MaccabiTA כתב:רגע, אור, איך אתה מקליד בדיוק?
גם לך יש סודני כזה שמקליד בתשלום?
זה מתבייש תוך רגע, זה הדבר הכי מפחיד בכל הסיפור
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יכול להיות שאת צודקת, אבל דבר ראשון ממה שאני מכיר אותם (ועל פי דברים שהיא אמרה), לדעתי זה מה שהולך לקרות, וגם אם לא, חוץ מללכת לעבוד מתי שאני יכול (שבתות וחגים), אני לא יכול לעשות יותר מדי.
אין דבר כזה ''היא אמרה''
אם הייתה לה שליטה עצמית של להחליט ברגע אחד לשנות התנהגות שלמה, היא לא הייתה מתנהגת ככה עכשיו
היא בונה על זה שתצטרך אותה נראה לי
לדעתי היא פשוט רואה הבדל יותר מדי גודל בגיל 18- ל18+. כשהייתי יותר קטן ורציתי לעשות משהו שהיא לא הסכימה היא אמרה "כשתהיה בן 18 תעשה מה שאתה רוצה", יכול להיות שזה לגמרי "סתום סתום תפה", אבל משום אני מרגיש שזה יותר מזה.
לכל ילד אומרים את זה
''כשתיה בן 18 תעשה מה שאתה רוצה, עכשיו אתה תעשה מה שאגיד לך''
אני מקווה בשבילך שאתה צודק, אבל אני לא נותנת לזה יותר מ-10٪ סיכוי
ככל שתתחיל להפנים את זה יותר, להיות יותר אסרטיבי ולספר פחות תירוצים (בשבילה), ככה יהיה יותר טוב
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:יכול להיות שאת צודקת, אבל דבר ראשון ממה שאני מכיר אותם (ועל פי דברים שהיא אמרה), לדעתי זה מה שהולך לקרות, וגם אם לא, חוץ מללכת לעבוד מתי שאני יכול (שבתות וחגים), אני לא יכול לעשות יותר מדי.
אין דבר כזה ''היא אמרה''
אם הייתה לה שליטה עצמית של להחליט ברגע אחד לשנות התנהגות שלמה, היא לא הייתה מתנהגת ככה עכשיו
היא בונה על זה שתצטרך אותה נראה לי
לדעתי היא פשוט רואה הבדל יותר מדי גודל בגיל 18- ל18+. כשהייתי יותר קטן ורציתי לעשות משהו שהיא לא הסכימה היא אמרה "כשתהיה בן 18 תעשה מה שאתה רוצה", יכול להיות שזה לגמרי "סתום סתום תפה", אבל משום אני מרגיש שזה יותר מזה.
לכל ילד אומרים את זה
''כשתיה בן 18 תעשה מה שאתה רוצה, עכשיו אתה תעשה מה שאגיד לך''
אני מקווה בשבילך שאתה צודק, אבל אני לא נותנת לזה יותר מ-10٪ סיכוי
ככל שתתחיל להפנים את זה יותר, להיות יותר אסרטיבי ולספר פחות תירוצים (בשבילה), ככה יהיה יותר טוב
איך אני אמור להיות יותר אסרטיבי ? מגיל 0 היא אמרה לי שהיא אומרת אני עושה.
גם בריבים שלנו, נגיד היא מקללת אותי עם קללה X, אני מחזיר לה עם קללה X, והיא אשכרה אומרת לי "מה זה הדיבור הזה?".
ככה שאני לא מבין על מה את מדברת.
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:רגע, אור, איך אתה מקליד בדיוק?
מה זאת אומרת "גם לך"? זה קונספט שלי לא?
חשוב לי לשמר את פער המעמדות פה. אם אני לא לבד אני צריך להצטייד בסודני מזהב שיעשה את זה.
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:רגע, אור, איך אתה מקליד בדיוק?
חשוב לי לשמר את פער המעמדות פה. אם אני לא לבד אני צריך להצטייד בסודני מזהב שיעשה את זה.
סודני 6s אתה מתכוון
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:רגע, אור, איך אתה מקליד בדיוק?
סודני 6s אתה מתכוון
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:רגע, אור, איך אתה מקליד בדיוק?
סודני 6s אתה מתכוון
לא יודע כבר. לאיזה סודני אין חור לאוזניות רגילות?
איתי-שגב כתב:ולא ניסיתי ? הרבה יותר מזה. הייתה אלימות פיסית ומילולית ושום דבר לא עזר. גם משהו שאני מעדיף לשמור לעצמי קרה לא עזר (וזה כל כך היה אמור לעזור). גם אבא שלי הכי לא עוזר, פחות או יותר היס-מן שלה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ולא ניסיתי ? הרבה יותר מזה. הייתה אלימות פיסית ומילולית ושום דבר לא עזר. גם משהו שאני מעדיף לשמור לעצמי קרה לא עזר (וזה כל כך היה אמור לעזור). גם אבא שלי הכי לא עוזר, פחות או יותר היס-מן שלה.
ועם כל זה, אתה עדיין מאמין שזה ישתנה בגיל 18? או שאתה אומר את זה לעצמך בשביל שתוכל לישון בלילה?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ולא ניסיתי ? הרבה יותר מזה. הייתה אלימות פיסית ומילולית ושום דבר לא עזר. גם משהו שאני מעדיף לשמור לעצמי קרה לא עזר (וזה כל כך היה אמור לעזור). גם אבא שלי הכי לא עוזר, פחות או יותר היס-מן שלה.
ועם כל זה, אתה עדיין מאמין שזה ישתנה בגיל 18? או שאתה אומר את זה לעצמך בשביל שתוכל לישון בלילה?
נראלי שניהם.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ולא ניסיתי ? הרבה יותר מזה. הייתה אלימות פיסית ומילולית ושום דבר לא עזר. גם משהו שאני מעדיף לשמור לעצמי קרה לא עזר (וזה כל כך היה אמור לעזור). גם אבא שלי הכי לא עוזר, פחות או יותר היס-מן שלה.
נראלי שניהם.
זה לא יקרה
תאמין לי, כל אלה שאמרו לך שעדיף לך בסיס סגור צדקו
בסיס סגור בעובדה או בחרמון ל-3 שנים יסדר את זה
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ולא ניסיתי ? הרבה יותר מזה. הייתה אלימות פיסית ומילולית ושום דבר לא עזר. גם משהו שאני מעדיף לשמור לעצמי קרה לא עזר (וזה כל כך היה אמור לעזור). גם אבא שלי הכי לא עוזר, פחות או יותר היס-מן שלה.
נראלי שניהם.
זה לא יקרה
תאמין לי, כל אלה שאמרו לך שעדיף לך בסיס סגור צדקו
בסיס סגור בעובדה או בחרמון ל-3 שנים יסדר את זה
ועכשיו בשפה שפשוטי העם יבינו.
איתי-שגב כתב:.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:.
בסיס סגור בצבא (בסיס שיוצאים פעם בשבוע במקרה הטוב) בעובדה (קרוב אילת) או בחרמון (רמת הגולן) שירחיק אותך מהמצב הזה ומהאחיזה שלה זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך
איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.
יש לה פריצת דיסק ועם כל הקושי היא החליטה להיכנס להיריון בידיעה שזה ייפול על אנשים שלא ביקשו את זה? סורי, לא אחריות שלך
זה לא ישנה את מה שאתה מתכנן לעשות, אבל זה בולשיט מבחינתי
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.
יש לה פריצת דיסק ועם כל הקושי היא החליטה להיכנס להיריון בידיעה שזה ייפול על אנשים שלא ביקשו את זה? סורי, לא אחריות שלך
זה לא ישנה את מה שאתה מתכנן לעשות, אבל זה בולשיט מבחינתי
ממש לא. אני ואחותי רצינא את זה הרבה זמן , וכשהיא אמרה לי את זה היא אמרה שהיא עשתה את זה בשבילי ובשביל אחותי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים