אחדשיודע כתב:הכוח של קלאת׳ס היה בשיער.
אבל באופן כללי, היה שחקן רוטציה סביר ב-NBA. ממש לא רע.
לא רע, אבל פשוט בינוני עד כאב. ובטח הוא אוברפייד מפחיד בפאו. יש לך מושג כמה עושה?
מכביסטים עליך, קלאת'ס.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:הכוח של קלאת׳ס היה בשיער.
Holiday_Armadillo כתב:משחק לא טוב של ווימס ועדיין, 9 נקודות, 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
זה מה שאני מצפה ממנו להיות
שאחרים יקלעו הרבה נקודות (גאודלוק, ראד, מדי פעם צירבס) והוא יעשה את הסטטיסטיקה הכי ''שלמה''
כמו מה שאידסון היה למכבי בזמנו
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משחק לא טוב של ווימס ועדיין, 9 נקודות, 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
שאחרים יקלעו הרבה נקודות (גאודלוק, ראד, מדי פעם צירבס) והוא יעשה את הסטטיסטיקה הכי ''שלמה''
ספרתי לו גם שתי חטיפות
Holiday_Armadillo כתב:משחק לא טוב של ווימס ועדיין, 9 נקודות, 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
שחף1 כתב:אם אלכסנדר לא משחק בפרי סיזן, מה הסיכוי שהוא ישחק במהלך העונה מחוץ לליגה? שמישהו יביא לפה 4 שקופץ
כמו שאמרתי רכש מיותר גם עם הת׳׳ז הכחולה שלו
מקאדו 3 כתב:גם אייברסון היה בסדר סה'כ לא ?
felix_r כתב:itai7 כתב:חסימה מדהימה של ראדarel123 כתב:איזה חסימה של ראד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איתי-שגב כתב:איזו חסימה !!!MTA2311 כתב:איזה בלוק של ראדמכביסט31 כתב:ווינר בלוק של ראדשמואל1 כתב:איזה גג של ראד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!roy1000 כתב:ראד עם חסימה מדהימה.
yanay21 כתב:אחדשיודע כתב:הכוח של קלאת׳ס היה בשיער.
לא רע, אבל פשוט בינוני עד כאב. ובטח הוא אוברפייד מפחיד בפאו. יש לך מושג כמה עושה?
מכביסטים עליך, קלאת'ס.
מכביסט31 כתב:felix_r כתב:itai7 כתב:חסימה מדהימה של ראדarel123 כתב:איזה חסימה של ראד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איתי-שגב כתב:איזו חסימה !!!MTA2311 כתב:איזה בלוק של ראדמכביסט31 כתב:ווינר בלוק של ראדשמואל1 כתב:איזה גג של ראד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!roy1000 כתב:ראד עם חסימה מדהימה.
אתה חייב לספר לי למה אתה המום.. אני לא אשן בלילה בלי זה
felix_r כתב:שחף1 כתב:אם אלכסנדר לא משחק בפרי סיזן, מה הסיכוי שהוא ישחק במהלך העונה מחוץ לליגה? שמישהו יביא לפה 4 שקופץ
כבר אחרי טורניר דיאמנטידיס כתבתי, שראד צריך לשחק עם אייברסון ואילו אלכנסדר עם צירבס. ככה בכל זוג יהיה שחקן התקפה 1 ו שחקן הגנה 1.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:שחף1 כתב:אם אלכסנדר לא משחק בפרי סיזן, מה הסיכוי שהוא ישחק במהלך העונה מחוץ לליגה? שמישהו יביא לפה 4 שקופץ
כבר אחרי טורניר דיאמנטידיס כתבתי, שראד צריך לשחק עם אייברסון ואילו אלכנסדר עם צירבס. ככה בכל זוג יהיה שחקן התקפה 1 ו שחקן הגנה 1.
מבין את ההיגיון, אבל אף אחד מהרשימה הזאת הוא לא באמת שחקן הגנה. הם יכולים לתת דקות של מאמץ וגוף, לא הרבה יותר מזה.
omer8783 כתב:הגיע הזמן לחצי מילת פירגון, לא מילה אחת או שתיים - חס וחלילה. בקטנה, להגיד - אולי הפעם שווה לתת צ'אנס ולהאמין בקבוצה שלנו?? אולי ניצחונות על ברצה ופנא מעידים על שינוי, או חס וחלילה, על שיפור?
אמן
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים