MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בוא לגוש עציון בחורף...-2 מעלות ברגיל...
זה הדבר היחיד באמת שיכול לגרום לי לבוא לגוש עציון
זה וערבים
stating the obvious since 1990
אני גם עושה חתונות ובר מצוות

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:בוא לגוש עציון בחורף...-2 מעלות ברגיל...
זה הדבר היחיד באמת שיכול לגרום לי לבוא לגוש עציון
זה וערבים
stating the obvious since 1990
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
*הכנס גיף i'm not even sorry*
על מה יש להצטער?
גם לי יש כאלו. זה פשוט נוח!
לא הבנתי. מה השימוש לכפפות האלה? נגד קור כאילו?
כפפות רגילות לגמרי אבל במקום להוריד אותן כל פעם שרוצים להשתמש במסך מגע (כי זה לא קולט), יש שתי אצבעות על כל כפפה (האגודל והאצבע) שמאפשים לך להשתמש במסך מגע
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
כפפות רגילות לגמרי אבל במקום להוריד אותן כל פעם שרוצים להשתמש במסך מגע (כי זה לא קולט), יש שתי אצבעות על כל כפפה (האגודל והאצבע) שמאפשים לך להשתמש במסך מגע
ואם הייתי מאבד את האגודל והאצבע?
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
my man כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]קניתי כפפות שאפשר להשתמש איתן בסמארטפון
על מה יש להצטער?
MTA2311 כתב:המירוץ למיליון לא משודרת כבר שנתיים? אחת העונות הארוכות..
Holiday_Armadillo כתב:שונאת שסוגרים את כל ערוצי הסדרות של יס בשביל טקס האמי
שימו את זה בערוץ אחד (12) ותעזבו את יס קומדי alone!!!
Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
אנחנו לא מקבלים בראש השנה... גם בפסח מה שאנחנו מקבלים, זה נע בין לא שימושי למביך.
רוי מקבל 1500 ש"ח לכל חג ('just sayin)
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
אנחנו לא מקבלים בראש השנה... גם בפסח מה שאנחנו מקבלים, זה נע בין לא שימושי למביך.
באיזה הייטק אתה עובד שאתם לא מקבלים תלושים?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
איזה תלושים?
אפילו לא קרוב לזה.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
איזה תלושים?
אפילו לא קרוב לזה.
וואי..נפלת
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
roy1000 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שי לחג זה אחד הרגעים היותר (למה זה תיקן לי את זה ל''היטלר''?) נחמדים בשנה
אני עובד בנמל אשדוד ולא ידעתי?
550 שקל בראש השנה ובפסח מהוועד בכרטיס של ויקטורי.
אבל אין בעיה. תשמיץ חופשי.
MTA2311 כתב:יוני, לך תעבוד בגוגל או משהו. איך מכל המקומות המפנקים בהייטק נפלת על הקמצנים האלה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים