני שחוויתי בשנה האחרונה.
לאחרונה אני מזהה המון תסכול מודחק אצלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים