פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דברים קטנים שלא מצדיקים ת'רד v14

29 ספטמבר 2016, 19:46

Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.

יש לה פריצת דיסק ועם כל הקושי היא החליטה להיכנס להיריון בידיעה שזה ייפול על אנשים שלא ביקשו את זה? סורי, לא אחריות שלך
זה לא ישנה את מה שאתה מתכנן לעשות, אבל זה בולשיט מבחינתי

ממש לא. אני ואחותי רצינא את זה הרבה זמן , וכשהיא אמרה לי את זה היא אמרה שהיא עשתה את זה בשבילי ובשביל אחותי.

אוי פאקינג בולשיט!!! איזה תירוץ של קדוש מעונה
אף אחד לא מעביר את הגוף שלו דבר כזה בשביל אנשים אחרים
עשה לי טובה
מה זה הילד שלך שאתה צריך לטפל בו עכשיו כי אתה בתור ילד ביקשת ממבוגר, הורה, אח? איזה שטויות

כמובן שזה לא רק בשבילי, אם זה היה רק בשבילי היא הייתה מעיפה אותי מהבית בגיל 18 ותגיד לי תעשה מה שאתה רוצה. אבל אני מאמין שהעובדה שחפרתי לה על זה לא מעט כנראה שינתה את החשיבה שלה.
האם זה נכון ? יכול מאוד להיות שלא. אבל זה מה שהיא החליטה, ואין שמח ממני שיהיה לי עוד אח/אחות קטנה.
נערך לאחרונה על ידי איתי-שגב בתאריך 29 ספטמבר 2016, 19:47, נערך פעם אחת בסך הכל.

29 ספטמבר 2016, 19:47

רגע, על מה הדיון? אני מרגיש שפספסתי פה משו גדול...

29 ספטמבר 2016, 19:47

איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
איתי-שגב כתב:אני אצטרך לעזור. יש לה פריצת דיסק, אין מצב שהיא עושה את זה לבד. אפשר בהחלט לחיות וגם לעזור כל יום בלטפל באח/אחות שלך הקטנ/ה בע"ה.

יש לה פריצת דיסק ועם כל הקושי היא החליטה להיכנס להיריון בידיעה שזה ייפול על אנשים שלא ביקשו את זה? סורי, לא אחריות שלך
זה לא ישנה את מה שאתה מתכנן לעשות, אבל זה בולשיט מבחינתי

ממש לא. אני ואחותי רצינא את זה הרבה זמן , וכשהיא אמרה לי את זה היא אמרה שהיא עשתה את זה בשבילי ובשביל אחותי.

אוי פאקינג בולשיט!!! איזה תירוץ של קדוש מעונה
אף אחד לא מעביר את הגוף שלו דבר כזה בשביל אנשים אחרים
עשה לי טובה
מה זה הילד שלך שאתה צריך לטפל בו עכשיו כי אתה בתור ילד ביקשת ממבוגר, הורה, אח? איזה שטויות

כמובן שזה לא רק בשבילי, אם זה היה רק בשבילי היא הייתה מעיפה אותי מהבית בגיל 18 ותגיד לי תעשה מה שאתה רוצה. אבל אני מאמין שהעובדה שחפרתי לה על זה לא מעט כנראה שינתה את החשיבה שלה.
האם זה נכון ? יכול מאוד להיות שלא. אבל זה מה שהיא החליטה, ואין שמח ממני שיהיה לי עוד אח/אחות קטנה.

בחירה שלך
זה אחד הדברים ההזויים שמעתי, אבל זה לא החיים שלי אז מעבר לדיון הזה, לא ממש אכפת לי מה יהיה

29 ספטמבר 2016, 19:50

my man כתב:רגע, על מה הדיון? אני מרגיש שפספסתי פה משו גדול...

יש לי מלא דבק על היד

29 ספטמבר 2016, 19:51

MTA2311 כתב:
my man כתב:רגע, על מה הדיון? אני מרגיש שפספסתי פה משו גדול...

יש לי מלא דבק על היד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

29 ספטמבר 2016, 19:52

אוף לא הבנתי..ואני בכלל לא בטוח שאני רוצה להבין עכשיו...

29 ספטמבר 2016, 19:53

my man כתב:אוף לא הבנתי..ואני בכלל לא בטוח שאני רוצה להבין עכשיו...

בפעם הראשונה מזה המון ever, זה לא קוד למשהו
יש לו דבק מגע על היד

29 ספטמבר 2016, 20:09

אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?

29 ספטמבר 2016, 20:13

Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?

אור, תגובה?

29 ספטמבר 2016, 20:15

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אתם חושבים שאנשים שעושים סלפי יודעים כמה מטומטמים הם נראים לאלה שמסתכלים עליהם? או שאם הייתה להם מודעות עצמית הם מלכתחילה לא היו מצלמים סלפי?

אור, תגובה?

אם אור עשה סלפי אחד בחיים שלו זאת תהיה האכזבה הכי גדולה שאי פעם חוויתי, ואני שכבתי עם גבר פעם אחת (חחחחחחחחחחחחחחח סתם לא באמת)

29 ספטמבר 2016, 20:16

איתי-שגב כתב:אמא שלי בהריון

לא משפט שאני אוכל להגיד אי פעם...

בן יש לך מציאות חיים מורכבת... מקווה שיהיה לך נחת ושתהנו מהתינוק (תיקן לי לצינוק...) החדש

29 ספטמבר 2016, 20:16

yanay21 כתב:

אור, תגובה?

מעליב.
אין דבר שאני יותר שונא מתרבות הסלפי.

29 ספטמבר 2016, 20:17

תמונה

29 ספטמבר 2016, 20:18

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אור, תגובה?

מעליב.

האמת שידעתי, אבל חשבתי על התדמית הנרקסיסיטית שטופחה לך פה, אז הייתי חייב להשתמש בך. יכולתי להשתמש באחרים, אבל הם היו נעלבים

29 ספטמבר 2016, 20:19

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אור, תגובה?

מעליב.

מכיר את הבחור שעבר בין תיירים בניו יורק וחתך להם את המקל סלפי? he's da real mvp

אם אני אראה משחק של הספרס העונה, אני דופק את הסלפי של החיים כשאלמד איך להפוך את המסך של הפלאפון. אני, טוני ומאנו

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אור, תגובה?

מעליב.

האמת שידעתי, אבל חשבתי על התדמית הנרקסיסיטית שטופחה לך פה, אז הייתי חייב להשתמש בך. יכולתי להשתמש באחרים, אבל הם היו נעלבים

לגיטימי

Holiday_Armadillo כתב:ואני שכבתי עם גבר פעם )

והנה עוד אחד כזה...

כרמל, אני חושב שסלפי מתחלק לכמה רמות.

למשל אם אני נמצא במקום יפה ומצלם תמונה משפחתית של עצמנו בסלפי, אני לא רואה בזה שום דבר רע.

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:

אור, תגובה?

מעליב.

מכיר את הבחור שעבר בין תיירים בניו יורק וחתך להם את המקל סלפי? he's da real mvp

הוא אל

29 ספטמבר 2016, 20:21

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ואני שכבתי עם גבר פעם )

והנה עוד אחד כזה...

כרמל, אני חושב שסלפי מתחלק לכמה רמות.

למשל אם אני נמצא במקום יפה ומצלם תמונה משפחתית של עצמנו בסלפי, אני לא רואה בזה שום דבר רע.

יוני, אתה לא מבין מה זה סלפי כנראה
זוכר שפעם היו יוצאים לחופשות ומצלמים את הנוף, או נותנים למישהו לצלם אותך עם הנוף כשרואים את הכל ובפרופורציות נכונות? אז לא סלפי
סלפי זה תרבות האגו-מניאק שיש בעולם הזה וגם אם אתה מצלם סלפי מול מגדל אייפל, רוב מה שיופיע בתמונה זה אתה עם חצי אחוז של מגדל האייפל, כי אנחנו נורא בטוחים שכולם רוצים לראות אותנו
נושא נעול