מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי מול חולון, יום שני, אשכול המשחק

הודעהעל ידי ankram » 06 דצמבר 2011, 19:14

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:מה שכן, אנקראם היה קלעי קלעי. הבעייה שהוא שיחק עם ג'מצ'י והתחרות בינהם הרסה את הקבוצה.
אבל בסגנון אנקראם היה סוליסטי יותר. הדגש הוא על בינתיים.

זה נראה כאילו אתה לא רוצה בהצלחתו ??
את אנקראם לא הכרנו לפני באותה רמה שאנחנו מכירים את לאנגפורד , וקית' לא היה שחקן סוליסטי לפני (אם כי גם לא איזה איידסון או משהו כזה ) ואני בטוח שהוא ישמור על רמה מסויימת של קבוצתיות גם במכבי (למרות שעם מצבת הרכזים שיש לנו כרגע אין לו כלכך בריירה...)

ממש לא מדויק , אנקראם היה מלך הסלים ביוון מספר פעמים לפני שהגיע למכבי , מבחינת יכולת סקורינג , לנגפורד אפילו לא מדגדג אותו , אנקראם גם היה קלעי אוטומטי מהעונשין , אבל טיפוס חרא , ואנוכי בצורה מזעזעת.

ועוד משהו , לא כל מי שלא מתלהב מלנגפורד , הוא אוייב האומה או רוצה באי הצלחתו , בדיוק כמו שאתה לא מתלהב מסמית' או מאוחיון אבל בוודאי תשמח אם הם יצליחו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 06 דצמבר 2011, 19:21

6 לב צהוב כתב:
אבי כתב:
6 לב צהוב כתב:ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
הדבר הראשון שצריך לעשות אחרי העונה הזאת זה להעיף מפה את קית לאנגפורד, סרטן קבוצתי כזה עוד לא ראיתי,יותר מזה לא ראיתי את מכבי משחקת שכונה כזאת כבר הרבה זמן אפילו יותר גרוע מימי אנדרסון הנפלאים ! איכס :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2

מה זאת אומרת? אני לא ראיתי את המשחק (אני לא צופה במשחקים של ליגת קופל) אבל הבנתי שהיה לו משחק טוב.
הוא אפילו קלע מהעונשין...

תראה ותבין .
אני יתן לך את תקציר המשחק : לאנגפורד עם הכדור מכדרר מכדרר ונכנס לסל באחד על אחד היה לו מזל שנכנס לו הכדורים האלה גם מבחוץ הוא קלע אבל גם אלו היו זריקות קשות שהוא ייצר לעצמו את הזריקה,אין תרגילים,אין כלום,open לקית זה שם המשחק כרגע במכבי וזה מה שאני לא אוהב.

יש מאמן במכבי ואם זה לא מה שהוא רצה אז הוא יכל להוציא את לנגפורד החוצה.
גם אני לא אהבתי את הרבע ה3 , אבל יאמר לזכותו של קית' שהוא לקח את מה ששחקנים אחרים לא העזו לעשות . נכון שרוב הזמן היה בידיים שלו , אבל במקרים המעטים שהכדור היה בידיים של משהו אחר , הוא מיד חזר ללנגפורד , הפחד אכל את השחקנים.

וד"א הוא מוביל מתפרצות רע מאד שמעלה את הכדור בכדרור איטי מאד למעלה , שחקנים צריכים לשחרר את הכדור שהרי הכדור מהיר יותר באויר מאשר על הרצפה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 19:26

ankram כתב:
JasonWilliams12 כתב:אני פשוט שונא אוהדים שמקללים שחקן פשוט גועל נפש של אנשים זה ממש לא צריך לקרות לאוהדים של מכבי אנחנו לא הפועל י-ם או חולון
אני מקווה שהאוהד קיבל את הבקבוק בראש כי זה מגיע לו
מספיק כבר עם הזבל הזה זה פשוט לא מתאים לכדורסל שכל אוהדי הכדורגל ילכו לראות כדורגל לא כדורסל
אני נגד אלימות ואני לא אוהב את השטויות האלה זה ממש לא מתאים

על זה נאמר "טול קורה מבין עניך" אתה עסוק פה השכם וערב בקללות , נאצות והכפשות נגד שחקני מכבי תל אביב , אפילו בחתימה שלך.

מספיק לבלבל את המוח עשית אותי מינימום אחמדינג'אד סה"כ יורד על סמית' ואוחיון ובצדק
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי refael » 06 דצמבר 2011, 19:27

ankram כתב:
6 לב צהוב כתב:
אבי כתב:
6 לב צהוב כתב:ראיתי עכשיו פעם ראשונה את המשחק בשידור חוזר והבנתי משהו אחד :
הדבר הראשון שצריך לעשות אחרי העונה הזאת זה להעיף מפה את קית לאנגפורד, סרטן קבוצתי כזה עוד לא ראיתי,יותר מזה לא ראיתי את מכבי משחקת שכונה כזאת כבר הרבה זמן אפילו יותר גרוע מימי אנדרסון הנפלאים ! איכס :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2

מה זאת אומרת? אני לא ראיתי את המשחק (אני לא צופה במשחקים של ליגת קופל) אבל הבנתי שהיה לו משחק טוב.
הוא אפילו קלע מהעונשין...

תראה ותבין .
אני יתן לך את תקציר המשחק : לאנגפורד עם הכדור מכדרר מכדרר ונכנס לסל באחד על אחד היה לו מזל שנכנס לו הכדורים האלה גם מבחוץ הוא קלע אבל גם אלו היו זריקות קשות שהוא ייצר לעצמו את הזריקה,אין תרגילים,אין כלום,open לקית זה שם המשחק כרגע במכבי וזה מה שאני לא אוהב.

יש מאמן במכבי ואם זה לא מה שהוא רצה אז הוא יכל להוציא את לנגפורד החוצה.
גם אני לא אהבתי את הרבע ה3 , אבל יאמר לזכותו של קית' שהוא לקח את מה ששחקנים אחרים לא העזו לעשות . נכון שרוב הזמן היה בידיים שלו , אבל במקרים המעטים שהכדור היה בידיים של משהו אחר , הוא מיד חזר ללנגפורד , הפחד אכל את השחקנים.

וד"א הוא מוביל מתפרצות רע מאד שמעלה את הכדור בכדרור איטי מאד למעלה , שחקנים צריכים לשחרר את הכדור שהרי הכדור מהיר יותר באויר מאשר על הרצפה.

אם היה לו את האפשרות להוציא אותו אני מאמין שהוא היה גם עושה את זה פשוט אין לו אופציות אחרות יותר טובות .
זה לא הסגנון של בלאט השחקן הזה לא נראה לי הוא יודע איך לאכול אותו,איך להשתמש בו.
כמו שאמרת כל פעם שהכדור לא אצלו וההתקפה מסתבכת כולם יודעים כבר כדור הולך ללאנגפורד לאחד על אחד ומקווים לסל .
הפחד הזה שאתה מדבר עליו הוא נכון וזה רק יחמיר בהמשך העונה שקית ישתלט על הקבוצה לגמרי .
תמונה
refael

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 19:30

די נו מה זה בדיחה?
מה לעזאזל אתם רוצים?!?! 20 נקודות רק מזריקות חופשיות? צאו מהסרט הזה. רוצים סקורר? זה סקורר
להזכיר לכם כמה פעמים פארמר הלך ראש בקיר מול הגנות, איבד כדורים, וניסה זריקות קשות? מה הבעיה שלכם?
וזה עוד במשחק שהוא מוסר 5 אסיסטים וקולע באחוזים נפלאים... :duh
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 19:36

בלאט צריך להשתמש בו אחרת הוא צריך להגיד לו להיות יותר קבוצתי ולהיות הGO TO GUY בשניות האחרונות של ההתקפה כמו פארקר/פארגו
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 19:45

JasonWilliams12 כתב:בלאט צריך להשתמש בו אחרת הוא צריך להגיד לו להיות יותר קבוצתי ולהיות הGO TO GUY בשניות האחרונות של ההתקפה כמו פארקר/פארגו

מה לא קבוצתי ב5 אסיסטים שהוא מסר? (והיו עוד מסירות להחטאות מקרוב שבמזל לא נכנסו)
מילא אחרי משחק של 2-15 מהשדה עם 4 איבודים ואסיסט, אבל אחרי משחק כזה? בחייאת רבאק. מי ישמע איך היה פארמר... בגלל ההצגות הנפלאות שלו כולם שכחו שלפעמים גם הוא הלך ראש בקיר, וגם הוא לקח זריקות קשות..
אין סקורר שלוקח רק זריקות נוחות. אין. לא קיים דבר כזה. יש זריקות נוחות, יש זריקות פחות נוחות, אבל זה מה שאתה מצפה מהסקורר שלך, והעובדה שהוא נראה בן אדם נפלא, מחובר מאוד לשחקנים, ויודע לווסת את עצמו רוב הזמן בין מסירות לבין זריקות, מצביעות על זה שהוא רחוק מאוד מליהיות אנדרסון
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 19:50

טוב, תרגיע, קצת , אסף. זו רק חולון. בוא נחכה קצת עם כל הכתרים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2011, 19:53

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:בלאט צריך להשתמש בו אחרת הוא צריך להגיד לו להיות יותר קבוצתי ולהיות הGO TO GUY בשניות האחרונות של ההתקפה כמו פארקר/פארגו

מה לא קבוצתי ב5 אסיסטים שהוא מסר? (והיו עוד מסירות להחטאות מקרוב שבמזל לא נכנסו)
מילא אחרי משחק של 2-15 מהשדה עם 4 איבודים ואסיסט, אבל אחרי משחק כזה? בחייאת רבאק. מי ישמע איך היה פארמר... בגלל ההצגות הנפלאות שלו כולם שכחו שלפעמים גם הוא הלך ראש בקיר, וגם הוא לקח זריקות קשות..
אין סקורר שלוקח רק זריקות נוחות. אין. לא קיים דבר כזה. יש זריקות נוחות, יש זריקות פחות נוחות, אבל זה מה שאתה מצפה מהסקורר שלך, והעובדה שהוא נראה בן אדם נפלא, מחובר מאוד לשחקנים, ויודע לווסת את עצמו רוב הזמן בין מסירות לבין זריקות, מצביעות על זה שהוא רחוק מאוד מליהיות אנדרסון

וגם אנשים שוכחים שבלא מעט דקות הוא שיחק בחמישייה עם יוגב פניני וג'יימס.. מי בדיוק אמור לעשות סל בחמישייה כזאת?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 19:55

yarinsaky כתב:טוב, תרגיע, קצת , אסף. זו רק חולון. בוא נחכה קצת עם כל הכתרים.

לא כותר כתרים, אם כבר תגיד להם את זה. הם כבר דאגו שדבר ראשון בקיץ צריך לשחרר את לאנגפורד...
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 20:00

לא יודע בוודאות מה יהיה בקיץ, את ההימור שלי כבר נתתי. אבל זה רק הימור.
כעיקרון מכבי קבוצה מוגבלת התקפית והיא חייבת סקורר, זה בטוח. לאנגפורד נכנס לקטגוריה הזאת ואתמול הוא היה בסדר גמור .
נראה איך הדברים יתגלגלו ביורוליג. יום חמישי זה כבר מבחן יפה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים