Nadav#30 כתב:אשכרה יותם הלפרין סיים את המשחק עם 0 נקודות.
ועדיין היה טוב יותר מ90 אחוז מהסגל שלנו...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:Nadav#30 כתב:אשכרה יותם הלפרין סיים את המשחק עם 0 נקודות.
מי ששמע רק את רסקין ולא ראה את המשחק חשב שיש לו 20
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Nadav#30 כתב:אשכרה יותם הלפרין סיים את המשחק עם 0 נקודות.
אחד האפסים הגדולים הרסקין הזה
שמואל1 כתב:Nadav#30 כתב:אשכרה יותם הלפרין סיים את המשחק עם 0 נקודות.
אבל ניהול משחק משובח.
anthony כתב:מה שכן הדאיג אותי ומוזר שלא ראיתי אף אחד מציין את זה, גלדסטון אמר ששמע את צירבס אומר לווימס "זה רק אני ואתה".
מה זה אומר על מה שהוא חושב על שאר השחקנים?
yanay21 כתב:רסקין אוהד שלנו, ממה שהבנתי. אבל בשנים האחרונות, באמת בלי קשר לעיניים המצועפות כשהוא צופה בהלפרין, גם הוא מעצבן אותי. אולי אלו העצבים שלי על הכדורסל שלנו באופן כללי, מה שממאיס עליי את הכול. אבל זה מרגיש כאילו כולם מתעללים בגופה. ולא חסר במה להתעלל, אבל עדיין
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:רסקין אוהד שלנו, ממה שהבנתי. אבל בשנים האחרונות, באמת בלי קשר לעיניים המצועפות כשהוא צופה בהלפרין, גם הוא מעצבן אותי. אולי אלו העצבים שלי על הכדורסל שלנו באופן כללי, מה שממאיס עליי את הכול. אבל זה מרגיש כאילו כולם מתעללים בגופה. ולא חסר במה להתעלל, אבל עדיין
המיתוס הזה שכל המלוכלכים הגדולים ביותר הם אוהדי מכבי דיי תחיל להימאס עליי
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:רסקין אוהד שלנו, ממה שהבנתי. אבל בשנים האחרונות, באמת בלי קשר לעיניים המצועפות כשהוא צופה בהלפרין, גם הוא מעצבן אותי. אולי אלו העצבים שלי על הכדורסל שלנו באופן כללי, מה שממאיס עליי את הכול. אבל זה מרגיש כאילו כולם מתעללים בגופה. ולא חסר במה להתעלל, אבל עדיין
המיתוס הזה שכל המלוכלכים הגדולים ביותר הם אוהדי מכבי דיי תחיל להימאס עליי
yanay21 כתב:רסקין אוהד שלנו, ממה שהבנתי. אבל בשנים האחרונות, באמת בלי קשר לעיניים המצועפות כשהוא צופה בהלפרין, גם הוא מעצבן אותי. אולי אלו העצבים שלי על הכדורסל שלנו באופן כללי, מה שממאיס עליי את הכול. אבל זה מרגיש כאילו כולם מתעללים בגופה. ולא חסר במה להתעלל, אבל עדיין
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אני יודע שאני כבר נשמע נודניק, אבל מכבי לא תוכל להסתדר עם סנטר של תנועה וחצי, שחייב לקבל את הכדור בצורה מאוד ספציפית בשביל לעשות משהו.
מכבי מראה לראווה שלוש בעיות קריטיות.
אני סידרתי אותן לפי הסדר שנראה לי:
1. עמדה 1 בינונית להחריד.
2. ריבאונד הגנה.
3. מחליפי הגבוהים.
צירבס לדעתי הוא אחלה. יש לו את הבעיות שלו, אבל חאכים אולג'וון כנראה לא יגיע לכאן בשנים הקרובות.
סנטר עם נוכחות, סייז ופיזיות זה בסדר בשבילי בשלב הזה.
הוא אחלה, אבל לא חסרים שחקנים אחלה. אין לו יתרון על שחקנים ב400 אלף ומטה, זה כסף שהלך לפח במקום להשקיע אותו בעמדת הרכז לדוגמה, או בעמדה 4.
felix_r כתב:yanay21 כתב:רסקין אוהד שלנו, ממה שהבנתי. אבל בשנים האחרונות, באמת בלי קשר לעיניים המצועפות כשהוא צופה בהלפרין, גם הוא מעצבן אותי. אולי אלו העצבים שלי על הכדורסל שלנו באופן כללי, מה שממאיס עליי את הכול. אבל זה מרגיש כאילו כולם מתעללים בגופה. ולא חסר במה להתעלל, אבל עדיין
אתה טועה. ראסקין היה אוהד מכבי רק כשהיה ילד. מאז שהתחיל לעבוד בערוץ הספורט עם עופר שלח, הוא נדבק באדמת
Nadav#30 כתב:שמתם לב שברגע שארז התחיל להעלות הרכבים הזויים, פתאום ראד הפך לשחקן שכולנו פחדנו שיבוא לפה, השחקן שהולך ראש בקיר ומחריב משחקים. כמובן שהוא לא האשם הבלעדי אבל החוסר הגנה שלו פשוט שחטה אותנו ברבע הראשון.
דרך אגב, ההבדל בין ירושלים עם פיטרסון לירושלים בלי פיטרסון הוא עצום.
yanay21 כתב:Nadav#30 כתב:שמתם לב שברגע שארז התחיל להעלות הרכבים הזויים, פתאום ראד הפך לשחקן שכולנו פחדנו שיבוא לפה, השחקן שהולך ראש בקיר ומחריב משחקים. כמובן שהוא לא האשם הבלעדי אבל החוסר הגנה שלו פשוט שחטה אותנו ברבע הראשון.
אסור לשכוח שעד עכשיו הוא היה בעיקר טוב. ראד, כמו אמריקאים, הוא סטייל פארגו. אם כלום לא עובד, הוא יעשה שכונה מהסרטים, לפעמים זה יעבוד, לפעמים לא. בגלל זה צריך לצרף לשחקנים כאלו שחקנים אחרים שידעו לאזן ולקחת אחריות, למנוע מהפארגואים להתחרפן. ראד זה ראד, אי אפשר לשפוט אותו.
yanay21 כתב:Nadav#30 כתב:שמתם לב שברגע שארז התחיל להעלות הרכבים הזויים, פתאום ראד הפך לשחקן שכולנו פחדנו שיבוא לפה, השחקן שהולך ראש בקיר ומחריב משחקים. כמובן שהוא לא האשם הבלעדי אבל החוסר הגנה שלו פשוט שחטה אותנו ברבע הראשון.
אסור לשכוח שעד עכשיו הוא היה בעיקר טוב. ראד, כמו אמריקאים, הוא סטייל פארגו. אם כלום לא עובד, הוא יעשה שכונה מהסרטים, לפעמים זה יעבוד, לפעמים לא. בגלל זה צריך לצרף לשחקנים כאלו שחקנים אחרים שידעו לאזן ולקחת אחריות, למנוע מהפארגואים להתחרפן. ראד זה ראד, אי אפשר לשפוט אותו.
Holiday_Armadillo כתב:Nadav#30 כתב:אשכרה יותם הלפרין סיים את המשחק עם 0 נקודות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים