איתי-שגב כתב:בטוח ב100% שיש לי את הפחד הכי מוזר מכולכם פה.
אין מצב... כרמל ואור לוקחים..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
איתי-שגב כתב:בטוח ב100% שיש לי את הפחד הכי מוזר מכולכם פה.
איתי-שגב כתב:כל פעם שאני הולך לחרבן אני מפחד שבדרך כלשהי מתוך האסלה פתאום יצוץ כידון שיפוצץ לי את כל התחת.
my man כתב:איתי-שגב כתב:בטוח ב100% שיש לי את הפחד הכי מוזר מכולכם פה.
אין מצב... כרמל ואור לוקחים..
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:כל פעם שאני הולך לחרבן אני מפחד שבדרך כלשהי מתוך האסלה פתאום יצוץ כידון שיפוצץ לי את כל התחת.
ווטפ?O.O
למה כידון? זה משהו שראית פעם בסרט?
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:כל פעם שאני הולך לחרבן אני מפחד שבדרך כלשהי מתוך האסלה פתאום יצוץ כידון שיפוצץ לי את כל התחת.
ווטפ?O.O
למה כידון? זה משהו שראית פעם בסרט?
אתה אשכרה ביקשת הסבר לזה ?.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:בסה״כ פורום של היפוכונדרים.
תקשיב, זה קשה לחיות ככה, בעולם המערבי. אתה תמיד מפחד מסרטן ואלצהיימר ודמנציה. בעולם השלישי אתה פשוט יודע שתמיד יש לך איידס, ויש לך עד גיל 30, בהצלחה. הכול יותר פשוט.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:בסה״כ פורום של היפוכונדרים.
תקשיב, זה קשה לחיות ככה, בעולם המערבי. אתה תמיד מפחד מסרטן ואלצהיימר ודמנציה. בעולם השלישי אתה פשוט יודע שתמיד יש לך איידס, ויש לך עד גיל 30, בהצלחה. הכול יותר פשוט.
סעמק, אלצהיימר זה תורשתי, לא?
איתי-שגב כתב:כל פעם שאני הולך לחרבן אני מפחד שבדרך כלשהי מתוך האסלה פתאום יצוץ כידון שיפוצץ לי את כל התחת.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:בסה״כ פורום של היפוכונדרים.
זה לא אומר שגם לך בהכרח יהיה, אבל מגביר את הסיכויים משמעותית. בגלל זה אני מחזיר ציוד בגיל 30 מקסימום, בלי סיכונים
איתי-שגב כתב:האמת שאולי לא כידון, משהו יותר כמו המקל הזה שיש לשטן. למזלי עוד לא חשבתי על זה בצורה ויזואלית מפורטת.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:בסה״כ פורום של היפוכונדרים.
זה לא אומר שגם לך בהכרח יהיה, אבל מגביר את הסיכויים משמעותית. בגלל זה אני מחזיר ציוד בגיל 30 מקסימום, בלי סיכונים
מה עושים נגד? קינמון?
LIAV10 כתב:עזוב, עדיף אלצהיימר
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:עזוב, עדיף אלצהיימר
קל מארץ הקלים.
הפחד שלי זה שאני אקבל את אריכות הימים של סבא(94 and counting), ואת האלצהיימר של סבתא. הכי שיט בעולם
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:עזוב, עדיף אלצהיימר
קל מארץ הקלים.
הפחד שלי זה שאני אקבל את אריכות הימים של סבא(94 and counting), ואת האלצהיימר של סבתא. הכי שיט בעולם
מחלה סיוט, סבא שלי היה ללא ספק זה שהחזיק את סבתא שלי בחיים עם טיפול מסור, הוא נתן לה עוד איזה 5 שנים שאף אחד לא האמין שיהיו לה ויומיים אחרי שהוא נפטר היא הצטרפה אליו (והיא לא ידעה בכלל, אלצהיימר).
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:עזוב, עדיף אלצהיימר
קל מארץ הקלים.
מחלה סיוט, סבא שלי היה ללא ספק זה שהחזיק את סבתא שלי בחיים עם טיפול מסור, הוא נתן לה עוד איזה 5 שנים שאף אחד לא האמין שיהיו לה ויומיים אחרי שהוא נפטר היא הצטרפה אליו (והיא לא ידעה בכלל, אלצהיימר).
אולי אני סתם נסחף, אבל יכול להיות שהיה בה איזה חלק קטן שהיה מודע. לא בהכרח למה שקרה לבעלה, אלא למישהו שטיפל בה והיה קרוב אליה. ככה סבתא שלי הייתה, גם כשהיא לא הבינה בדיוק מי זה סבא. אחרת זה צירוף מקרים מדהים שזה יומיים הבדל.
אין ספק שזו המחלה הכי מגעילה שיש, ביחד עם כל שאר המחלות שדופקות את המוח. אין יותר רע מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים