פארגו הפסיד בבוררות

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארגו הפסיד בבוררות

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 19:31

asafb96 כתב:
er79 כתב:מעניין למה היא הסתפקה בסכום כזה מועט.

זה ממש לא מועט
לא יודע למה ציפיתם, אבל את מלוא החוזה מכבי בחיים לא הייתה מקבלת. זאת המדיניות של פיב"א, זה קרה בעבר בעוד מקרים של התרת חוזים. אלו הם הסכומים פחות או יותר, וזה בסדר גמור
הכסף הזה+שכרו של פארמר כנראה יושקע בגארד, וזה מה שחשוב

יכול להיות גם שכרו של פאפס
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי asafb96 » 06 דצמבר 2011, 19:32

JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:

זה ממש לא מועט
לא יודע למה ציפיתם, אבל את מלוא החוזה מכבי בחיים לא הייתה מקבלת. זאת המדיניות של פיב"א, זה קרה בעבר בעוד מקרים של התרת חוזים. אלו הם הסכומים פחות או יותר, וזה בסדר גמור

ההנהלה, בניגוד אליך, עוד לא שחררה את פאפאס, אז חכה
asafb96

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 06 דצמבר 2011, 19:40

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:
asafb96 כתב:

זה ממש לא מועט

ההנהלה, בניגוד אליך, עוד לא שחררה את פאפאס, אז חכה

מכבי לא תביא עוד רכז בלי להעיף את פאפס
אין מה לחכות הוא לא יהיה פה
גם פאפס לא ירצה עוד רכז על הראש
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2011, 19:43

MTA2311 כתב:
yarinsaky כתב:מכבי לא דרשה את חזרתו כך שלקבוצה הוא כבר לא היה חוזר בשום תנאי. מזרחי אמר שהוא לא מחזיק שחקנים בכוח.

לא ברור כמה הוא הולך לקבל בספרס אם בכלל. צריך לחכות לראות. כנראה מדובר על חוזה רב שנתי.

הסכום הזה יכול לעזור לפחות בדמי שחרור שמכבי אולי תרצה לשלם לקבוצות. זה לא איזה בוננזה אבל זה טוב מכלום.

זה פחות משליש ממה שהוא היה אמור להרוויח במכבי. במידה והבורר היה חושב שהטענות של מכבי הם נכונות ב100 אחוז, אני מעריך שהפיצוי היה גבוה יותר.. כנראה יש דברים שאנחנו לא יודעים

זה לא נכון לדעתי.

הקנס הוא גבוה מאוד. אני מזכיר לך גם שזה נופל על שחקן שזה היה כל שכרו השנתי בשנה שעברה.

זה לא שפארגו הרוויח כמו רונאלדו בקריירה שלו ובשבילו זאת ממש מכה לא קטנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 דצמבר 2011, 19:45

מה שכן, לנזק המקצועי שנגרם למכבי כבר אין מחיר. כל הקבוצה הייתה נראית אחרת לגמרי אם הוא היה נשאר. סביר להניח שלא פארמר ( שהעזיבה שלו גרמה לחור ענקי בהרכב ) וגם פאפאלוקאס לא היו מגיעים .
אבל מכבי אחראית לגורלה ואלו ההחלטות שהיא קיבלה אחר כך. לטוב ולרע.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2011, 19:48

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
yarinsaky כתב:מכבי לא דרשה את חזרתו כך שלקבוצה הוא כבר לא היה חוזר בשום תנאי. מזרחי אמר שהוא לא מחזיק שחקנים בכוח.

לא ברור כמה הוא הולך לקבל בספרס אם בכלל. צריך לחכות לראות. כנראה מדובר על חוזה רב שנתי.

הסכום הזה יכול לעזור לפחות בדמי שחרור שמכבי אולי תרצה לשלם לקבוצות. זה לא איזה בוננזה אבל זה טוב מכלום.

זה פחות משליש ממה שהוא היה אמור להרוויח במכבי. במידה והבורר היה חושב שהטענות של מכבי הם נכונות ב100 אחוז, אני מעריך שהפיצוי היה גבוה יותר.. כנראה יש דברים שאנחנו לא יודעים

זה לא נכון לדעתי.

הקנס הוא גבוה מאוד. אני מזכיר לך גם שזה נופל על שחקן שזה היה כל שכרו השנתי בשנה שעברה.

אני לא יודע על אילו חוקים פיבא מסתמכת, אבל בדרך כלל בתי המשפט לא מתאימים את גובה הפיצויים/קנס ליכולות הכלכליות של הנתבע. החוק חל על כולם בצורה שווה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 06 דצמבר 2011, 20:00

לא הייתה פה בוררות בין מכבי לקבוצה אחרת, אלא בין מכבי לשחקן כך שאי אפשר להתלונן שהסכום שמכבי השיגה הוא נמוך... פארגו לא הרוויח מיליונים רבים בקריירה שלו ו270 אלף זה סכום כבד מאד בשבילו.
omerk

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 דצמבר 2011, 20:14

שמעתי שמועות הזויות עם כל הסיפור הזה על עזיבת פארגו, אמנם הם נראות עזויות אבל יש בהן שמץ של הגיון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 20:29

LIAV10 כתב:שמעתי שמועות הזויות עם כל הסיפור הזה על עזיבת פארגו, אמנם הם נראות עזויות אבל יש בהן שמץ של הגיון..

סתם אמירה שבא לך לשחרר לאוויר או רצון גם להסביר?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 06 דצמבר 2011, 20:29

איזה שמועות ליאב?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2011, 20:31

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא נכון לדעתי.

אני לא יודע על אילו חוקים פיבא מסתמכת, אבל בדרך כלל בתי המשפט לא מתאימים את גובה הפיצויים/קנס ליכולות הכלכליות של הנתבע. החוק חל על כולם בצורה שווה

בדר"כ העניינים האלה הולכים לטובת העובד ולא המעסיק. כאן העובד חטף זבטה רצינית ביותר.

מה באמת חשבת שמכבי תקבל פיצוי בגובה החוזה שלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2011, 20:52

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא נכון לדעתי.

.

בדר"כ העניינים האלה הולכים לטובת העובד ולא המעסיק. כאן העובד חטף זבטה רצינית ביותר.

מה באמת חשבת שמכבי תקבל פיצוי בגובה החוזה שלו?

ודאי שלא בגובה החוזה שלו, אבל גם לא שליש ממנו. אני חושב שחצי משווי החוזה היה יותר ראוי..
ונכון, בדרך כלל נוטים להתחשב בעובד. פחות במקרים של הפרת חוזה ובוודאי שלא כאשר הבורר קבע שטענות המעסיק נכונות ב100 אחוז..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2011, 21:02

עדיין. נניח אתה עובד היום בחברה ואתה חתום על חוזה לשנתיים ואם לא אז....
אתה חושב שאם תעזוב אחרי שנה, הם יוכלו לעשות לך משהו? רק במקרים מאוד מסויימים. בדר"כ לדברים האלה אין תוקף, כי זכותו של כל אחד לעבוד איפה שהוא רוצה.

אז ברור שכאן הסיפור קצת שונה. ישנו חוזה עם טווח זמן מוגדר וסכומי כסף גבוהים. אבל סה"כ לפארגו היה סוג של קייס.
הוא לא באמת קיבל הזדמנות הוגנת לנסות להשיג חוזה בNBA בגלל השביתה. אני מאמין שזה נזקף לזכותו.

ד"א אני מקווה שפארגו יפטר את כל הסוכנים שלו, או שינקה מהעמלות שלהם את אותו הסכום ששילם להם תמורת ה"עבודה" שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 דצמבר 2011, 21:05

jol9 כתב:עדיין. נניח אתה עובד היום בחברה ואתה חתום על חוזה לשנתיים ואם לא אז....
אתה חושב שאם תעזוב אחרי שנה, הם יוכלו לעשות לך משהו? רק במקרים מאוד מסויימים. בדר"כ לדברים האלה אין תוקף, כי זכותו של כל אחד לעבוד איפה שהוא רוצה.

אז ברור שכאן הסיפור קצת שונה. ישנו חוזה עם טווח זמן מוגדר וסכומי כסף גבוהים. אבל סה"כ לפארגו היה סוג של קייס.
הוא לא באמת קיבל הזדמנות הוגנת לנסות להשיג חוזה בNBA בגלל השביתה. אני מאמין שזה נזקף לזכותו.

ד"א אני מקווה שפארגו יפטר את כל הסוכנים שלו, או שינקה מהעמלות שלהם את אותו הסכום ששילם להם תמורת ה"עבודה" שלהם.

הסוכנים של פארגו אמרו שהם נכנסו לכל הסיפור הזה כי הם האמינו שיש להם קייס..אי אפשר לשלול את זה שהם נכנסו לסיפור הזה באישורו של פארגו כי אמרו לו ''אז תצטרך לשלם 200K..זה כלום לעומת מה שתרוויח''..אולי הוא היה מוכן לקבל על עצמו קנס כזה שהוא ראה בטווח הארוך כגרושים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 06 דצמבר 2011, 21:09

Holiday_Armadillo כתב:הסוכנים של פארגו אמרו שהם נכנסו לכל הסיפור הזה כי הם האמינו שיש להם קייס..אי אפשר לשלול את זה שהם נכנסו לסיפור הזה באישורו של פארגו כי אמרו לו ''אז תצטרך לשלם 200K..זה כלום לעומת מה שתרוויח''..אולי הוא היה מוכן לקבל על עצמו קנס כזה שהוא ראה בטווח הארוך כגרושים..

