המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שחף1 כתב:MTA2311 כתב:ארז הכין כרגע את הקרקע לשחרור של אייברסון
מאיפה הוא הפליץ את הרעיון שאלכסנדר 5? מה הוא שתה לפני המשחק?
הוא אמר את מה שהוא ראה באימונים, שאלכסנדר לא מספיק טוב ומתאים כ-4.
איך יכול להיות שמכבי שנה אחר שנה נשארת דלילה אחרי קיץ שלם של "עבודה", וחייבת להביא
שחקנים נוספים בחודש-חודשיים הראשונים של העונה?
LIAV10 כתב:לא הבנתי מה גרם לאסתרון וחבריו להיות כאלה שרמוטות..?
אבל זה לא משנה, אנחנו מאוד חלשים, אין הגנה.
בראד שחקן שחקן, כמו שאמרתי עונת פריצה.
LIAV10 כתב:אני די מתבאס מהכסף שאבא שלי שילם על המנוי, לא אוהב את הקבוצה ולא את הקהל של מכבי, מוציא את כל החשק.
מקווה שאתחבר לווימס וגאודלוק.
מקובי, אולי תשמור לי מקום ב11, סיוט כל ההיכל המסריח הזה.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא הבנתי מה גרם לאסתרון וחבריו להיות כאלה שרמוטות..?
אבל זה לא משנה, אנחנו מאוד חלשים, אין הגנה.
בראד שחקן שחקן, כמו שאמרתי עונת פריצה.
תן משחק אחד שאסתרון לא גמר לנו (או לפחות ניסה)
Nadav#30 כתב:אם כל האכזבה, אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח את הסגל של דרוש' במקום הסגל של מכבי.
LIAV10 כתב:Nadav#30 כתב:אם כל האכזבה, אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח את הסגל של דרוש' במקום הסגל של מכבי.
באמת קשה לוותר על מקל, ועוד בשביל וונאמייקר.
Nadav#30 כתב:אם כל האכזבה, אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח את הסגל של דרוש' במקום הסגל של מכבי.
my man כתב:מקאדו 3 כתב:מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .
זו לא קללה
Holiday_Armadillo כתב:Nadav#30 כתב:אם כל האכזבה, אני בטוח שאף אחד לא היה לוקח את הסגל של דרוש' במקום הסגל של מכבי.
לוקחת קל
סגל הרבה יותר מאוזן
אם אפשר גם את המאמן זה היה יכול להיות יופי
er79 כתב:למכבי אין עומק. כשאתה משקיע בשחקני חמישייה טובים כמו מילר, צירבס, ווימס וגאודלוק, ובספסל אתה מחרבן שחקנים בתרי זוזי כמו תקליטן טיפש ואייברסון, אז אתה מקבל גבוה גמלוני וגארד שהולך לטיול במאניטיים. מכבי צריכה להתפלל שמעתה ואילך ווימס וגאודלוק לא ייפצעו עד סוף העונה אחרת גם מזוזות חדשות שגלויברמן יתקין לא יעזרו לנו. אגב אייברסון וסילי, מעריך שלא יישארו פה כבר בפגרה.
חנו'ש כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .
זו לא קללה
ברור שלא, זה עונש משמיים על חטא.
הם פשוט כולם מוציאים זרע לבטלה, בעיקר על הספה, ועוד בשבת....
חנו'ש כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .
זו לא קללה
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:מצטער , קבוצה לא יכולה לתפקד ולנצח ככה שכל פעם 2 שחקנים מרכזיים פצועים , אפשר להאשים את הסגל והוא לא מושלם אבל איי אפשר להתעלם מהעובדה שהקבוצה הזאת פשוט לא משחקת ומתאמנת בהרכב החזק שלה בגלל קללת פציעות זה פשוט לא יאומן שזה גם כל הזמן השחקנים הכי חשובים .
זו לא קללה
ואם טכנית אי אפשר להוציא זרע? שואלת בשביל חברה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, משה ו־8 אורחים