המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מה זה אומר חזן גרוע? קול לא טוב?
Holiday_Armadillo כתב:רק אותי זה מצחיק/רק לי זה מפריע שממשיכים להגיד ''חזנים מדרג ג''? כי זה יוצר שני מצבים אפשריים
הראשון, זה שמדברים כאילו יש דירוג רשמי
השני והיותר גרוע, זה שאשכרה יש דירוג רשמי, כאילו ליגת העל בכדורגל, ליגה לאומית וליגה א' צפון
Holiday_Armadillo כתב:רק אותי זה מצחיק/רק לי זה מפריע שממשיכים להגיד ''חזנים מדרג ג''? כי זה יוצר שני מצבים אפשריים
השני והיותר גרוע, זה שאשכרה יש דירוג רשמי, כאילו ליגת העל בכדורגל, ליגה לאומית וליגה א' צפון
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק אותי זה מצחיק/רק לי זה מפריע שממשיכים להגיד ''חזנים מדרג ג''? כי זה יוצר שני מצבים אפשריים
יש דירוגים! יש את העלית של החזנים שהם מופעים בכל העולם..יש את הדרג ב' שהם מופעים מול אולמות גדולים כאן בארץ ויש את הדרג ג' שמזמינים כשמישו מבטל והם בעיקר הורסים את תפילות השבת בבתי הכנסת בהם הם מתפללים מדי שבוע...
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:רק אותי זה מצחיק/רק לי זה מפריע שממשיכים להגיד ''חזנים מדרג ג''? כי זה יוצר שני מצבים אפשריים
פוליטיקה של אנשי דת
MTA2311 כתב:מה זה אומר חזן גרוע? קול לא טוב?
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מה זה אומר חזן גרוע? קול לא טוב?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:עדיין לא מאמין שבזמן שאני ראיתי את מכבי דופקת 5 על הראש של הפועל אורי צפה במקהלת חזנים (שאפילו לא היו מוצלחים!) מזמרת לכבוד הימים הנוראיים.
אני מדמיינת לעצמי את זה כמו מקהלת שחורים בכנסיית גוספל כשיש שם כמה שחורות חצופות כאלה ופתאום כולם יורדים מהבמה ומתחילים לרקוד במעבר
אם זה לא ככה, אל תהרסו לי
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מה זה אומר חזן גרוע? קול לא טוב?
yanay21 כתב:טוב, אם נדבר טיפה ברצינות, מה שאני לא נוטה לעשות, כי ממילא הכול שחור בחיים, יש מצב שזה יכול להיות דבר יפה אם הביצוע טוב, בלי קשר למי דתי או לא. נגיד סיורי סליחות שלא דוחפים אותך להצטרף לבית הכנסת הקרוב לביתך זו חוויה מיוחדת
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מה זה אומר חזן גרוע? קול לא טוב?
my man כתב:yanay21 כתב:טוב, אם נדבר טיפה ברצינות, מה שאני לא נוטה לעשות, כי ממילא הכול שחור בחיים, יש מצב שזה יכול להיות דבר יפה אם הביצוע טוב, בלי קשר למי דתי או לא. נגיד סיורי סליחות שלא דוחפים אותך להצטרף לבית הכנסת הקרוב לביתך זו חוויה מיוחדת
שמע הם מופיעים עם פלהרמוניות...השילוב יכול להיות די מדהים...
yanay21 כתב:לא אמרנו שאנחנו שומרים על אורי, חברים?
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:טוב, אם נדבר טיפה ברצינות, מה שאני לא נוטה לעשות, כי ממילא הכול שחור בחיים, יש מצב שזה יכול להיות דבר יפה אם הביצוע טוב, בלי קשר למי דתי או לא. נגיד סיורי סליחות שלא דוחפים אותך להצטרף לבית הכנסת הקרוב לביתך זו חוויה מיוחדת
שמע הם מופיעים עם פלהרמוניות...השילוב יכול להיות די מדהים...
אם הם מופיעים עם פילהרמונית ועדיין גרועים, הם כנראה ממש גרועים
yanay21 כתב:לא אמרנו שאנחנו שומרים על אורי, חברים?
MTA2311 כתב:
קשה להאמין שזה עוד עולה כסף בנוסף להכל
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים