18 ספטמבר 2016, 01:16
MTA2311 כתב:זה כי אנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. כל הפורום הזה הוא קונספירציה של אוהדי הפועל.
כשאנשים פה מדברים כל הקיץ על בעיות מקצועיות בסגל, ואז רואים כשמתחילים לשחק שכל מה שאמרו פה בקיץ נכון אחד לאחד, אז טבעי שמדברים על זה.
במקום לדבר על "בכיינות", או על "הפסימיים" תתנו טיעונים מקצועיים נגדיים.
18 ספטמבר 2016, 01:20
MTA2311 כתב:זה כי אנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. כל הפורום הזה הוא קונספירציה של אוהדי הפועל.
כשאנשים פה מדברים כל הקיץ על בעיות מקצועיות בסגל, ואז רואים כשמתחילים לשחק שכל מה שאמרו פה בקיץ נכון אחד לאחד, אז טבעי שמדברים על זה.
18 ספטמבר 2016, 01:23
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה כי אנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. כל הפורום הזה הוא קונספירציה של אוהדי הפועל.
איזה הפועל? מגדל או העכברושים?
18 ספטמבר 2016, 01:24
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה כי אנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. כל הפורום הזה הוא קונספירציה של אוהדי הפועל.
האופציה הגרועה יותר
18 ספטמבר 2016, 01:24
18 ספטמבר 2016, 01:25
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה כי אנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. כל הפורום הזה הוא קונספירציה של אוהדי הפועל.
האופציה הגרועה יותר
הפועל פנדל לב''ש?
18 ספטמבר 2016, 01:26
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:זה כי אנשים פה רוצים שמכבי תפסיד. כל הפורום הזה הוא קונספירציה של אוהדי הפועל.
האופציה הגרועה יותר
הפועל פנדל לב''ש?
והנה נזכרתי בטראומה מהכדורגל והתחיל בכי בלתי נשלט
18 ספטמבר 2016, 04:08
18 ספטמבר 2016, 06:52
18 ספטמבר 2016, 07:09
LIAV10 כתב:צפריר, שמתי לב שאתה מתחבר רק כשיש לך משהו להגיד עליו ״אמרתי לכם״.
18 ספטמבר 2016, 10:32
yzafrir כתב:roy1000 כתב:זה משחק של 30 הפרש. ברצלונה קבוצה מאוד מאומנת. מכבי נראית כמו חבורה של שחקני רחוב.
כמעט 30 הפרש....
זה אחד התרדים ההזויים שקראתי.
כרגיל האופטמים לא התיאשו גם כשהיה 12 הפרש , והפסמים כבר קברו את הקבוצה....עוד מעט יקראו לזה נס ברצלונה !!!
והקטע הכי טוב זה איך המספידים מנסים להתפתל ולחלץ את עצמם.
אף שחקן לא הפתיע אותי במשחק הזה חוץ מדווין . אבל אני לא בונה עליו יותר מהמחזור העשירי בערך , אם יהיה כשיר יותר מיזה , מה טוב
18 ספטמבר 2016, 10:46
18 ספטמבר 2016, 10:53
שועל כתב:אבל רוי, מכבי שיחקה בלי ווימס גאודלוק ואלכסנדר(כמעט ולא שיחק), קלעה 92 נקודות, ונראתה נורא בעיקר בדקות ששגב שיחק ב4.
וברצלונה בלי רייס על הפרקט נראתה עוד פחות טוב ממכבי בלי גאודלוק ווימס.
18 ספטמבר 2016, 10:56
roy1000 כתב:שועל כתב:אבל רוי, מכבי שיחקה בלי ווימס גאודלוק ואלכסנדר(כמעט ולא שיחק), קלעה 92 נקודות, ונראתה נורא בעיקר בדקות ששגב שיחק ב4.
שוב, הסקור במשחקים האלה לא אומר כלום. שתי הקבוצות שיחקו חלש ברוב המשחק ושתי הקבוצות שיחקו עם הרכבים מוזרים שלא ישחקו איתם ביורוליג.
אני חושב שמכבי נראיתה רע בלי קשר לברצלונה. המשחק של מכבי לחלוטין לא מאורגן ומבתסס על אילתורים.
18 ספטמבר 2016, 11:11
roy1000 כתב:yzafrir כתב:roy1000 כתב:זה משחק של 30 הפרש. ברצלונה קבוצה מאוד מאומנת. מכבי נראית כמו חבורה של שחקני רחוב.
כמעט 30 הפרש....
זה אחד התרדים ההזויים שקראתי.
כרגיל האופטמים לא התיאשו גם כשהיה 12 הפרש , והפסמים כבר קברו את הקבוצה....עוד מעט יקראו לזה נס ברצלונה !!!
והקטע הכי טוב זה איך המספידים מנסים להתפתל ולחלץ את עצמם.
אף שחקן לא הפתיע אותי במשחק הזה חוץ מדווין . אבל אני לא בונה עליו יותר מהמחזור העשירי בערך , אם יהיה כשיר יותר מיזה , מה טוב
חלאס עם זה. ראית את המשחק? זה היה משחק לא טוב של מכבי. אם ברצוקאס היה רוצה, זה היה נגמר 30 הפרש. ברצלונה שיחקה עם הרכבים מצחיקים והמון דקות עם קופונן האפסי.
אם אתה חושב שהמשחק הזה סימן משהו טוב ושמכבי נמצאת במקום טוב, אז אתה משלה את עצמך בענק.
18 ספטמבר 2016, 11:14
roy1000 כתב:שועל כתב:אבל רוי, מכבי שיחקה בלי ווימס גאודלוק ואלכסנדר(כמעט ולא שיחק), קלעה 92 נקודות, ונראתה נורא בעיקר בדקות ששגב שיחק ב4.
שוב, הסקור במשחקים האלה לא אומר כלום. שתי הקבוצות שיחקו חלש ברוב המשחק ושתי הקבוצות שיחקו עם הרכבים מוזרים שלא ישחקו איתם ביורוליג.
אני חושב שמכבי נראיתה רע בלי קשר לברצלונה. המשחק של מכבי לחלוטין לא מאורגן ומבתסס על אילתורים.
18 ספטמבר 2016, 11:16
rc4991 כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:אבל רוי, מכבי שיחקה בלי ווימס גאודלוק ואלכסנדר(כמעט ולא שיחק), קלעה 92 נקודות, ונראתה נורא בעיקר בדקות ששגב שיחק ב4.
מה אתה מצפה מקבוצה חדשה לגמרי ועוד בלי שני היוצרים הכי משמעותיים שלה?
כשיש דברים טובים אז זה משחק הכנה ולא צריך להסיק כלום אבל כשמדובר בדברים הרעים נמנעים מלהזכיר את זה
18 ספטמבר 2016, 11:20
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:שועל כתב:אבל רוי, מכבי שיחקה בלי ווימס גאודלוק ואלכסנדר(כמעט ולא שיחק), קלעה 92 נקודות, ונראתה נורא בעיקר בדקות ששגב שיחק ב4.
מה אתה מצפה מקבוצה חדשה לגמרי ועוד בלי שני היוצרים הכי משמעותיים שלה?
כשיש דברים טובים אז זה משחק הכנה ולא צריך להסיק כלום אבל כשמדובר בדברים הרעים נמנעים מלהזכיר את זה
אמרתי לפני המשחק למה אני מצפה - שקבוצה שתיראה יותר מאומנת ואכן היה שיפור קטן בזה במשחק השני. יש עדיין בעיות חמורות בעמדה 1 ובהגנה.
18 ספטמבר 2016, 11:37
rc4991 כתב:זה נכון אבל גם אי אפשר לצפות לתרגילים והוצאה לפועל טובה כשאתה רק בהתחלה ובלי שני הכוכבים
18 ספטמבר 2016, 11:53