29 ספטמבר 2016, 19:46
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.
יש לה פריצת דיסק ועם כל הקושי היא החליטה להיכנס להיריון בידיעה שזה ייפול על אנשים שלא ביקשו את זה? סורי, לא אחריות שלך
זה לא ישנה את מה שאתה מתכנן לעשות, אבל זה בולשיט מבחינתי
ממש לא. אני ואחותי רצינא את זה הרבה זמן , וכשהיא אמרה לי את זה היא אמרה שהיא עשתה את זה בשבילי ובשביל אחותי.
אוי פאקינג בולשיט!!! איזה תירוץ של קדוש מעונה
אף אחד לא מעביר את הגוף שלו דבר כזה בשביל אנשים אחרים
עשה לי טובה
מה זה הילד שלך שאתה צריך לטפל בו עכשיו כי אתה בתור ילד ביקשת ממבוגר, הורה, אח? איזה שטויות
29 ספטמבר 2016, 19:47
29 ספטמבר 2016, 19:47
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.
יש לה פריצת דיסק ועם כל הקושי היא החליטה להיכנס להיריון בידיעה שזה ייפול על אנשים שלא ביקשו את זה? סורי, לא אחריות שלך
זה לא ישנה את מה שאתה מתכנן לעשות, אבל זה בולשיט מבחינתי
ממש לא. אני ואחותי רצינא את זה הרבה זמן , וכשהיא אמרה לי את זה היא אמרה שהיא עשתה את זה בשבילי ובשביל אחותי.
אוי פאקינג בולשיט!!! איזה תירוץ של קדוש מעונה
אף אחד לא מעביר את הגוף שלו דבר כזה בשביל אנשים אחרים
עשה לי טובה
מה זה הילד שלך שאתה צריך לטפל בו עכשיו כי אתה בתור ילד ביקשת ממבוגר, הורה, אח? איזה שטויות
כמובן שזה לא רק בשבילי, אם זה היה רק בשבילי היא הייתה מעיפה אותי מהבית בגיל 18 ותגיד לי תעשה מה שאתה רוצה. אבל אני מאמין שהעובדה שחפרתי לה על זה לא מעט כנראה שינתה את החשיבה שלה.
האם זה נכון ? יכול מאוד להיות שלא. אבל זה מה שהיא החליטה, ואין שמח ממני שיהיה לי עוד אח/אחות קטנה.
29 ספטמבר 2016, 19:50
my man כתב:רגע, על מה הדיון? אני מרגיש שפספסתי פה משו גדול...
29 ספטמבר 2016, 19:51
MTA2311 כתב:my man כתב:רגע, על מה הדיון? אני מרגיש שפספסתי פה משו גדול...
יש לי מלא דבק על היד
29 ספטמבר 2016, 19:52
29 ספטמבר 2016, 19:53
my man כתב:אוף לא הבנתי..ואני בכלל לא בטוח שאני רוצה להבין עכשיו...
29 ספטמבר 2016, 20:09
29 ספטמבר 2016, 20:13
Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
29 ספטמבר 2016, 20:15
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
אור, תגובה?
29 ספטמבר 2016, 20:16
איתי-שגב כתב:אמא שלי בהריון
29 ספטמבר 2016, 20:16
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
אור, תגובה?
29 ספטמבר 2016, 20:17
29 ספטמבר 2016, 20:18
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
אור, תגובה?
מעליב.
אין דבר שאני יותר שונא מתרבות הסלפי.
29 ספטמבר 2016, 20:19
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
אור, תגובה?
מעליב.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
אור, תגובה?
מעליב.
האמת שידעתי, אבל חשבתי על התדמית הנרקסיסיטית שטופחה לך פה, אז הייתי חייב להשתמש בך. יכולתי להשתמש באחרים, אבל הם היו נעלבים
Holiday_Armadillo כתב:ואני שכבתי עם גבר פעם )
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?
אור, תגובה?
מעליב.
מכיר את הבחור שעבר בין תיירים בניו יורק וחתך להם את המקל סלפי? he's da real mvp
29 ספטמבר 2016, 20:21
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואני שכבתי עם גבר פעם )
והנה עוד אחד כזה...
כרמל, אני חושב שסלפי מתחלק לכמה רמות.
למשל אם אני נמצא במקום יפה ומצלם תמונה משפחתית של עצמנו בסלפי, אני לא רואה בזה שום דבר רע.