המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:וואי, הייתי מת לקום ולראות... מה הסיכוי שזה יקרה אבל?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:וואי, הייתי מת לקום ולראות... מה הסיכוי שזה יקרה אבל?
זוכר שקמת לראות את בולט ב100? ואת בולט 200?
אותו סיכוי.
yanay21 כתב:מקווה שאוכל לראות. זה הולך להיות א ו ס ו ם!
my man כתב:yanay21 כתב:מקווה שאוכל לראות. זה הולך להיות א ו ס ו ם!
הלוואי והוא יצחק עליה שהיא חולה...
MTA2311 כתב:מאמין שהוא ינסה להיראות כמה שיותר נשיאותי היום.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מאמין שהוא ינסה להיראות כמה שיותר נשיאותי היום.
זה הצעד החכם, אבל לפעמים הוא לא שולט על עצמו. היא תנסה לפתות אותו לתקוף אותה, נראה אם יעבוד.
חייב להודות שבשבועות האחרונים זה די התבהר שהילארי, גם אם תיבחר עכשיו, חייבת להפסיד את הבחירות הבאות. כלומר, הרפובליקנים יכולים להעמיד את מועמד החלומות שלהם ולנצח בוודאות. זה אשכרה טרף קל.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מאמין שהוא ינסה להיראות כמה שיותר נשיאותי היום.
זה הצעד החכם, אבל לפעמים הוא לא שולט על עצמו. היא תנסה לפתות אותו לתקוף אותה, נראה אם יעבוד.
חייב להודות שבשבועות האחרונים זה די התבהר שהילארי, גם אם תיבחר עכשיו, חייבת להפסיד את הבחירות הבאות. כלומר, הרפובליקנים יכולים להעמיד את מועמד החלומות שלהם ולנצח בוודאות. זה אשכרה טרף קל.
כן, כמעט בטוח שמי מהם שלא יבחר יהנה מקדנציה אחת בלבד
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:מאמין שהוא ינסה להיראות כמה שיותר נשיאותי היום.
כן, כמעט בטוח שמי מהם שלא יבחר יהנה מקדנציה אחת בלבד
במובן מסויים, לטווח הארוך(פוליטית ,כמובן), אולי עדיף לכל אחת מהמפלגות להפסיד. כי אז אפשר להפגיז. איזה קל זה פוליטיקה שם
rc4991 כתב:רוצה לראות אבל אני בדיוק אהיה בטקס כפרות של תרנגולות סוג ד'
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:רוצה לראות אבל אני בדיוק אהיה בטקס כפרות של תרנגולות סוג ד'
לפי מה הולכים הדרגים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים