MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:תגיד לי שאתה יודע who loves orange soda
ואני קונה טבעת
K-k-k kel loves orange soda
Is it trueeeee?
Mmmmmmmm i do i do i do-oohh

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:תגיד לי שאתה יודע who loves orange soda
ואני קונה טבעת
Is it trueeeee?
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:תגיד לי שאתה יודע who loves orange soda
ואני קונה טבעת
Is it trueeeee?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:תגיד לי שאתה יודע who loves orange soda
ואני קונה טבעת
Is it trueeeee?
אנחנו דוחים את אמסטרדם עד לשחרור שלך
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:[quote="MaccabiTA"]תגיד לי שאתה יודע who loves orange soda
ואני קונה טבעת
Is it trueeeee?
אנחנו דוחים את אמסטרדם עד לשחרור שלך
yanay21 כתב:ההנחה שלי היא שחלק לא מבוטל מאיתנו סוציופתים בחוץ. בהנחה ולא, טיסת פורום הייתה יכולה להיות פסיכית
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ההנחה שלי היא שחלק לא מבוטל מאיתנו סוציופתים בחוץ. בהנחה ולא, טיסת פורום הייתה יכולה להיות פסיכית
מישהו קרא לי לא מזמן סוציומטית
כאילו..אין הוכחה שהוא טועה
LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
yanay21 כתב:ההנחה שלי היא שחלק לא מבוטל מאיתנו סוציופתים בחוץ. בהנחה ולא, טיסת פורום הייתה יכולה להיות פסיכית
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
תיקנתי לך.
ואני לא אומר את זה בקטע רע, גם אני סוציופת. כשאני פוגש בנאדם לרוב אני רוצה לזרוק עליו משהו כבד, בלי להכיר אותו. ורק בהמשך, אם מסתדרים, מתחבר אליו
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
תיקנתי לך.
ואני לא אומר את זה בקטע רע, גם אני סוציופת. כשאני פוגש בנאדם לרוב אני רוצה לזרוק עליו משהו כבד, בלי להכיר אותו. ורק בהמשך, אם מסתדרים, מתחבר אליו
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
תיקנתי לך.
בקטע הזה אני מזרחי, אני סבבה עם כל בנאדם עד שיוכיח לי שצריך להתנהג אחרת.
אלא אם כן הוא מטומטם, קשה לי עם כאלה..
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
תיקנתי לך.
להסתכל על זרים ולשנוא אותם זה אחד מהנאות החיים.
LIAV10 כתב:״זהו היום אני הולך לישון מוקדם, גמרנו עם השטויות״
*2 בלילה*
- קורא מאמר על פוטוסינתזה של ברוקולי
LIAV10 כתב:״זהו היום אני הולך לישון מוקדם, גמרנו עם השטויות״
*2 בלילה*
- קורא מאמר על פוטוסינתזה של ברוקולי
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
תיקנתי לך.
בקטע הזה אני מזרחי, אני סבבה עם כל בנאדם עד שיוכיח לי שצריך להתנהג אחרת.
אלא אם כן הוא מטומטם, קשה לי עם כאלה..
אבל אם אתה מזרחי, לא אתה המטומטם?
(סורי)
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אני אשכנזי, אבל לא סוציופת, עם חבר׳ה איכותיים כמו פה הייתי חברותי מהשנייה הראשונה.
תיקנתי לך.
להסתכל על זרים ולשנוא אותם זה אחד מהנאות החיים.
לא רק בהכרח זרים. המחשבות שעוברות לי בקמפוס ביום ראשון בבוקר, או בכל בוקר..בוא נגיד שזה לא לפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־5 אורחים