הוא בטח ישלם את הסכום בתשלומים לאורך כמה שנים. בת'כלס, עם השביתה והכל, היה עדיף לו כבר לשחק במכבי העונה ולקחת יותר כסף ממה שהוא ירוויח בסאן אנטוניו. הוא גם יכול לפנות לסאן אנטוניו ולבקש שהם ישלמו את הכסף בתור "דמי שחרור" ואז זה פטור ממס מבחינתו של פארגו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 דצמבר 2011, 21:15

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הסוכנים של פארגו אמרו שהם נכנסו לכל הסיפור הזה כי הם האמינו שיש להם קייס..אי אפשר לשלול את זה שהם נכנסו לסיפור הזה באישורו של פארגו כי אמרו לו ''אז תצטרך לשלם 200K..זה כלום לעומת מה שתרוויח''..אולי הוא היה מוכן לקבל על עצמו קנס כזה שהוא ראה בטווח הארוך כגרושים..

הוא בטח ישלם את הסכום בתשלומים לאורך כמה שנים. בת'כלס, עם השביתה והכל, היה עדיף לו כבר לשחק במכבי העונה ולקחת יותר כסף ממה שהוא ירוויח בסאן אנטוניו. הוא גם יכול לפנות לסאן אנטוניו ולבקש שהם ישלמו את הכסף בתור "דמי שחרור" ואז זה פטור ממס מבחינתו של פארגו.

עם כל הכבוד לפארגו, הוא עדיין לא הרוויח את הזכות לבוא ולבקש בקשות כאלה.

אני רק רוצה להזכיר שמדובר בעונה מקוצרת. דווקא בעונה הזאת, יש מצב שקבוצות הNBA יעדיפו להתחזק בשחקנים מבוגרים ומנוסים יותר.

אין ספק שהטעות המקצועית והכלכלית שהוא עשה היא קשה. עוד עונה טובה בצהוב היתה מסדרת לו חוזה יפה בNBA, וגם מכניסה מליון דולר לחשבון
הבנק שלו.
אבל שיהיה לו לבריאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 דצמבר 2011, 21:21

jol9 כתב:עדיין. נניח אתה עובד היום בחברה ואתה חתום על חוזה לשנתיים ואם לא אז....

זה באמת דיון מיותר, לשנינו ברור שפארגו היה צריך לפצות את המועדון, וכל עוד אנחנו לא יכולים לקרוא את פסק הדין של הבורר אי אפשר להתייחס ברצינות לסכום.. אנחנו לא יודעים מה באמת מכבי דרשה, אנחנו לא יודעים מה בדיוק פארגו טען ואנחנו לא יודעים איזה גורמים הבורר לקח חשבון.. בכל מקרה, כמו שאמרת יש הבדל בין חוזה עבודה רגיל לבין חוזה בקבוצת ספורט(גם מבחינת הסכומים וגם מבחינת הנזק שנגרם למעסיק כתוצאה משבירת החוזה). מה שחשוב הוא מה מכבי תעשה עם הכסף הזה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 06 דצמבר 2011, 21:55

לכל מי שחושב שזה סכום קטן, אני מציע להזכר, שזהו הסכום שהוא קיבל ממכבי תמורת כל העונה שעברה. זה כאילו הוא שיחק שנה חינם!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yehooda » 06 דצמבר 2011, 23:04

שתי שאלות:

א. האם עכשיו פארגו יוכל לחתום בכל קבוצה ואפילו באירופה או שמא עדיין יש תוקף לסעיף בחוזה שמאפשר לו לחתום רק ב-NBA.

ב. בהנחה ויש תוקף לחוזה והקנס הוא רק על הנזקים שהוא הסב לקבוצה. האם יתכן ובמידה ולא יצליח להשיג חוזה ב-NBA לשנה הבאה האם אז (באוגוסט 2012) מכבי תוכל להחזיר אותו אליה אם תחפוץ בכך ?
yehooda

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 07 דצמבר 2011, 04:35

ושוב , לא יהיה שיחרור תחת תשלום בחלקים . מבאיים כל הסכום ואז מכבי תשחרר אותו לNBA . נראה מי עומד בתור להחתים אותו ומי ישלם לו יותר ממינימום ....
לגבי סוכנים באירופה בדרך כלל ואצל מכבי קבוצה משלמץ לסוכן וגם הם נדפקו . פראגן עושה מעשה לא הכי מובן בעולם וישלם על זה .
לא מובן לי אם החלום שלך NBA מה אתה חותם באירופה במאי עם דד ליין להצגת הסיכום שילדי בני 10 בארה"ב יודעיים שיש שביתה ? אז אל תחתום ותמתין לסיום ....
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־14 אורחים