המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:ארז לא מאמין בשלשות, אפשר לראות את זה גם בהגנה וגם בהתקפה. אני לא אוהב את זה.
שוב, מה שקרה היום עם דרוש זו הזיה, היא קבוצת קליעה בינונית על הנייר.
יש עדכון לגבי ווימס?
Holiday_Armadillo כתב:omer8783 כתב:והנה, אנחנו מתחילים...
לפטר את המאמן, לשרוף ת'מועדון, להחתים את סטף קארי לשלוש שנים... משחק אימון חברים,
זה. רק. משחק. אימון.
צודק, עפתי מהדיון
rc4991 כתב:עזבו אותי המשחק
המסע"ת עם בלאט, השיחה והתמונה עם פארקר, הראיון עם ברתומיאו...עשיתי את שלי הערב
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:אני מעריך (או מקווה לפחות) שבחודש הקרוב מכבי תעיף את אייברסון, תביא שחקן גבוה שמסוגל לשמור כמו שצריך ועם ווימס וגאולוק בריאים זה כבר יראה הרבה יותר טוב.
כמובן חבל שהכל תמיד קורה באיחור במועדון הזה, אבל עדיף מאוחר.
לא חושב שיעיפו את אייברסון כ"כ מהר.
ישאירו אותו (ביורוליג עוד יצטרכו אותו), אבל אני בטוח שמתחילים להסתכל על מספרי 4.5 בNBA.
לצורך העניין, לבלאט בדרושפאקה יש את: ארדן, סלוטר, אלדמיר, סבאש וארווין דאדלי רק בעמדה 5. עומק, ורסטיליות וסייז בעמדה הזאת יכולים להיות מאוד משמעותיים.
ראד כסמול בול 4 הוא נחמד, אבל כשלמכבי אין סנטר הגנתי איתו (ואין לה)- זה מוציא את העוקץ מכל הפוטנציאל ההתקפי, כשהיא חוטפת אצלה סלים קלים בצבע ולא מסוגלת להביא עצירה.
אחדשיודע כתב:rc4991 כתב:עזבו אותי המשחק
המסע"ת עם בלאט, השיחה והתמונה עם פארקר, הראיון עם ברתומיאו...עשיתי את שלי הערב
מה היה במסע"ת עם בלאט ובראיון עם ברתומיאו? משהו מעניין?
MTA2311 כתב:קשה לי להאמין שמכבי יחזיקו כל כך הרבה שחקנים על הפיירול.
אם ילכו על השחקן הנכון (4.5 שיכול לשחק גם עם צירבאס וגם עם ראד, אתלט, רים פרוטקטור, נייד), אייברסון יהפוך מיידית למיותר.
LIAV10 כתב:וואנמייקר במקום מקל עם עוד גבוה הגנתי והיינו קבוצת פיינל פור.
LIAV10 כתב:שתדעו, פארקר היה בערך 10 דקות בכל יציע (11 ו7), אין לו טיפת סנוביות, קשה להסביר כמה אני אוהב אותו, גבר רצח.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:שתדעו, פארקר היה בערך 10 דקות בכל יציע (11 ו7), אין לו טיפת סנוביות, קשה להסביר כמה אני אוהב אותו, גבר רצח.
בהנחה ושמים כישרון מול אגו, אין ספק שפארקר הכי נשמה שהיה פה, אי פעם. אם למישהו יש את הלגיטימציה להיות הכי שחצן בעולם, זה פארקר. לא היה כמוהו באירופה. ועדיין, כלום.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:למרות חיבתי לביקורת על הקבוצה, הקהל שלנו שבע כבר זמן מה, זה לא סוד.
אין שובע בספורט.
הקהל פשוט התייאש מהקבוצה.
er79 כתב:אגב, מישהו פה יודע מה המצב של סוני? אמרו ייבדק הלילה, בינתיים יש עלטה תקשורתית והאמת מדאיג אותי שמכבי לא פרסמו שום מסר הרגעה עד כה.
roy1000 כתב:יש בעיות שלא קשורות לגאודלוק וסוני. החולשה בעמדה 1 לא תיפתר כשגאודלוק יחזור וגם הבעיות בריבאונד וברוטציות הגבוהים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים