Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחח האזעקה בצוק איתן פגשה אותי בכמעט כל סיטואציה, מקלחת, חירבון, ריצה, שינה.
ואפילו פעם אחת לא שמעת
יפה שאת זוכרת
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחח האזעקה בצוק איתן פגשה אותי בכמעט כל סיטואציה, מקלחת, חירבון, ריצה, שינה.
ואפילו פעם אחת לא שמעת
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:חחחח האזעקה בצוק איתן פגשה אותי בכמעט כל סיטואציה, מקלחת, חירבון, ריצה, שינה.
ואפילו פעם אחת לא שמעת
יפה שאת זוכרת
MaccabiTA כתב:בלבנון השנייה הרסו לי ארוחת ערב, 4 אזעקות בחצי שעה עם כמה דקות המתנה בין לבין כמובן, כי אני נשמע להוראות פיקוד העורף.
זה היה קצת כמו סצנה ממיסטר בין, כל פעם שבאתי להתחיל לאכול הגיעה עוד אחת.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:בלבנון השנייה הרסו לי ארוחת ערב, 4 אזעקות בחצי שעה עם כמה דקות המתנה בין לבין כמובן, כי אני נשמע להוראות פיקוד העורף.
ניסו לרמוז לך שאתה שמן
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:בלבנון השנייה הרסו לי ארוחת ערב, 4 אזעקות בחצי שעה עם כמה דקות המתנה בין לבין כמובן, כי אני נשמע להוראות פיקוד העורף.
ניסו לרמוז לך שאתה שמן
בימים ההם עוד הייתי מתון
אני גם זוכר בדיוק מה הארוחה הייתה והאמת שיש מצב שהם ניסו להזהיר אותי, חביתה עם גבנ"צ וצ'יפס (אני זוכר גם את האימג' של הקטשופ אסם ליד הצלחת)
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:בלבנון השנייה הרסו לי ארוחת ערב, 4 אזעקות בחצי שעה עם כמה דקות המתנה בין לבין כמובן, כי אני נשמע להוראות פיקוד העורף.
ניסו לרמוז לך שאתה שמן
בימים ההם עוד הייתי מתון
אני גם זוכר בדיוק מה הארוחה הייתה והאמת שיש מצב שהם ניסו להזהיר אותי, חביתה עם גבנ"צ וצ'יפס (אני זוכר גם את האימג' של הקטשופ אסם ליד הצלחת)
MTA2311 כתב:אוי לא
Holiday_Armadillo כתב:ו..משהו ברח
מכביסט24 כתב:MTA2311 כתב:אוי לאHoliday_Armadillo כתב:ו..משהו ברח
אוקיי, דיברתי על בריחה מהשירותים לא על ״בריחה״ של חרא יא..
Holiday_Armadillo כתב:הודאל אני רק רוצה שתדע, שכשסיפרת לי פעם ראשונה על הפיצה הזאת עשיתי חיפוש בגוגל תמונות, והתמונה הראשונה הייתה תמונה של פיצה עגולה תחת הכותרת ''רימיני-מרובע''
לא מאכזבים שם בעפולה, אם כבר סטיגמה אז עד הסוף
Holiday_Armadillo כתב:הודאל אני רק רוצה שתדע, שכשסיפרת לי פעם ראשונה על הפיצה הזאת עשיתי חיפוש בגוגל תמונות, והתמונה הראשונה הייתה תמונה של פיצה עגולה תחת הכותרת ''רימיני-מרובע''
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל אני רק רוצה שתדע, שכשסיפרת לי פעם ראשונה על הפיצה הזאת עשיתי חיפוש בגוגל תמונות, והתמונה הראשונה הייתה תמונה של פיצה עגולה תחת הכותרת ''רימיני-מרובע''
חיפשתי עכשיו ולא מצאתי
מכביסט24 כתב:איך בא לי פיצה עכשיו..
ואת זה אני אומר עוד אחרי שאכלתי בערב טוסט-פיתה
התמונות מגרות
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:איך בא לי פיצה עכשיו..
התמונות מגרות
זה מצחיק שאתה אומר את זה כי הדבר הראשון שהפיצה הזאת הזכירה לי זה פיתה-פיצה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל אני רק רוצה שתדע, שכשסיפרת לי פעם ראשונה על הפיצה הזאת עשיתי חיפוש בגוגל תמונות, והתמונה הראשונה הייתה תמונה של פיצה עגולה תחת הכותרת ''רימיני-מרובע''
חיפשתי עכשיו ולא מצאתי
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:איך בא לי פיצה עכשיו..
התמונות מגרות
זה מצחיק שאתה אומר את זה כי הדבר הראשון שהפיצה הזאת הזכירה לי זה פיתה-פיצה
זה מצחיק שאת אומרת את זה כי התבלבלתי בהודעה שלי כתבתי שאכלתי טוסט-פיתה, שמה שבעצם אכלתי היה פיתה עם קטשופ/רוטב שום/אורגנו עם גבינה צהובה שחוממה במיקרוגל במשך דקה וחצי..
זה אולי נשמע מגעיל אבל אם עושים את זה טוב ושמים כמות טובה של גבינה צהובה זה אחד הדברים הטעימים שקיימים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים