המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
אור, לא הבנת את מה שאני אומר. עכשיו הוא כבר פה, אז כשהוא פה מגיע לו צ'אנס.
שמואל1 כתב:ארז כשל בבניית הקבוצה (באשמתו או לא, זה על אחריותו) והיום כשל ברמה הטקטית וניהול המשחק.
מטריד מאוד להמשך העונה.
שועל כתב:מכבי חייבת פתיל קצר העונה.
היום זה עדיין מוקדם מדי, אבל עוד משחק כזה בקרוב חייבים לעשות שינויים.
עוד עונה שתראה כמו המשחק היום והמועדון הזה בשקיעה מוחלטת.
דבר ראשון מקל, אייברסון וארז הביתה.
גבוה הגנתי מהמחנות+רכז מאיפשהו עם קליעה וניהול משחק
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
felix_r כתב:jol9 כתב:לארז מגיע צ'אנס. אני מבין את כל הביקורות, וגם מסכים עם רובן.
אבל ארז יודע כדורסל, והוא יודע שכישלון כאן עם מכבי, יגמור לו את הקריירה. אני חושב שהוא
באמת יעשה את כל מה שהוא יכול כדי שזה לא יקרה.
זה מה שאני לא מבין! למה מגיע לו? למה?
למה לא מגיע לי צ'אנס לאמן את מכבי?
למה לא מגיע לאורי צ'אנס לאמן את מכבי?
למה לא מגיע לך צ'אנס לאמן את מכבי?
הרי כמות התארים של ארז אדלשטיין בקריירת האימון שלו שווה לכמות התארים שלי ושלך...
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
אבל אם בכל זאת הבאת אותו, אז לפחות תביא שחקנים שמתאימים לשיטה שלו.
הסיבה היחידה שהביאו אותו היא שאפשר להביא לו את מי שרוצים
my man כתב:אגב, קזה עדיין פנוי...
my man כתב:אגב, קזה עדיין פנוי...
my man כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
כמה זה הצ'אנס הזה שאתה מקציב לו?
3 הפסדים רצופים ביורוליג? 4? 5?6?
אני חושב ששני הפסדים וצריך להגיד לו יפה שלום!
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא מגיע לו כלום. אין שום סיבה בעולם שמאמן כזה יקבל צ'אנס במועדון כמו מכבי אחרי העונות האחרונות.
אבל אם בכל זאת הבאת אותו, אז לפחות תביא שחקנים שמתאימים לשיטה שלו.
הסיבה היחידה שהביאו אותו היא שאפשר להביא לו את מי שרוצים
זה כבר מגוחך. בוא נלך עם זה שדני (או ניקולה או שמעון) רוצים לבנות את הקבוצה. סבבה. עדיין אני לא מבין למה הם לא מביאים שחקנים שמתאים לשיטה של המאמן?
MTA2311 כתב:כל מה שאנחנו רואים ממכבי בשנים האחרונות הוא מגוחך. למה החתימו את מקל ל3 וחצי שנים? למה הביאו את טבק? למה החתימו את ארינזה? מילאספ? סימונס? למה רגב פנאן הוא מאמן הכושר שלך? למה החתימו את אייברסון? את אלכסנדר? את סילי? למה חשבו שארז הוא מה שהקבוצה צריכה אחרי שנתיים כאלה ולפני עונה כזאת קשה?
זה שזה מגוחך לא אומר שזה פחות סביר.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:כל מה שאנחנו רואים ממכבי בשנים האחרונות הוא מגוחך. למה החתימו את מקל ל3 וחצי שנים? למה הביאו את טבק? למה החתימו את ארינזה? מילאספ? סימונס? למה רגב פנאן הוא מאמן הכושר שלך? למה החתימו את אייברסון? את אלכסנדר? את סילי? למה חשבו שארז הוא מה שהקבוצה צריכה אחרי שנתיים כאלה ולפני עונה כזאת קשה?
זה שזה מגוחך לא אומר שזה פחות סביר.
ההחתמה של מקל הייתה תחת לחץ אחרי השחרור של פארמר. ארינזה/מילסאפ/סימונס היו אילתורים של אמצע עונה בכלום כסף. רגב פנאן זה בגלל מוני. אלכסנדר? כנראה בשביל שלא יחתום בירושלים. סילי? כנראה עסקת חבילה עם הסוכן. אייברסון? השחקן הכי טוב שהיה בכסף שמכבי מוכנה להקציב.
במכבי חשבו אולי שארז יהיה פיני גרסה 2.0. הם לא רצו להשקיע כסף גדול במאמן. הם כן השקיעו לא מעט בסגל העונה, אבל הסגל שבנו לא רק שבנוי שחקנים שלא מתאימים אחד לשני, הם עוד פחות מתאימים למאמן. זה מגוחך. סתם לזרוק כסף לפח.
yanay21 כתב:אם כבר הזכרנו את פיני, אני בוכה מצחוק אם הוא חוזר בעונה הבאה
שועל כתב:yanay21 כתב:אם כבר הזכרנו את פיני, אני בוכה מצחוק אם הוא חוזר בעונה הבאה
?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים