בן82 כתב:נו באמת. כאוהדי מכבי תמיד הצטיינו בלהכתיר את הקבוצה לאלופת היורוליג אחרי ניצחון יפה ולשלוח את כולם הביתה אחרי הפסד/ניצחון דחוק בליגה.
חלאס, מכבי לא טובה כמו המשחק האחרון שלה.
עם החוק הרוסי נגמרו הימים שהיינו דורסים את הליגה ב-20 הפרש. ככל שאנשים פה ימהרו להבין את זה, כך הם יגרדו את הראש פחות בניסיון להבין איך הרצליה "מעיזה" להתמודד ראש בראש עם מכבי. ארז יודע בדיוק על מה הוא מדבר כשהוא אומר שלפעמים יותר קל לשחק באירופה מאשר בארץ.
מסכים בהחלט. נשים לרגע בצד את בחירת הסגל , עצם העובדה שארז חייב לשחק כל הזמן עם 2 ישראלים , בניהם אלכסנדר המחריד (אני לא אתפלא אם הוא ישוחרר במהלך העונה) , בעצם "מנטרלת" את העומק שיש למכבי בסגל , וביום שראד איננו , בעמדה 4 יש את אלכסנדר ו3'ים כאלו כמו פניני וסמית' (לא מובן לי מדוע הוא לא שיחק ברבע האחרון , למישהו יש מושג?) ואז בנוסף לבעייתיות מבחינת פסיות , יש גם בעייה חמורה בעמדה 4 מבחינת ריבאונד.לא שראד הוא ריבאונדר אדיר , אבל בטח יותר טוב מפניני או כל מישהו אחרי.
לא ראיתי את כל המשחק אתמול , ניכר שמכבי פשוט הורגת את עצמה עם איבודים ווימס בעיקר וסילי , ופשוט נותנת ליריב עוד כדור ועוד כדור.
ההפקרות בריבאונד היא פשוט דבר נורא , מילא שלא משחקים עם 4 טבעי,מילא שהסנטר המוביל שלך הוא ריבאונדר בינוני בלשון המעטה , בכדורסל של היום , בטח נוכח הזריקות מבחוץ הקו האחורי , חייב להכנס לעזרה בריבאונד , לא מעט פעמים הגארדים של הרצליה פשוט לקחו כדורים שהגיעו לרצפה ותקפו את שחקני מכבי מייד עם קבלת ריבאונד ההגנה , מה שהוביל לחטיפות ושאר מרעין בישין.
ברבע הרביעי , ארז שיחק רוב הזמן עם חמשייה עם זר אחד , אני כלל לא מסכים שזה דבר נכו לעשות , אין אף ישראלי , זולת ליאור , שהוא יתרון בליגה שלנו , לא מקל , לא אוחיון , לא פניני , קצת לאנסברג אבל אנו יודעים מה הוא שווה במשחקים פיסיים , לכן מכבי לא צריכה לתת פרס לליגה על החוקים ההזויים שלה ולשחק כל הזמן עם 3 זרים , גם אם הם רעים בהתקפה , פשוט פיסית ואתלטית , הישראלים של מכבי לא באיזור חיוג של רוב זרי הליגה .