המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:איפה כל האופטימיסטים שיעשו לנו ״נו נו נו״ על זה שאנחנו מתלוננים כל הזמן? זה חסר לי..
אנחנו בהרכב חסר, הרצפה עקומה, המשחק מכור, שמעון פרס גוסס. זה לא קשור לכדורסל, הכול נגדנו
itai7 כתב:סילבן תענוג
שהוא בזון קשה לעצור אותו
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:איפה כל האופטימיסטים שיעשו לנו ״נו נו נו״ על זה שאנחנו מתלוננים כל הזמן? זה חסר לי..
אנחנו בהרכב חסר, הרצפה עקומה, המשחק מכור, שמעון פרס גוסס. זה לא קשור לכדורסל, הכול נגדנו
משהו על זה ששמעון פרס היה עוזר לנו עכשיו יותר משקר כלשהו שמשחק כרגע? לא? too soon?
MTA2311 כתב:חחחח שוב מקל
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:איפה כל האופטימיסטים שיעשו לנו ״נו נו נו״ על זה שאנחנו מתלוננים כל הזמן? זה חסר לי..
משהו על זה ששמעון פרס היה עוזר לנו עכשיו יותר משקר כלשהו שמשחק כרגע? לא? too soon?
MTA2311 כתב:עמי ביטון לבוש כמו מלצר ערבי
omer8783 כתב:רבע ראשון קטסטרופלי, רבע שני בינוני פלוס. האמנתי שברגע שמכבי תעלה ליתרון היא תרוץ איתו, אני מאמין שהמחצית הבאה תהיה טובה יותר וארז יעורר את מי שעדיין בג'ט לג ממוסקבה (סוני, ציברס למשל..)
אני מקווה שארז לא יבחר לייבש את ווימס עוד על הספסל ויתן לו הזדמנות להיכנס למשחק כשמכבי במצב טוב.
ולהשאיר גם את סילבן ואוחיון בחמישייה, ראבק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־22 אורחים