המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:שימו לב שתמיד זו פחות או יותר אותה קבוצה של אנשים, שחופרת בשכל בשעות הקטנות של הלילה, ותמיד קורה איזה משהו מגניב
ואני מודה לאללה שאני נמצא כאן כשזה קורא. כי ממש לא נחמד לי כשאני נכנס לפורום אחרי יום ומגלה 3456758 עמודים שלא נקראו ואז מתחיל לקלל בשלל שפות..
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אז לרוב האנשים אתה ג'ניה ובעבודה אתה יבגני? איך אשתך קוראת לך? (חוץ מ''בוא הנה'')
יורו אתה כזה רוסי
אשתי היא לא רוסייה אסלית, כי היא נולדה כאן, והרוסית שלה עילגת בערך כמו הערבית של אור,
אז אנחנו כמובן מדברים עברית בבית. בכל מקרה, עברית היא הרבה יותר שפת אם בשבילי
מאשר רוסית, וגם פסיכומטרי עשיתי כמובן בעברית.
לצערי הרב, הילדה לא יודעת רוסית בכלל.
לשאלתך, כשהיא כועסת עלי זה יבגני וכשהיא נחמדה אליי זה ג'ניה..
יואו אתה כזה רוסי
תמיד חשבתי שאתה רוסי לייט כזה ובכללי דיי אשכנזי
יואו איזה רוסי שחבל על הזמן אמא
הדבר הכי טוב שקרה בפורום הזה ever
אני די לייט לדעתי... כלומר, אני לא מתחבר ל"תרבות" הרוסית, כמו מוזיקה, סרטים וכאלה.
הרוסית שלי גם לא זורמת מושלם. לצורך העניין, אם אני צריך לכתוב מכתב, אז רוסית תהיה האופציה השלישית
בשבילי. מצד שני, אם אני צריך לקרוא משהו מורכב, אז רוסית במקום השני עם פזילה לראשון פה ושם.
מצד שני, אוכל רוסי זה לגמרי אחד הפייבוריטים שלי (אבל זה די נכון לאוכל של כל עדה בערך).
ואחרי כל הניתוח הזה, קוראים לך ג'ניה
כל מה שאמרת הרגע לא תקף
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:[quote="Holiday_Armadillo"]
אז לרוב האנשים אתה ג'ניה ובעבודה אתה יבגני? איך אשתך קוראת לך? (חוץ מ''בוא הנה'')
יורו אתה כזה רוסי
אשתי היא לא רוסייה אסלית, כי היא נולדה כאן, והרוסית שלה עילגת בערך כמו הערבית של אור,
אז אנחנו כמובן מדברים עברית בבית. בכל מקרה, עברית היא הרבה יותר שפת אם בשבילי
מאשר רוסית, וגם פסיכומטרי עשיתי כמובן בעברית.
לצערי הרב, הילדה לא יודעת רוסית בכלל.
לשאלתך, כשהיא כועסת עלי זה יבגני וכשהיא נחמדה אליי זה ג'ניה..
יואו אתה כזה רוסי
תמיד חשבתי שאתה רוסי לייט כזה ובכללי דיי אשכנזי
יואו איזה רוסי שחבל על הזמן אמא
הדבר הכי טוב שקרה בפורום הזה ever
אני די לייט לדעתי... כלומר, אני לא מתחבר ל"תרבות" הרוסית, כמו מוזיקה, סרטים וכאלה.
הרוסית שלי גם לא זורמת מושלם. לצורך העניין, אם אני צריך לכתוב מכתב, אז רוסית תהיה האופציה השלישית
בשבילי. מצד שני, אם אני צריך לקרוא משהו מורכב, אז רוסית במקום השני עם פזילה לראשון פה ושם.
מצד שני, אוכל רוסי זה לגמרי אחד הפייבוריטים שלי (אבל זה די נכון לאוכל של כל עדה בערך).
ואחרי כל הניתוח הזה, קוראים לך ג'ניה
כל מה שאמרת הרגע לא תקף
yanay21 כתב:רוסית זו האופציה השלישית אחרי עברית ואנגלית? יחסית לגיל שלך, אתה רוסי די גרוע. גדלת בשכונה רוסית גלותית, או שהתערבבתם?
MTA2311 כתב:זיינתם את הת'רד
MaccabiTA כתב:מבין אותך, סוג של
אחד הדברים הטובים שיצאו לי מהילדות בעפולה היא היכולת לדבר ערסית (בכמה משלבים שונים), זה שימושי יותר ממה שהייתי חושב
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:זיינתם את הת'רד
זה מפריע לך שזיינו את הת'רד, או שהקדמנו אותך?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:זיינתם את הת'רד
...
yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:שימו לב שתמיד זו פחות או יותר אותה קבוצה של אנשים, שחופרת בשכל בשעות הקטנות של הלילה, ותמיד קורה איזה משהו מגניב
ואני מודה לאללה שאני נמצא כאן כשזה קורא. כי ממש לא נחמד לי כשאני נכנס לפורום אחרי יום ומגלה 3456758 עמודים שלא נקראו ואז מתחיל לקלל בשלל שפות..
למה, אולי אחרי שתקרא את זה תהיה נורא אמציונאלי, תגיד לנו שאתה אוהב אותנו ושאתה מקווה שלא נמות. זה היה נחמד
jol9 כתב:ד"א, אני מקווה שזה לא שובר לי דמות עכשיו כשאני אאיים על מישהו שהוא ייקבל באן או משהו
כזה, כי עד עכשיו אנשים פה היו משקשקים...
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:שימו לב שתמיד זו פחות או יותר אותה קבוצה של אנשים, שחופרת בשכל בשעות הקטנות של הלילה, ותמיד קורה איזה משהו מגניב
למה, אולי אחרי שתקרא את זה תהיה נורא אמציונאלי, תגיד לנו שאתה אוהב אותנו ושאתה מקווה שלא נמות. זה היה נחמד
ידעתי שהפוסט הזה יעלה לי ביוקר.
בעייתי רצח לפלוט פה בלי כוונה. אולי כדאי להסתובב פה עם קונדום לפה..
מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:שימו לב שתמיד זו פחות או יותר אותה קבוצה של אנשים, שחופרת בשכל בשעות הקטנות של הלילה, ותמיד קורה איזה משהו מגניב
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:זיינתם את הת'רד
...
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:זיינתם את הת'רד
...
שונא אותה ממש ד"א
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:yanay21 כתב:שימו לב שתמיד זו פחות או יותר אותה קבוצה של אנשים, שחופרת בשכל בשעות הקטנות של הלילה, ותמיד קורה איזה משהו מגניב
אני אוהבת את גילויי האהבה שלך
מישהו צריך לאזן אותי ואת אור
yanay21 כתב:jol9 כתב:ד"א, אני מקווה שזה לא שובר לי דמות עכשיו כשאני אאיים על מישהו שהוא ייקבל באן או משהו
כזה, כי עד עכשיו אנשים פה היו משקשקים...
אתה יותר מפחיד עכשיו. אולי אתה לא ממש רוסי, אבל בטח יש לך קרובי משפחה ממש רוסים, ואלוהים יודע את מי הם מכירים
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:[quote="MTA2311"]זיינתם את הת'רד
...
שונא אותה ממש ד"א
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים