01 אוקטובר 2016, 21:08
יוסי22 כתב:MTA2311 כתב:חסר להם שלא ינצחו עכשיו
זה יהיה קשה כי מכבי בהרכב מאוד בעייתי .
למה כל שנה אנחנו רק מחכים שמכבי תהיה בהרכב מלא ... משהו דפוק לגמרי בצוות הרפואי של מכבי .
01 אוקטובר 2016, 21:08
01 אוקטובר 2016, 21:09
חנו'ש כתב:לווימס תמיד היתה פלולה מעל לגבה או שזה חדש?
כי אם זה חדש הייתי הולכת לבדוק את זה....
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:ווימס הולך להיות האהוב עליי בכל הזמנים ככל הנראה...
![]()
![]()
הלו?
הכל בשביל הפואנטה...גם הגזמות כאלו יתקבלו בברכה...
LIAV10 כתב:my man כתב:ווימס הולך להיות האהוב עליי בכל הזמנים ככל הנראה...
מה אתה בן? עברו כל כך הרבה גדולים.
(סליחה בן)
01 אוקטובר 2016, 21:10
איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:ווימס הולך להיות האהוב עליי בכל הזמנים ככל הנראה...
(סליחה בן)
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
01 אוקטובר 2016, 21:11
omer8783 כתב:למרות כל הריצה, למרות האהבה למכבי. יש לי הרגשה שזה יסתיים בהפסד דו ספרתי.. קשה להאמין שמכבי תוכל לחזור שוב מפיגור גדול וירושלים צריכה שתי שלשות כדי להחזיר אותנו לבור. הסגל חסר מאוד וזה מורגש
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:ווימס הולך להיות האהוב עליי בכל הזמנים ככל הנראה...
(סליחה בן)
![]()
אין לך מה לכעוס או לצפות שזה ייעלם
אתה צעיר וזה העונש שלך, קבל אותו באהבה
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ומה שלא פחות קריטי מהמשחק עצמו, הגיע הזמן שנבין שאנחנו לא טובים יותר מירושלים, למרות הסגל הרע שלהם. ומזל שגילינו את זה עכשיו. הבעיה שלנו היא שהם התחזקו בשנתיים האחרונות בהמשך העונה בצורה מספיק טובה כדי לשדרג את עצמם. אנחנו צריכים לעשות את אותו הדבר, ולא להביא פבראני ודומיהם
זאת אפילו לא הקבוצה החזקה ביותר שהייתה להם מתחילת שנות ה-2000
כנ''ל הקבוצה של לפני שנה
מכבי נורמלית דורסת אותם
01 אוקטובר 2016, 21:12
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:ווימס הולך להיות האהוב עליי בכל הזמנים ככל הנראה...
(סליחה בן)
![]()
01 אוקטובר 2016, 21:12
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:ווימס הולך להיות האהוב עליי בכל הזמנים ככל הנראה...
(סליחה בן)
![]()
ותודה שהחלפת אותי.
01 אוקטובר 2016, 21:13
01 אוקטובר 2016, 21:13
01 אוקטובר 2016, 21:14
yanay21 כתב:תוספת-אם ווימס מנצח לנו את המשחק, לא רק שאני קורא לבני בכורי סוני, לבן השני אני קורא נינטנדו. לא אכפת לי מהגביע(גביע?), אבל אין לי עצבים להפסיד לירושלים, אני כבר זקן מדי בשביל השיט הזה
yanay21 כתב:תוספת-אם ווימס מנצח לנו את המשחק, לא רק שאני קורא לבני בכורי סוני, לבן השני אני קורא נינטנדו. לא אכפת לי מהגביע(גביע?), אבל אין לי עצבים להפסיד לירושלים, אני כבר זקן מדי בשביל השיט הזה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ומה שלא פחות קריטי מהמשחק עצמו, הגיע הזמן שנבין שאנחנו לא טובים יותר מירושלים, למרות הסגל הרע שלהם. ומזל שגילינו את זה עכשיו. הבעיה שלנו היא שהם התחזקו בשנתיים האחרונות בהמשך העונה בצורה מספיק טובה כדי לשדרג את עצמם. אנחנו צריכים לעשות את אותו הדבר, ולא להביא פבראני ודומיהם
כנ''ל הקבוצה של לפני שנה
מכבי נורמלית דורסת אותם
היו להם קבוצות מדהימות בעבר, שהיה להן המזל רע ליפול על קבוצות מעולות שלנו. שימי את ירושלים של סולומון במשחק הזה, וזה 30 הפרש ביום טוב שלנו, לא צוחק.
הבעיה היא תמיד, תמיד, תמיד אצלנו. זה כמו שאף פעם לא הפסדנו אליפות עם קבוצה טובה.
01 אוקטובר 2016, 21:16
LIAV10 כתב:בן אל תעלב, אתה באמת די צעיר, אמרת בעצמך שלא ראית את פארקר, קח לדוגמא את יוני שטוען שהוא בן 38 (או שקר כלשהו) ואנשים רעים שלא אציין את שמם יורדים עליו (בצדק) בלי סוף שהוא בן מיליון וחצי.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:ומה שלא פחות קריטי מהמשחק עצמו, הגיע הזמן שנבין שאנחנו לא טובים יותר מירושלים, למרות הסגל הרע שלהם. ומזל שגילינו את זה עכשיו. הבעיה שלנו היא שהם התחזקו בשנתיים האחרונות בהמשך העונה בצורה מספיק טובה כדי לשדרג את עצמם. אנחנו צריכים לעשות את אותו הדבר, ולא להביא פבראני ודומיהם
כנ''ל הקבוצה של לפני שנה
מכבי נורמלית דורסת אותם
היו להם קבוצות מדהימות בעבר, שהיה להן המזל רע ליפול על קבוצות מעולות שלנו. שימי את ירושלים של סולומון במשחק הזה, וזה 30 הפרש ביום טוב שלנו, לא צוחק.
הבעיה היא תמיד, תמיד, תמיד אצלנו. זה כמו שאף פעם לא הפסדנו אליפות עם קבוצה טובה.
בדיוק
אז אין מה להסתכל עליהם, או להגיד כמה הם טובים, בין אם נפסיד או ננצח זה עלינו