המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:yanay21 כתב:עשר שנים אחורה היא לא הייתה חלשה מבחינה פוליטית כמו היום. היום כל הרקורד שלה צף, והיא בטח בפאניקה רצינית. אין ספק שהיא המועמדת הכי גרועה מטעם המפלגה הדמוקרטית. ומצד שני, המועמד הכי גרוע מטעם הרפובליקנים.
אני לא יודע אם הוא יותר חלש ממק'יין או רומני. אני די מתרשם ממנו בדיבייט הזה. לא כמובן השטויות שהוא אומר, אלא מהחדות שלו. הו איותר חד ממה שחשבתי.
MTA2311 כתב:מרגיש כאילו אני רואה פרק של סאות'פארק. שניהם באמת רעים מאוד.
yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו בודקים את זה. כי הוא עדיין מתמודד מולה, והפופוליזם הזה מרסק את קלינטון. אם הוא היה מתמודד מול אובמה(גם אם ברגע זה ממש, אחרי 2 כהונות), אובמה היה מפרק אותו ברמות שאי אפשר לתאר. הרי גם דוקאקיס, כמו שאמרת, פחות גרוע ממנה, וזה נכון גם אם היא תנצח, כי הוא התמודד מול מועמד אגדי.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:תלוי איך אנחנו בודקים את זה. כי הוא עדיין מתמודד מולה, והפופוליזם הזה מרסק את קלינטון. אם הוא היה מתמודד מול אובמה(גם אם ברגע זה ממש, אחרי 2 כהונות), אובמה היה מפרק אותו ברמות שאי אפשר לתאר. הרי גם דוקאקיס, כמו שאמרת, פחות גרוע ממנה, וזה נכון גם אם היא תנצח, כי הוא התמודד מול מועמד אגדי.
אין לי שום ספק שמישהו רהוט כמו אובאמה או קלינטון היה מפרק אותו, אבל הוא עדיין יותר טוב ממה שנתתי לו קרדיט. הוא קצת מפתיע אותי בחדות שלו.
yanay21 כתב:למה הצורך האובססיבי הזה לציין שיש לו עסקים בשיקגו ובצפון קרוליינה? עוד שנייה יתן לנו את הBMI שלו, ויגיד שזה הכי טוב שיש
roy1000 כתב:yanay21 כתב:למה הצורך האובססיבי הזה לציין שיש לו עסקים בשיקגו ובצפון קרוליינה? עוד שנייה יתן לנו את הBMI שלו, ויגיד שזה הכי טוב שיש
כי הוא אגומניאק פסיכי?
roy1000 כתב:בשורה התחתונה, ראיתי ניתוח של נייט סילבר שאומר שהסיכויים של טראמפ לנצח בשיטת האלקטורים היא אפסית. הוא יכול לקבל גם 60% מסה"כ הקולות ועדיין להפסיד את הבחירות.
yanay21 כתב:נייט הכי טוב בתחום הזה בפער אדיר, אבל זה נכון לעכשיו. הדיבייטים יכולים לשנות הכול. כרגע, אם הבחירות נערכות היום, היא מנצחת. אבל הוא מתחיל לסגור את הפער, גם לפי האלקטורים.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:נייט הכי טוב בתחום הזה בפער אדיר, אבל זה נכון לעכשיו. הדיבייטים יכולים לשנות הכול. כרגע, אם הבחירות נערכות היום, היא מנצחת. אבל הוא מתחיל לסגור את הפער, גם לפי האלקטורים.
מכיוון שמדינות המזרח והמערב בכיס שלה בכל תסריט, טראמפ למעשה צריך כמעט את כל המדינות שבין ניו יורק וקליפורניה (כולל פלורידה) וזה קרוב לבלתי אפשרי.
אני לא חושב שהדיבייטים האלה ממש משנים הרבה.
yanay21 כתב:roy1000 כתב:yanay21 כתב:נייט הכי טוב בתחום הזה בפער אדיר, אבל זה נכון לעכשיו. הדיבייטים יכולים לשנות הכול. כרגע, אם הבחירות נערכות היום, היא מנצחת. אבל הוא מתחיל לסגור את הפער, גם לפי האלקטורים.
מכיוון שמדינות המזרח והמערב בכיס שלה בכל תסריט, טראמפ למעשה צריך כמעט את כל המדינות שבין ניו יורק וקליפורניה (כולל פלורידה) וזה קרוב לבלתי אפשרי.
אני לא חושב שהדיבייטים האלה ממש משנים הרבה.
אני לא מסכים, האמת. אם נלך לפי המודל של נייט, יש לה 277, לו יש 260. היא מפסידה את אייווה, נוואדה, אוהיו, פלורידה. בכולן אובמה זכה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים