המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ירון כתב:סמית' זה ההגדרה החדשה ל-"זר שישי" בליגה, כמו שהמציאו בכדורגל. אם יש כסף ותקציב אז שווה להשאיר אותו, הוא אומנם קצת בירידה, אבל זה שחקן שלפעמים אתה יודע מה יכול לתת לך.
yanay21 כתב:אני חושב שארז עוד יכול להצליח, הוא לא מאמן גרוע, פשוט בינוני. אבל לא עם הסגל הזה. גאודלוק צריך לחזור, יוגב צריך לקבל יותר דקות, יבזורי ולנדסברג צריכים לשחק על חשבון מקל. ולנדסברג דוחה אותי עד אימה.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:אני חושב שארז עוד יכול להצליח, הוא לא מאמן גרוע, פשוט בינוני. אבל לא עם הסגל הזה. גאודלוק צריך לחזור, יוגב צריך לקבל יותר דקות, יבזורי ולנדסברג צריכים לשחק על חשבון מקל. ולנדסברג דוחה אותי עד אימה.
אין לו את השחקנים בשביל להצליח. דיברנו על זה בלי סוף לפני שהתחילו האימונים בכלל. הסגל לא מתאים לארז.
jol9 כתב:לארז מגיע צ'אנס. אני מבין את כל הביקורות, וגם מסכים עם רובן.
אבל ארז יודע כדורסל, והוא יודע שכישלון כאן עם מכבי, יגמור לו את הקריירה. אני חושב שהוא
באמת יעשה את כל מה שהוא יכול כדי שזה לא יקרה.
אבל ארז יודע כדורסל, והוא יודע שכישלון כאן עם מכבי, יגמור לו את הקריירה. אני חושב שהוא
MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
אבל אם בכל זאת הבאת אותו, אז לפחות תביא שחקנים שמתאימים לשיטה שלו.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
my man כתב:jol9 כתב:לארז מגיע צ'אנס. אני מבין את כל הביקורות, וגם מסכים עם רובן.
גם לגודס הגיע צ'אנס וגם לטבק...
אין לנו פריבליגיה לתת צ'אנסים אחרי השנתיים האחרונות...
היתה חובה להביא מאמן מוכח! והיו כאלה בשוק...זו פשוט בושה!
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
הסיבה היחידה שהביאו אותו היא שאפשר להביא לו את מי שרוצים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־6 אורחים