המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:משחק על תואר, אבל בעיקר על יוקרה. המנצחת כאן תמסור הצהרת כוונות להמשך העונה.
מכביסט24 כתב:אשכרה נעלת את הת'רד שמישהו שהוא לא אתה פתח ופתחת אחד אחר במקומו..
אתה חולה.
אתה חולה.
rc4991 כתב:מכביסט24 כתב:אשכרה נעלת את הת'רד שמישהו שהוא לא אתה פתח ופתחת אחד אחר במקומו..
אתה חולה.
אני נעלתי, ובוא נירגע בבקשה עם הדיבור
אתה חולה.
שמואל1 כתב:על הנייר מכבי איכותית יותר ובכושר טוב יותר, אבל אסור לשכוח כמה דברים:
1. ירושלים במאזן 8:4 חיובי על מכבי בשלוש השנים האחרונות. הם מעלים את הרמה והטירוף שלהם מול מכבי ולכן המשחקים נגדם תמיד קשים.
2. הסגנון של ירושלים בעייתי למכבי. הם זורקים הרבה שלשות ויש להם גבוהים שיכולים לצאת החוצה ולדפוק שלשות (פירסון ואמארה). בצבע, אין מי שישמור על אמארה באחד על אחד ויצטרכו לעשות טראפים שישאירו קלעים חופשיים.
מכבי לא הוכיחה עד היום שהיא יכולה להגן בפני סגנון שכזה. דווקא ההפך.
בקיצור, אני צופה למשחק קשה וצמוד.
מכביסט24 כתב:מה הסיכוי שנבוא למשחק הזה במטרה לפרק ולא נתפרק בעצמנו?
נשבר הז' מהמפגשים האלה מולם
מכביסט24 כתב:rc4991 כתב:מכביסט24 כתב:אשכרה נעלת את הת'רד שמישהו שהוא לא אתה פתח ופתחת אחד אחר במקומו..
אתה חולה.
שמואל יודע שאני צוחק. תרגע אתה
שמואל1 כתב:מכביסט24 כתב:אשכרה נעלת את הת'רד שמישהו שהוא לא אתה פתח ופתחת אחד אחר במקומו..
אתה חולה.
1. לא נעלתי אותו.
2. הת'רד הקודם היה ת'רד הלצה שמפוצץ בספאם.
rc4991 כתב:מכביסט24 כתב:rc4991 כתב:מכביסט24 כתב:אשכרה נעלת את הת'רד שמישהו שהוא לא אתה פתח ופתחת אחד אחר במקומו..
אתה חולה.
אוקיי, זה לא נשמע ככה אבל אולי אני טועה
מכביסט24 כתב:rc4991 כתב:מכביסט24 כתב:rc4991 כתב:מכביסט24 כתב:אשכרה נעלת את הת'רד שמישהו שהוא לא אתה פתח ופתחת אחד אחר במקומו..
אתה חולה.
אוקיי, זה לא נשמע ככה אבל אולי אני טועה
למען הסר ספק, אני מת על שמואל ומשתדל לכבד אותו. אם נפלטת לי אמירה לא במקום אני מתנצל
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־13 אורחים