המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אסון במשחקים הפראלימפיים, רוכב אופניים איראני התרסק במהלך המירוץ ונהרג.
הדגל אולימפי הורד לחצי התורן.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אסון במשחקים הפראלימפיים, רוכב אופניים איראני התרסק במהלך המירוץ ונהרג.
לא מפסיקים משחקים במקרה כזה?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:אסון במשחקים הפראלימפיים, רוכב אופניים איראני התרסק במהלך המירוץ ונהרג.
לא מפסיקים משחקים במקרה כזה?
לא חושבת שיש הצדקה להפסיק אירוע כמו אולימפיאדה על דבר כזה נקודתי, כמה טראגי שלא יהיה
בכללי אבל, יש מצב לא קטן שאופניים זה אחד המקצועות היותר מסוכנים שיש לאולימפיאדה להציע
רוכב שעף מהאופניים שלו במהירות הזאת ובשיפוע הזה מינימום ייפצע קשה מאוד, אם לא יותר
דיי בטוחה שהיו באופניים יותר פציעות קטלניות בשנים האחרונות מפורמולה, מוטו ואיגרוף
Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
*הכנס גיף i'm not even sorry*
jol9 כתב:ליאב, זה גאוני...
I ate my way through the other side
![]()
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
גם לי יש כאלו. זה פשוט נוח!
MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
לא הבנתי. מה השימוש לכפפות האלה? נגד קור כאילו?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
כפפות רגילות לגמרי אבל במקום להוריד אותן כל פעם שרוצים להשתמש במסך מגע (כי זה לא קולט), יש שתי אצבעות על כל כפפה (האגודל והאצבע) שמאפשים לך להשתמש במסך מגע
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
כפפות רגילות לגמרי אבל במקום להוריד אותן כל פעם שרוצים להשתמש במסך מגע (כי זה לא קולט), יש שתי אצבעות על כל כפפה (האגודל והאצבע) שמאפשים לך להשתמש במסך מגע
יוצא לך ללכת עם כפפות בארץ או שזה רק לחול?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
יוצא לך ללכת עם כפפות בארץ או שזה רק לחול?
בוא לגוש עציון בחורף...-2 מעלות ברגיל...
MTA2311 כתב:בוא לגוש עציון בחורף...-2 מעלות ברגיל...
זה הדבר היחיד באמת שיכול לגרום לי לבוא לגוש עציון
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בוא לגוש עציון בחורף...-2 מעלות ברגיל...
זה הדבר היחיד באמת שיכול לגרום לי לבוא לגוש עציון
זה וערבים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים