שועל כתב:אחדשיודע כתב:הם לא הפסידו במינכן, זה העניין. הצו בוטל בשל טיעונים פרוצדורליים ("חוסר דחיפות לפי החוק הגרמני") ולא בגלל עניין מהותי.
התקדימים המשפטיים נמצאים עם היורוליג, כולל הכרעה מהעבר של הנציבות האירופית במקרה דומה. אין שום דבר בטוח, אבל היורוליג נמצאים בעמדת יתרון.
בכל אופן, זה לא העניין. אני לא נביא ואני לא יודע מי ינצח משפטית, אני מציג את העובדות כמו שהן. ויש כאלה שמעוותים אותן.
תודה על התיקון.
אין לי שום אינטרס לעוות את המציאות, בידיעות שאני קראתי, (בספורטנדו ובווינט למשל) לא הופיע שמדובר רק בסעד זמני, אלא זה הוצג כניצחון של פיבא.
לא מאשים אותך ספציפית, הסיקור אכן היה לקוי. רק מתקן.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:הם לא הפסידו במינכן, זה העניין. הצו בוטל בשל טיעונים פרוצדורליים ("חוסר דחיפות לפי החוק הגרמני") ולא בגלל עניין מהותי.
התקדימים המשפטיים נמצאים עם היורוליג, כולל הכרעה מהעבר של הנציבות האירופית במקרה דומה. אין שום דבר בטוח, אבל היורוליג נמצאים בעמדת יתרון.
בכל אופן, זה לא העניין. אני לא נביא ואני לא יודע מי ינצח משפטית, אני מציג את העובדות כמו שהן. ויש כאלה שמעוותים אותן.
הרבה פעמים בית משפט משתמש בטיעונים פרודצדורלים בשביל לפסול בקשות, ככה שהפסיקה (ולא משנה למה) היא לטובת פיב"א.
אני לא מכיר את התקדימים, אבל הנציבות האירופאית זה גוף שיותר מושחת ופחות שקוף מפיפ"א. לא הייתי סומך ל שום דבר שם ואני לא אהיה מופתע משום דבר.
נחכה ונראה.
אני חולק עליך, היא לא לטובתו של אף אחד מהצדדים (אם מדברים בהקשר של הפסיקה העתידית של הנציבות האירופית). המצב נותר על כנו.
מבחינה מהותית, היורוליג ניצחו כאשר זכו בתחילה לסעד זמני נגד סנקציות מצידה של פיב"א (גם אם הוא בוטל לאחר מכן בשל "חוסר דחיפות").
אני גם לא אהיה מופתע משום דבר, אגב. אין לי מושג מה יוכרע או מתי (יכול לקחת חודשים, ויכול שנים).
אני בסה"כ מתייחס לעובדות ולתקדימים, למצב הנתון.