yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אני היחיד שצוחק פה מהניסיון הנואש של ליאב להדביק את הפער?
מצחיק כשזה קורה למישהו אחר, הא?
תמיד
כתבתי השבוע סרט והאוטוקורקט תיקן לי לסניץ'.
זהו, זה הסיפור.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אני היחיד שצוחק פה מהניסיון הנואש של ליאב להדביק את הפער?
תמיד
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אני היחיד שצוחק פה מהניסיון הנואש של ליאב להדביק את הפער?
תמיד
כתבתי השבוע סרט והאוטוקורקט תיקן לי לסניץ'.
זהו, זה הסיפור.
מכביסט24 כתב:אני היחיד שצוחק פה מהניסיון הנואש של ליאב להדביק את הפער?
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:מה הסיפור של ליאב והפיגור? אני מרגיש שפספסתי משהו קריטי
כשהייתי תינוק לא דיברתי הרבה, אז תמיד יש במשפחה את הבדיחה של ״חשבנו כבר שהוא מפגר״.
שיתפתי בפורום כי אני אח שנותן לאחרים חומר טוב עלי.
אתה באמת אחד האחים
yanay21 כתב:מכביסט24 כתב:אני היחיד שצוחק פה מהניסיון הנואש של ליאב להדביק את הפער?
בטח יהיה יותר מצחיק כשהוא יסיים, כשיגיד לנו כמה הוא אוהב אותנו
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אני אשקול להפוך לגייז בשבילך. מה לא עושים בשביל חברים שיש לך עליהם קראש..
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:חבורה של אליטיסטים יש פה. אני מרגיש מכובד כשאני אוכל פלאפל בלי הסחוג
הפלאפל ביד אליהו
מחלל קודש, אבל בינוני. פלאפל דמתי בגדרה, או הפלאפל התימני בירושלים. או פלאפל הקוסם, אבל מי כבר מגיע לשם
פלאפל 4 טעמים בנס ציונה ותקפצו לי
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:אני אשקול להפוך לגייז בשבילך. מה לא עושים בשביל חברים שיש לך עליהם קראש..
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:חבורה של אליטיסטים יש פה. אני מרגיש מכובד כשאני אוכל פלאפל בלי הסחוג
הפלאפל ביד אליהו
מחלל קודש, אבל בינוני. פלאפל דמתי בגדרה, או הפלאפל התימני בירושלים. או פלאפל הקוסם, אבל מי כבר מגיע לשם
פלאפל 4 טעמים בנס ציונה ותקפצו לי
jol9 כתב:מעתיקנית
חנו'ש כתב:וואו אני אשכרה זוכרת את הפאלפל הזה....
עברו כבר 13 שנים מאז ואני עדיין זוכרת אותו...
מדהים שהוא עדיין שם חי וקיים
MTA2311 כתב:New girl זאת הסדרה היחידה היום שיכולה לגרום לי לצחוק בקול
חנו'ש כתב:אני זוכרת את 4 הטעמים שהיה בתחנה המרכזית והיה מעולה.
אבל זה היה לפני כ13 שנה.
אז זה לא אותו דבר מה שיש היום?
MTA2311 כתב:מה זה אומר פלאפל בטעמים?
Holiday_Armadillo כתב:אין מצב שאניאמצא את זה אז..אתמול שאלתי אם עידכון פלאפון יכול להשפיע על דברים כמו סוללה והתחממות
ה-פואנטה של הפלאפון שקניתי זה שהוא לא מתחמם לא משנה כמה סירטונים רואים או כמה מתעסקים במשחקים, ושהסוללה של ה-4,000 אמורה להספיק לפחות ליום, גם עם שימוש כבד
אחרי העידכון החדש הוא נורא התחמם לי, גם במשחקים קלים או בסירטוני יוטיוב והסוללה התרוקנה הרבה יותר מהר
אז היום החזרתי ל-7.3.6, למרות שיש 7.3.7 אבל אמרו שניצול הסוללה עובד הכי טוב ב-7.3.6 ו..וואו, איזה הבדל עושה עידכון מסויים
הסוללה חזרה להיות מה שהיא הייתה, הפלאפון לא מתחמם
ומה הכי חשוב בכל הסיפור הזה? שעשיתי עידכון לפלאפון בלי להרוג אותו באמצע
פעם ראשונה (לא להאמין, אבל באמת פעם ראשונה)
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין מצב שאניאמצא את זה אז..אתמול שאלתי אם עידכון פלאפון יכול להשפיע על דברים כמו סוללה והתחממות
ה-פואנטה של הפלאפון שקניתי זה שהוא לא מתחמם לא משנה כמה סירטונים רואים או כמה מתעסקים במשחקים, ושהסוללה של ה-4,000 אמורה להספיק לפחות ליום, גם עם שימוש כבד
אחרי העידכון החדש הוא נורא התחמם לי, גם במשחקים קלים או בסירטוני יוטיוב והסוללה התרוקנה הרבה יותר מהר
אז היום החזרתי ל-7.3.6, למרות שיש 7.3.7 אבל אמרו שניצול הסוללה עובד הכי טוב ב-7.3.6 ו..וואו, איזה הבדל עושה עידכון מסויים
הסוללה חזרה להיות מה שהיא הייתה, הפלאפון לא מתחמם
ומה הכי חשוב בכל הסיפור הזה? שעשיתי עידכון לפלאפון בלי להרוג אותו באמצע
פעם ראשונה (לא להאמין, אבל באמת פעם ראשונה)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
נעזרת במישהו לעדכן ? אשכרה לקחת תסיכון ?
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מעתיקנית
אני גרה פה![]()
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מעתיקנית
אני גרה פה![]()
ועדיין אני מאמין שאני אכלתי שם יותר ממך...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מעתיקנית
אני גרה פה![]()
רוב הסיכויים, אבל אני עדיין גרה פה ובגלל זה העדיפות להמלצה היא שלי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:מעתיקנית
אני גרה פה![]()
רוב הסיכויים, אבל אני עדיין גרה פה ובגלל זה העדיפות להמלצה היא שלי
כן... יש בזה משהו...
Holiday_Armadillo כתב:
כמו שלך יש עדיפות למה עושים אם התיקייה לא מופיעה בכונן למרות שהיא הייתה שם אתמול, גם אם אני נתקלתי בבעיה הזאת יותר
לא בגלל שאתה קשור למקצוע, בגלל שאתה רוסי
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־9 אורחים