המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:אני לא פוסל שום אפשרות.
כרמל, נוכל להמשיך את הדיון בפרטי
MTA2311 כתב:הודאל יודע שכל מערכת יחסים שלו בחיים האלה תהיה התפשרות כי אני לא בקטע שלו
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הודאל יודע שכל מערכת יחסים שלו בחיים האלה תהיה התפשרות כי אני לא בקטע שלו
ואתה יודע שזה הדבר היחידי שאתה יכול להגיד לעצמך בשביל שתוכל לישון בלילה כי זה הוא בעצם שלא בקטע שלך
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הודאל יודע שכל מערכת יחסים שלו בחיים האלה תהיה התפשרות כי אני לא בקטע שלו
ואתה יודע שזה הדבר היחידי שאתה יכול להגיד לעצמך בשביל שתוכל לישון בלילה כי זה הוא בעצם שלא בקטע שלך
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הודאל יודע שכל מערכת יחסים שלו בחיים האלה תהיה התפשרות כי אני לא בקטע שלו
תראו איך היא מגנה עליי
זו תחילתו של קשר מופלא כרמל
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:הודאל יודע שכל מערכת יחסים שלו בחיים האלה תהיה התפשרות כי אני לא בקטע שלו
תראו איך היא מגנה עליי
זו תחילתו של קשר מופלא כרמל
ואולי הכל זה מניפולציה בשביל שאוכל לרכך אותך מספיק להגיד שרימיני זה רעל?
MTA2311 כתב:בן אדם שלוקח דייט לרימיני זה בן אדם שלא מצפה לקבל סקס בסוף הערב
MTA2311 כתב:בן אדם שלוקח דייט לרימיני זה בן אדם שלא מצפה לקבל סקס בסוף הערב
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:בן אדם שלוקח דייט לרימיני זה בן אדם שלא מצפה לקבל סקס בסוף הערב
אל תזלזל בכוחה של פיצה טובה..
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:בן אדם שלוקח דייט לרימיני זה בן אדם שלא מצפה לקבל סקס בסוף הערב
אל תזלזל בכוחה של פיצה טובה
חוץ מזה שדייט ראשון, כרמל לא בחורה כזאת..
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בעפולה רימיני זה גורמה
*גורמט
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:בן אדם שלוקח דייט לרימיני זה בן אדם שלא מצפה לקבל סקס בסוף הערב
אל תזלזל בכוחה של פיצה טובה
חוץ מזה שדייט ראשון, כרמל לא בחורה כזאת..
לגמרי כן
yanay21 כתב:בעפולה רימיני זה גורמה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:בעפולה רימיני זה גורמה
שני רק לשיפודי עמוס