25 ספטמבר 2016, 00:38
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כל הקטע הזה של חו"ל משחית את האופי ממש(רציתי לכתוב "משחית, כמו הכיבוש", אבל אורי לא פה ועצוב לי). אני אשכרה מתכנן את הטיסה הבאה מעכשיו, אני בקריז
I know that feel bro
(הכנס את הmeme)
בא לי להיות בכל מקום בעולם באותו זמן. למרות שאסתפק בברלין ופריז בפעם הבאה.
מה איבדת בפריז? אולי המקומות היותר אנדרייטד בעולם
או שאתה שם בשביל הלובר?
אני אומרת לך, אם מוזיאונים זה הדבר שלך אתה צריך איזה שבוע (נטו) בדויטש מיוזיאם
25 ספטמבר 2016, 00:39
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כל הקטע הזה של חו"ל משחית את האופי ממש(רציתי לכתוב "משחית, כמו הכיבוש", אבל אורי לא פה ועצוב לי). אני אשכרה מתכנן את הטיסה הבאה מעכשיו, אני בקריז
I know that feel bro
(הכנס את הmeme)
מה איבדת בפריז? אולי המקומות היותר אנדרייטד בעולם
או שאתה שם בשביל הלובר?
אני אומרת לך, אם מוזיאונים זה הדבר שלך אתה צריך איזה שבוע (נטו) בדויטש מיוזיאם
יש שם המון היסטוריה ודברים לראות. ברור לי שהיא לא ה-להיט כמו שמציגים אותה, אבל זו כן עיר שצריך לראות. כמובן שגם הלובר, אבל לא רק. אני לא יודע כמה זמן יהיה לי, אבל אני רוצה ברלין-פריז באותה חופשה, עם יותר זמן לברלין
25 ספטמבר 2016, 00:40
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כל הקטע הזה של חו"ל משחית את האופי ממש(רציתי לכתוב "משחית, כמו הכיבוש", אבל אורי לא פה ועצוב לי). אני אשכרה מתכנן את הטיסה הבאה מעכשיו, אני בקריז
I know that feel bro
(הכנס את הmeme)
בואו נארגן ברלין- אמסטרדם בחופשת סימסטר הקרובה
25 ספטמבר 2016, 00:42
25 ספטמבר 2016, 00:44
25 ספטמבר 2016, 00:44
yanay21 כתב:זה להודעה של כרמל, אני פשוט לא יודע לצטט:
לא יהיה לי יותר מדי זמן, כי זה בין הסמסטרים ויש מבחנים ועבודות, ואני ממילא תלמיד מהמחרידים שאי פעם נראו בין כותלי האוניברסיטה העברית(או כל אוניברסיטה, for that matter). אבל פריז בקיץ יקרה, אז חייב בחורף, ומצד שני, כבר מת לברלין.
25 ספטמבר 2016, 00:45
LIAV10 כתב:יופי, עכשיו באלי כזה:
25 ספטמבר 2016, 00:45
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:זה להודעה של כרמל, אני פשוט לא יודע לצטט:
לא יהיה לי יותר מדי זמן, כי זה בין הסמסטרים ויש מבחנים ועבודות, ואני ממילא תלמיד מהמחרידים שאי פעם נראו בין כותלי האוניברסיטה העברית(או כל אוניברסיטה, for that matter). אבל פריז בקיץ יקרה, אז חייב בחורף, ומצד שני, כבר מת לברלין.
חו''ל 5 פעמים בשנה זה מוצר צריכה בסיסי (תשאל את יוני)
אבל אל תיפול למלכודת של אור, אין לכם שום דבר במשותף
הוא יהיה תחת השפעת חומר מרדים (או ממריץ) לסוסים ואתה תרצה למות
25 ספטמבר 2016, 00:46
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יופי, עכשיו באלי כזה:
cevapcici? תמיד רציתי לנסות ויש כזה בגרמניה אבל..זה שווה את זה? או שזה סתם קבב כמו בארץ?
25 ספטמבר 2016, 00:46
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:זה להודעה של כרמל, אני פשוט לא יודע לצטט:
25 ספטמבר 2016, 00:47
25 ספטמבר 2016, 00:49
MTA2311 כתב:מוזיאונים תחת השפעת סמים זה אחד הדברים
25 ספטמבר 2016, 00:54
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:יופי, עכשיו באלי כזה:
cevapcici? תמיד רציתי לנסות ויש כזה בגרמניה אבל..זה שווה את זה? או שזה סתם קבב כמו בארץ?
לא יודע מה אמרת, זה סופלאקי ואחד הטובים שאכלתי.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:זה להודעה של כרמל, אני פשוט לא יודע לצטט:
5 פעמים בשנה? מתי אפשר להספיק?O.O ויוני כבר באלף השני לחייו, זה בדיוק הזמן להנות
נו, מעולה, ככה הוא לא ישים לב שהוא משלם על הכול. יש לי תחושה שאנחנו לא מנצלים את בדיחות ה"אור טחון בכסף" עד הסוף. צריך לטפל בעניין, לתשומת ליבך.
ואני ישן כל כך מעט בשנים האחרונות, שבסוף אני אפול לסמים רק בגלל זה, אמסטרדם זה קלאסי לתחילת המפולת
25 ספטמבר 2016, 00:59
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כל הקטע הזה של חו"ל משחית את האופי ממש(רציתי לכתוב "משחית, כמו הכיבוש", אבל אורי לא פה ועצוב לי). אני אשכרה מתכנן את הטיסה הבאה מעכשיו, אני בקריז
I know that feel bro
(הכנס את הmeme)
לא ידעתי שזה מם
באתי להגיד שאפילו יש לך אנגלית של עפולאי (עפולני? עפלונני?)
25 ספטמבר 2016, 01:00
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כל הקטע הזה של חו"ל משחית את האופי ממש(רציתי לכתוב "משחית, כמו הכיבוש", אבל אורי לא פה ועצוב לי). אני אשכרה מתכנן את הטיסה הבאה מעכשיו, אני בקריז
I know that feel bro
(הכנס את הmeme)
25 ספטמבר 2016, 01:01
25 ספטמבר 2016, 01:02
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:כל הקטע הזה של חו"ל משחית את האופי ממש(רציתי לכתוב "משחית, כמו הכיבוש", אבל אורי לא פה ועצוב לי). אני אשכרה מתכנן את הטיסה הבאה מעכשיו, אני בקריז
I know that feel bro
(הכנס את הmeme)
אני מוזמן?
yanay21 כתב:אתה לא מוזמן. כולנו נידפק בגלל האיפיון הגזעי.
yanay21 כתב:אתה לא מוזמן. כולנו נידפק בגלל האיפיון הגזעי.
25 ספטמבר 2016, 01:03
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:אתה לא מוזמן. כולנו נידפק בגלל האיפיון הגזעי.
אמר התימני