02 אוקטובר 2016, 00:33
שמואל1 כתב:די כבר להאשים את מקל בכל דבר. קורה שיש משחקים פחות טובים.
אני לא זוכר את זעקת הפורום על ה- 1 מ 400 ו 200 איבודים של סוני ווימס במשחקי ההכנה הראשונים.
02 אוקטובר 2016, 00:35
שמואל1 כתב:גאודלוק שווה 15-20 נקודות למשחק לבדו. מכבי בהחלט קבוצה של 90 נקודות, ואבוי אם זה לא יהיה ככה. רק בהתקפה מכבי תנצח משחקים.
02 אוקטובר 2016, 00:36
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:גל מקל, כוכב ה- NBA האגדי עם 1/8 מהשדה ו- 4 אסיסטים ב- 32 דקות.
אין כמובן מה להאשים את מקל שהוא מקל. האשמה פה על ארז לגמרי. לא ברור לי איך מקל נמצא על המגרש 32 דקות ביכולת כזו?
די כבר להאשים את מקל בכל דבר. קורה שיש משחקים פחות טובים.
אני לא זוכר את זעקת הפורום על ה- 1 מ 400 ו 200 איבודים של סוני ווימס במשחקי ההכנה הראשונים.
שני הבדלים משמעותיים: סוני פישל במשחקי ההכנה. זה לא משחק הכנה.
וההבדל השני:
גל מקל הוא רכז
02 אוקטובר 2016, 00:39
שמואל1 כתב:נכון, הוא רכז. אבל הוא גם ספורטאי, וקורה שלספורטאי יש משחקים קצת פחות טובים.
אנשים פה צולבים אותו על ימין ועל שמאל, כאילו הוא השחקן היחיד שחירבן על המגרש היום.
זה נהיה באופנה לרדת על כל משחק חלש שלו. כשהוא מנצח למכבי משחקים כמו נגד ברצלונה ופנא' כמובן שלא נאמר כאן דבר חיובי.
האובססיה כלפי מקל כאן בפורום מוגזמת לחלוטין.
02 אוקטובר 2016, 00:39
02 אוקטובר 2016, 00:43
MTA2311 כתב:סתם נוצר פה אנטיגוניזם כזה כלפי מקל מצד 90% מהמשתמשים?
02 אוקטובר 2016, 00:44
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:נכון, הוא רכז. אבל הוא גם ספורטאי, וקורה שלספורטאי יש משחקים קצת פחות טובים.
אנשים פה צולבים אותו על ימין ועל שמאל, כאילו הוא השחקן היחיד שחירבן על המגרש היום.
זה נהיה באופנה לרדת על כל משחק חלש שלו. כשהוא מנצח למכבי משחקים כמו נגד ברצלונה ופנא' כמובן שלא נאמר כאן דבר חיובי.
שמואל, אתה מצחיק אותי. גל מקל לא ניצח למכבי שום משחק. נגד ברצלונה ופנא אלו היו משחקי אימון. זה לא משחק. אין לו כדורסל והוא מחרב את הקבוצה.
02 אוקטובר 2016, 00:45
02 אוקטובר 2016, 00:46
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:נכון, הוא רכז. אבל הוא גם ספורטאי, וקורה שלספורטאי יש משחקים קצת פחות טובים.
שמואל, אתה מצחיק אותי. גל מקל לא ניצח למכבי שום משחק. נגד ברצלונה ופנא אלו היו משחקי אימון. זה לא משחק. אין לו כדורסל והוא מחרב את הקבוצה.
אתה לא מגיע לחוזה מובטח ב- NBA ולקבוצות יורוליג אם אין לך כדורסל.
למקל יש כדורסל, אולי לא הכי יפה לעין לפעמים. אבל הוא שחקן, שכמובן עוד צריך להוכיח את עצמו בלחץ של מכבי ברמות הגבוהות של היורוליג. בואו ניתן לו קצת קרדיט.
02 אוקטובר 2016, 00:46
02 אוקטובר 2016, 00:48
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:נכון, הוא רכז. אבל הוא גם ספורטאי, וקורה שלספורטאי יש משחקים קצת פחות טובים.
אתה לא מגיע לחוזה מובטח ב- NBA ולקבוצות יורוליג אם אין לך כדורסל.
למקל יש כדורסל, אולי לא הכי יפה לעין לפעמים. אבל הוא שחקן, שכמובן עוד צריך להוכיח את עצמו בלחץ של מכבי ברמות הגבוהות של היורוליג. בואו ניתן לו קצת קרדיט.
בלי קשר למקל, אתה יודע כמה שחקני זבל עוברים בNBA היום? הרי יש להם כסף כמו מים, הם יכולים להחתים שחקן ולשחרר אותו באותו יום, ולשלם לו משכורת של שנה בכיף. לא חסרים פלופים בNBA.
02 אוקטובר 2016, 00:48
שמואל1 כתב:אתה לא מגיע לחוזה מובטח ב- NBA ולקבוצות יורוליג אם אין לך כדורסל.
02 אוקטובר 2016, 00:49
rc4991 כתב:אני מסכים עם שמואל
הערב הוא היה חרא אבל אני אמתין עוד קצת לפני שאחרוץ עליו דברים כאלה
02 אוקטובר 2016, 00:50
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אתה לא מגיע לחוזה מובטח ב- NBA ולקבוצות יורוליג אם אין לך כדורסל.
נו באמת. לא חסרים שחקני פח שהצליחו לגרד חוזים ב- NBA. מקל יכול להיות אחלה שחקן לקבוצת ליגה או יורוקאפ, אבל הוא חייב להיות השחקן של הקבוצה וברמת יורוליג זה פשוט לא עובד.
אין פה עניין של להוכיח. הוא פשוט לא מתאים למכבי.
02 אוקטובר 2016, 00:51
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אני מסכים עם שמואל
הערב הוא היה חרא אבל אני אמתין עוד קצת לפני שאחרוץ עליו דברים כאלה
ומה הוא היה שנה שעברה בכוכב ובמכבי?
02 אוקטובר 2016, 01:00
rc4991 כתב:בכוכב היה רע, במכבי היה טוב מאוד
02 אוקטובר 2016, 01:11
roy1000 כתב:rc4991 כתב:בכוכב היה רע, במכבי היה טוב מאוד
במכבי הוא היה טוב מאוד? באמת?
02 אוקטובר 2016, 01:38
שמואל1 כתב:היו גם בעיות בהגנה. הסקור מטעה כי הקצב היה איטי.
מכבי לא נכנסה טוב למשחק מבחינה התקפית וזה דווקא לא נובע מחולשת הסגל. למכבי יש סגל של 90 נקודות למשחק עם גאודלוק.
בהגנה, לעומת זאת, אין פתרונות.
02 אוקטובר 2016, 01:41
02 אוקטובר 2016, 01:47
שועל כתב:שמואל1 כתב:היו גם בעיות בהגנה. הסקור מטעה כי הקצב היה איטי.
מכבי לא נכנסה טוב למשחק מבחינה התקפית וזה דווקא לא נובע מחולשת הסגל. למכבי יש סגל של 90 נקודות למשחק עם גאודלוק.
בהגנה, לעומת זאת, אין פתרונות.
זו הבעיה, שמכבי היא לא קבוצה הגנתית, והיא חייבת מומצע נקודות של 80 למשחק גם ביורוליג וגם נגד ירושלים בשביל להגיע למשהו.
אין סרט שקבוצה כזו תקלע 62 נק', גם לא במשחק טרום עונה וגם בלי גאודלוק, בוודאי לא מול קבוצה לא הגנתית כמו ירושלים, זה פשוט לא יכול לעבוד.
הבעיה של מכבי העיקרית לדעתי היא בהתקפה, אי אפשר לבנות קבוצה בלי הגנה ועם התקפה שנשענת על שני שחקנים בלבד.
צירבס וראד הם לא שחקנים שצריכים להיות פה, אין להם ערך מוסף מבחינה התקפית, והם רעים בריבאונד ובהגנה.
ועל מקל זה לגמרי מיותר להאריך.