המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MaccabiTA כתב:תמונה גדולה שלו
ההאשטג כמובן אומר "no scope head shot"
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני לפעמים שואל את עצמי עד כמה אמא שלי לא רוצה שיהיה לי עבודה.
הבחור מהעבודה התקשר, והיא התחילה לחפור לו בערך 10 דקות.
הוא אמר לה שהמקום עבודה זה בגן חיות, אז היא שאלה אם מסתובבים שם חיות חופשי. כאילו.. מה.
כבר הבנו מזמן שהקשר ביניכם לא הכי בריא בעולם
אני גן לא חושבת שאמא של בחור בן 16 צריכה לדבר עם הבוס (הפוטנציאלי) שלו
אין מה לעשות, היא לא יכולה בלי להתערב. פשוט לקחה לי את הטלפון ולא היה לי ממש מה לעשות.MaccabiTA כתב:איתי-שגב כתב:אני לפעמים שואל את עצמי עד כמה אמא שלי לא רוצה שיהיה לי עבודה.
הבחור מהעבודה התקשר, והיא התחילה לחפור לו בערך 10 דקות.
הוא אמר לה שהמקום עבודה זה בגן חיות, אז היא שאלה אם מסתובבים שם חיות חופשי. כאילו.. מה.
זה מסוכן, שלא יעקוץ אותך כלב
זה היה מביך, רציני.
תהיה לך בעיה רצינית ברגע שתגיע לגיל 18
תצטרך כמה שנים אינטנסיביות וכואבות של חתיכת חבל הטבור
לא אומרת את זה בשביל לצחוק עליך, אני אומרת לך שזה מה שיהיה
ואם זה לא יהיה אז היא תמשיך להתערב לך בחיים ברמת המאקרו עד שאחד מכם ימות
אני דווקא מרגיש שבגיל 18 זה יתהפך 180 מעלות.
MaccabiTA כתב:מצטער להרוס שגב, אבל לרוב אין איזה מטה קסמים שהופך דברים כאלה, זה תהליך ארוך וכואב וככל שתדחה אותו יותר זה יחמיר את המצב
איתי-שגב כתב:MaccabiTA כתב:מצטער להרוס שגב, אבל לרוב אין איזה מטה קסמים שהופך דברים כאלה, זה תהליך ארוך וכואב וככל שתדחה אותו יותר זה יחמיר את המצב
^^
איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:
זה האופי שלה, זה לא ישתנה בגלל שב-23:59:59 כתוב לך 17 וב-00:00 כתוב לך 18
MTA2311 כתב:התפוצץ לי בקבוק של סופר גלו אינסטנט ביד ופתאום להיות אוהד הפועל אחרי הדרבי לא נשמע לי כל כך גרוע
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:התפוצץ לי בקבוק של סופר גלו אינסטנט ביד ופתאום להיות אוהד הפועל אחרי הדרבי לא נשמע לי כל כך גרוע
תחשוב על כל הבחורות המסכנות שביקשת לפוצץ להן את הבקבוק על (או ב) מקומות כאלה ואחרים
שטוף ידיים וזה יירד
איתי-שגב כתב:יכול להיות שאת צודקת, אבל דבר ראשון ממה שאני מכיר אותם (ועל פי דברים שהיא אמרה), לדעתי זה מה שהולך לקרות, וגם אם לא, חוץ מללכת לעבוד מתי שאני יכול (שבתות וחגים), אני לא יכול לעשות יותר מדי.
MTA2311 כתב:התפוצץ לי בקבוק של סופר גלו אינסטנט ביד ופתאום להיות אוהד הפועל אחרי הדרבי לא נשמע לי כל כך גרוע
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התפוצץ לי בקבוק של סופר גלו אינסטנט ביד ופתאום להיות אוהד הפועל אחרי הדרבי לא נשמע לי כל כך גרוע
קרה לי פעם
דבר דיי מבהיל כשפתאום נעלמות טביעות האצבעות שלך
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התפוצץ לי בקבוק של סופר גלו אינסטנט ביד ופתאום להיות אוהד הפועל אחרי הדרבי לא נשמע לי כל כך גרוע
קרה לי פעם
וזה ירד? כי כרגע כבר התחלתי להשלים שככה תיראה שארית החיים שלי
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יכול להיות שאת צודקת, אבל דבר ראשון ממה שאני מכיר אותם (ועל פי דברים שהיא אמרה), לדעתי זה מה שהולך לקרות, וגם אם לא, חוץ מללכת לעבוד מתי שאני יכול (שבתות וחגים), אני לא יכול לעשות יותר מדי.
אין דבר כזה ''היא אמרה''
אם הייתה לה שליטה עצמית של להחליט ברגע אחד לשנות התנהגות שלמה, היא לא הייתה מתנהגת ככה עכשיו
היא בונה על זה שתצטרך אותה נראה לי
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התפוצץ לי בקבוק של סופר גלו אינסטנט ביד ופתאום להיות אוהד הפועל אחרי הדרבי לא נשמע לי כל כך גרוע
קרה לי פעם
וזה ירד? כי כרגע כבר התחלתי להשלים שככה תיראה שארית החיים שלי
מים חמים+אציטון
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יכול להיות שאת צודקת, אבל דבר ראשון ממה שאני מכיר אותם (ועל פי דברים שהיא אמרה), לדעתי זה מה שהולך לקרות, וגם אם לא, חוץ מללכת לעבוד מתי שאני יכול (שבתות וחגים), אני לא יכול לעשות יותר מדי.
אין דבר כזה ''היא אמרה''
אם הייתה לה שליטה עצמית של להחליט ברגע אחד לשנות התנהגות שלמה, היא לא הייתה מתנהגת ככה עכשיו
לדעתי היא פשוט רואה הבדל יותר מדי גודל בגיל 18- ל18+. כשהייתי יותר קטן ורציתי לעשות משהו שהיא לא הסכימה היא אמרה "כשתהיה בן 18 תעשה מה שאתה רוצה", יכול להיות שזה לגמרי "סתום סתום תפה", אבל משום אני מרגיש שזה יותר מזה.
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יכול להיות שאת צודקת, אבל דבר ראשון ממה שאני מכיר אותם (ועל פי דברים שהיא אמרה), לדעתי זה מה שהולך לקרות, וגם אם לא, חוץ מללכת לעבוד מתי שאני יכול (שבתות וחגים), אני לא יכול לעשות יותר מדי.
אין דבר כזה ''היא אמרה''
לדעתי היא פשוט רואה הבדל יותר מדי גודל בגיל 18- ל18+. כשהייתי יותר קטן ורציתי לעשות משהו שהיא לא הסכימה היא אמרה "כשתהיה בן 18 תעשה מה שאתה רוצה", יכול להיות שזה לגמרי "סתום סתום תפה", אבל משום אני מרגיש שזה יותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־15 אורחים