Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מפסידים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מפסידים.
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מנצחים במשחק צמוד.
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מנצחים במשחק צמוד.
היי שמואל, אנחנו מסכימים.
felix_r כתב:LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מנצחים במשחק צמוד.
אתם בכלל לא מסכימים! שמואל דיבר על מיגדל
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מפסידים.
אתה היחיד שאני מחבב בשרשור הזה
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הימור אחרון ואתם לא יכולים לשנות את זה - מנצחים או מפסידים היום?
מנצחים במשחק צמוד.
אם רוני ירשום ביציאת השבת ״מנצחים במשחק צמוד״ אפשר לסגור את הפורום.
LIAV10 כתב:ינאי, חשבתי אתה מחבב אותי no matter what
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, חשבתי אתה מחבב אותי no matter what
עד שזה מגיע להימורים על כדורסל.
כשמדובר בכדורסל, יוצא הניאו נאצי הפנימי שלי. בגלל זה אני כמעט אף פעם לא רואה כדורסל עם אנשים. יש דברים שאסור להראות
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, חשבתי אתה מחבב אותי no matter what
כשמדובר בכדורסל, יוצא הניאו נאצי הפנימי שלי. בגלל זה אני כמעט אף פעם לא רואה כדורסל עם אנשים. יש דברים שאסור להראות
אה, אני הכי פסימי, אבל נאנוס אותם היום.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי, חשבתי אתה מחבב אותי no matter what
אה, אני הכי פסימי, אבל נאנוס אותם היום.
נעשה הסכם-אם מפסידים אתה בחיים לא אומר שאנחנו פייבוריטים. כיף?
בשלות כתב:סל ניצחון של יותם הלפרין ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־14 אורחים