המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:המקסיקני אדיר, אבל יש פה גם אילוץ, כי אני לא אוכל בשר וחלב ביחד, מה ששולל שם את השאר. כמובן שהכי חריף, אם כבר, אז כבר.
תעריך אותי פחות, אבל את ה220. אני מת על אוכל, אבל לא במאסות כאלו בארוחה אחת
ידענו את זה או שזה פרסום ראשון?
יש מצב שזה סוף היחסים שלי איתך ועם כרמל?
יש מצב שכתבתי את זה, זה לא חדש. אבל למקרה: אני מאמין באלוהים, אני צם בכיפור, אבל חוץ מזה כלום. ואני עדיין הכי צדיק במשפחה המצומצמת, הכופרת וזוללת השרימפסים שלי.
LIAV10 כתב:יש לך הרבה להשלים, יש קטעים אדירים, שאק היה קורע, הבחור מאולד ספייס שברח לי שמו, משהו טרי עשה את הקטע שלו מ״לבנבנות״, הקטע של אן אתווי אם ראית הכל, סדרה מעולה שהולכים להרוס בישראל.
ותראה את הסרטון של ה13 דקות, תהיה אח.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:המקסיקני אדיר, אבל יש פה גם אילוץ, כי אני לא אוכל בשר וחלב ביחד, מה ששולל שם את השאר. כמובן שהכי חריף, אם כבר, אז כבר.
יש מצב שכתבתי את זה, זה לא חדש. אבל למקרה: אני מאמין באלוהים, אני צם בכיפור, אבל חוץ מזה כלום. ואני עדיין הכי צדיק במשפחה המצומצמת, הכופרת וזוללת השרימפסים שלי.
bye
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:המקסיקני אדיר, אבל יש פה גם אילוץ, כי אני לא אוכל בשר וחלב ביחד, מה ששולל שם את השאר. כמובן שהכי חריף, אם כבר, אז כבר.
bye
זה או אני או אורי, יו נואו
מכביסט24 כתב:אוי איך אני אוהב אותכם.
בבקשה אל תמותו בקרוב (לפחות לא עד שאני אמות)
yanay21 כתב:
אם הייתי נראה ככה, היא הייתה אוהבת אותי גם אם הייתי הרב הראשי לישראל
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:
אם הייתי נראה ככה, היא הייתה אוהבת אותי גם אם הייתי הרב הראשי לישראל
- לא רואה שום בחור בקליפ
- נזכר שכרמל לסבית
- כועס על עצמי ששכחתי לרגע
yanay21 כתב:עם כמה שאני אוהב לאכזב את הודאל, ולקבל סמיילי מפרגן מאורי, חייב להבהיר שאי אפשר להגיד שאני שומר כשר. אני לא אוכל בשר וחלב ביחד ליטרלי, אבל אני כן אוכל קינוח חלבי אחרי מנה בשרית, ואני כמובן לא אוכל במסעדות עם תעודת כשרות(האמת, מעריץ גדול של קונספט הכשרות הקהילתית, screw you, רבנות ראשית).
את ה220 לא אכחיש
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:עם כמה שאני אוהב לאכזב את הודאל, ולקבל סמיילי מפרגן מאורי, חייב להבהיר שאי אפשר להגיד שאני שומר כשר. אני לא אוכל בשר וחלב ביחד ליטרלי, אבל אני כן אוכל קינוח חלבי אחרי מנה בשרית, ואני כמובן לא אוכל במסעדות עם תעודת כשרות(האמת, מעריץ גדול של קונספט הכשרות הקהילתית, screw you, רבנות ראשית).
את ה220 לא אכחיש
בטקסס לא מקבלים שטויות כאלה ינאי
220 גרם זה המשקל של ההפתעה במנת ילדים
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:עם כמה שאני אוהב לאכזב את הודאל, ולקבל סמיילי מפרגן מאורי, חייב להבהיר שאי אפשר להגיד שאני שומר כשר. אני לא אוכל בשר וחלב ביחד ליטרלי, אבל אני כן אוכל קינוח חלבי אחרי מנה בשרית, ואני כמובן לא אוכל במסעדות עם תעודת כשרות(האמת, מעריץ גדול של קונספט הכשרות הקהילתית, screw you, רבנות ראשית).
את ה220 לא אכחיש
בהתחלה לא הבנתי למה כתבת טקסס. ואז הבנתי. ועכשיו הלב שלי נשרף.
ראית את החולצה החדשה של טימי שהוציאו? איך צחקתי
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:עם כמה שאני אוהב לאכזב את הודאל, ולקבל סמיילי מפרגן מאורי, חייב להבהיר שאי אפשר להגיד שאני שומר כשר. אני לא אוכל בשר וחלב ביחד ליטרלי, אבל אני כן אוכל קינוח חלבי אחרי מנה בשרית, ואני כמובן לא אוכל במסעדות עם תעודת כשרות(האמת, מעריץ גדול של קונספט הכשרות הקהילתית, screw you, רבנות ראשית).
את ה220 לא אכחיש
בהתחלה לא הבנתי למה כתבת טקסס. ואז הבנתי. ועכשיו הלב שלי נשרף.
ראית את החולצה החדשה של טימי שהוציאו? איך צחקתי
האמת שלא ראיתי, תעשה ג׳סטה ותביא את ההר למוחמד
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים