פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי

26 ספטמבר 2016, 15:47

ankram כתב:
felix_r כתב:דרך אגב, אם אני פיאניג'יאני, אני מנסה את פטרסון בעמדה 3 (סטייל בנדר :) )

לא שאני מתנגד שהוא יעשה את זה , כי פיטרסון ב 3 זאת התאבדות , בטח בליגה שלנו , וגם ביורוקאפ , פיטרסון לא יכול לזוז יותר מדי , לא יכול לעשות פוסט אפ , רק שלשות.
לא שאני רוצה לעזור במשהו לפיאנג'אני , אבל פיטרסון חייב לשחק 5 , אז הוא יכול להביא את איום הקליעה שלו לידי ביטוי , ולידו צריך זר שחיי בצבע .

מסכים. לא נראלי שיש לנו גבוה שיכול לשמור את פטרסון מחוץ לקשת (אולי חוץ משגב).
בצד השני זה כבר משהו אחר.

26 ספטמבר 2016, 17:40

ראשל"צ-חיפה ב 18:15 (גביע ווינר)

26 ספטמבר 2016, 18:21

יש צדיק עם שידור?

26 ספטמבר 2016, 18:30

yanay21 כתב:יש צדיק עם שידור?

לא צדיק בכלל אבל יש שידור כאן

http://live.nivdal.me/2014/04/s3.html

26 ספטמבר 2016, 18:31

שועל כתב:
yanay21 כתב:יש צדיק עם שידור?

לא צדיק בכלל אבל יש שידור כאן

כרמל תאמר שאתה צדיק דווקא כי יצאת בשאלה, אז אולי כן[WINKING FACE] תודה!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

26 ספטמבר 2016, 19:10

אשדוד הולכים לרדת השנה...

26 ספטמבר 2016, 19:18

ליגה תת רמה.

26 ספטמבר 2016, 19:19

roy1000 כתב:ליגה תת רמה.

מביך

26 ספטמבר 2016, 19:34

"האלופה" :heart

26 ספטמבר 2016, 20:20

my man כתב:"האלופה" :heart

26 ספטמבר 2016, 20:52

בימים האחרונים נשמע הביטוי "שחקן צפון דרום", זה חדש? כלומר, לא הביטוי, השימוש הנרחב שלו בשידור. לא זוכר את זה בכלל

26 ספטמבר 2016, 20:53

yanay21 כתב:בימים האחרונים נשמע הביטוי "שחקן צפון דרום", זה חדש? כלומר, לא הביטוי, השימוש הנרחב שלו בשידור. לא זוכר את זה בכלל

מתי ואיפה שמעת את זה?

26 ספטמבר 2016, 20:54

yanay21 כתב:בימים האחרונים נשמע הביטוי "שחקן צפון דרום", זה חדש? כלומר, לא הביטוי, השימוש הנרחב שלו בשידור. לא זוכר את זה בכלל

זה בא והולך עם האופנה

26 ספטמבר 2016, 20:54

my man כתב:

מתי ואיפה שמעת את זה?

ממש הרגע בין אילת לנהריה, השדרן אמר להאוזמן "זה שחקן צפון דרום, כמו שאתה אוהב לומר", וגם פיני השתמש בביטוי הזה אתמול או לפני יומיים. כאילו שחקן שהולך מסל לסל, ובדרך כלל לא מוסר, משהו כזה.

26 ספטמבר 2016, 20:58

yanay21 כתב:
my man כתב:

מתי ואיפה שמעת את זה?

ממש הרגע בין אילת לנהריה, השדרן אמר להאוזמן "זה שחקן צפון דרום, כמו שאתה אוהב לומר", וגם פיני השתמש בביטוי הזה אתמול או לפני יומיים. כאילו שחקן שהולך מסל לסל, ובדרך כלל לא מוסר, משהו כזה.

אתה רואה? אז תביא שידור..

26 ספטמבר 2016, 21:00

my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

מתי ואיפה שמעת את זה?

כל תירוץ כדי לא לעבוד? :laugh2 נראה לי יש קצת חוסר סנכרון בין הסאונד לשידור, אבל אולי זה רק אצלי

26 ספטמבר 2016, 21:01

yanay21 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:
my man כתב:

מתי ואיפה שמעת את זה?

כל תירוץ כדי לא לעבוד? :laugh2 נראה לי יש קצת חוסר סנכרון בין הסאונד לשידור, אבל אולי זה רק אצלי

אתה אח יקר! אבל זה לא עובד לי :insist

26 ספטמבר 2016, 21:04

זה היחיד שמצאתי :\

26 ספטמבר 2016, 21:11

yanay21 כתב:זה היחיד שמצאתי :\

אוף...עד שאני כן ערב אחד יכול לצפות ב"כדורסל" אני לא מוצא שידור...
לאחרונה נפלו מלא אתרים טובים וממש קשה למצוא שידורים אני ממש מפחד לקראת היורוליג..מצד שני שידורים מחול יהיו אלף אז אני כנראה לא אשמע את רסקה הרבה השנה..

26 ספטמבר 2016, 21:13

my man כתב:
yanay21 כתב:זה היחיד שמצאתי :\

אוף...עד שאני כן ערב אחד יכול לצפות ב"כדורסל" אני לא מוצא שידור...
לאחרונה נפלו מלא אתרים טובים וממש קשה למצוא שידורים אני ממש מפחד לקראת היורוליג..מצד שני שידורים מחול יהיו אלף אז אני כנראה לא אשמע את רסקה הרבה השנה..

לפחות את ה5-0 אתמול ראית. זה משחק שהייתי מתאבד אם הייתי מחמיץ אפילו שנייה ממנו.
נושא נעול