המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שמואל לקח על עצמו משימה השנה לפתוח 100٪ מהת'רדים של המשחקים ואתם מאפשרים את זה, כאילו אין שואה בסוריה
שמואל1 כתב:ראד כנראה לא ישחק גם בחמישי. עדיין סוחב את הפציעה בגב.
שמואל1 כתב:ראד כנראה לא ישחק גם בחמישי. עדיין סוחב את הפציעה בגב.
SlavaCa כתב:נירא לי משהו קילל את הקבוצה הזאת עם כל הפציעות, צריך לעבור על כל אנשים שעבדו במכבי כולל שחקנים ולבקש סליחה אם עשו לו משהו רע
Mitelka כתב:לא הבנתי, זה לא באותו סדר כמו שנה שעברה (1 נגד 8 2 נגד 7 וכו') ? אז למה אנחנו לא נגד ראשון?
מני כתב:גאודלוק חוזר???
חנו'ש כתב:SlavaCa כתב:נירא לי משהו קילל את הקבוצה הזאת עם כל הפציעות, צריך לעבור על כל אנשים שעבדו במכבי כולל שחקנים ולבקש סליחה אם עשו לו משהו רע
אני מהמרת על פיני....
בן82 כתב:איפה כתוב שראד לא ישחק? ב-ONE כותבים שהוא החלים מהפציעה וקיבל אישור לשחק.
בן82 כתב:אולי אני תמים אבל אני מאמין שמה שראינו אתמול היה פשוט עייפות/עומס - משחק קשה נגד צסק"א, טיסה ועוד משחק תוך יומיים, בשלב הזה של העונה והכושר הגופני של השחקנים שלא בשיאו. כל המשחק הקבוצה נראתה כאילו עוטפת אותה שמיכת עייפות שכזאת, וזה ניכר בהרבה אספקטים. לעומת זאת היו לא מעט תרגילים בהתקפה שממש אהבתי, כמו הקרש סל של מקל פעמיים ברבע האחרון או התרגיל שהביא את ווימס לדאנק בסוף המשחק.
אני חושב שכבר נגד נהריה זה ייראה יותר טוב, אם כי ברור שיש לא מעט דברים שצריך לפתור, ומנו אותם לפניי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים