המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:נשבר לי הזין כבר. שמישהו יכניס לי כדור ברקה ויגמור את הסיפור. לא ייאמן.
Mitelka כתב:יש לי 2 שאלות - הראשונה, כמובן, מה זה הכמות פציעות הזאת.
השנייה - ואולי לא טרויאלית, ואולי מזל ואולי לא - למה דווקא השחקנים הבכירים? יוגי, שחקן פציע לגמרי - שומר על יחסית כשירות גבוהה. מקל, פניני. והם עובדים עם אותו מערך כושר.
איך זה קורה לשני השחקנים הבכירים עונה שעברה (רנדל, סמית') וקורה לשני הבכירים שלנו העונה (ווימס, גאודלוק)?. פה השאלה היותר חשובה שלי. זה סתם מזל, וזה יכל להיות גם מקל או או יוגב? לא יודע. באמת שלא יודע.
Mitelka כתב:יש לי 2 שאלות - הראשונה, כמובן, מה זה הכמות פציעות הזאת.
השנייה - ואולי לא טרויאלית, ואולי מזל ואולי לא - למה דווקא השחקנים הבכירים? יוגי, שחקן פציע לגמרי - שומר על יחסית כשירות גבוהה. מקל, פניני. והם עובדים עם אותו מערך כושר.
איך זה קורה לשני השחקנים הבכירים עונה שעברה (רנדל, סמית') וקורה לשני הבכירים שלנו העונה (ווימס, גאודלוק)?. פה השאלה היותר חשובה שלי. זה סתם מזל, וזה יכל להיות גם מקל או או יוגב? לא יודע. באמת שלא יודע.
MTA2311 כתב:גם יוגב וגיא סבלו מפציעות בשנים האחרונות.
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:גם יוגב וגיא סבלו מפציעות בשנים האחרונות.
קרע את גיד אכילס לפני יותר משנתיים, לא?
אני מדבר על טווח ה"מה קורה פה בשנה האחרונה".
ankram כתב:אחדשיודע כתב:ankram כתב:יש עלינו שחור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מזל רע, אה?
תמשיכו להאמין באמונות טפלות.
לא, הרבה יותר אמין זה להגיד שמכבי שמו מאמן כושר דפקט בגלל שחייבים כסף לאבא שלו ז״ל......
קבוצה שמשלמת מאות אלפי דולארים בשנה על שחקנים שלא משחקים בשורותיה, מחזיקה מאמן כושר שגורם נזק עצום בעצם העסקתו כי לאבא שלו חייבים כסף.... זה נשמע הרבה יותר הגיוני......
Sent from my iPhone using Tapatalk
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמו קרע בהמסטרינג, גם קרע בתאומים זאת תוצאה של הכנה פיזית לקויה.
אור, אם יורשה לי לקפוץ למסקנות - מההודעה שלך נשמע שאתה מעביר ביקורת על מישהו, אני באזור או שלא?
הכל זה מלמעלה. לקראת יום כיפור כולנו צריכים לעשות בדק בית וחשבון נפש עמוק ולחשוב מדוע הקדוש ברוך הוא החליט לגרום לגל פציעות שכזה.
קובי כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמו קרע בהמסטרינג, גם קרע בתאומים זאת תוצאה של הכנה פיזית לקויה.
אור, אם יורשה לי לקפוץ למסקנות - מההודעה שלך נשמע שאתה מעביר ביקורת על מישהו, אני באזור או שלא?
הכל זה מלמעלה. לקראת יום כיפור כולנו צריכים לעשות בדק בית וחשבון נפש עמוק ולחשוב מדוע הקדוש ברוך הוא החליט לגרום לגל פציעות שכזה.
תתחיל מהיום - צום גדליה
MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:כמו קרע בהמסטרינג, גם קרע בתאומים זאת תוצאה של הכנה פיזית לקויה.
תתחיל מהיום - צום גדליה
זה באמת היום?
הרגו את הדתיים השנה עם התאריכים של הצומות.
MTA2311 כתב:לא. יש במכבי מאמן כושר שלא הייתי נותן לו גם ללמד חינוך גופני בבית ספר יסודי בעפולה.
שניהם לא היו פצועים שנה שעברה. הם התאמנו עם הקבוצות שלהם ווימס ספציפית גם עבד קשה מאוד עצמאית בקיץ.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:לא. יש במכבי מאמן כושר שלא הייתי נותן לו גם ללמד חינוך גופני בבית ספר יסודי בעפולה.
שניהם לא היו פצועים שנה שעברה. הם התאמנו עם הקבוצות שלהם ווימס ספציפית גם עבד קשה מאוד עצמאית בקיץ.
אני מעדיף להיות סקפטי לגבי ה"אימונים הקשים" שעשה ווימס בקיץ. הוא בברור הגיע מאוד חלוד - כמו שחקן שלא שיחק הרבה זמן.
אני לא חושב שזה מקרי שדווקא הוא וגאודלוק נפצעו. זה לא מוריד אחריות ממאמן הכושר, אבל קיבלת שחקנים בהנחה ולא במקרה.
קובי כתב:זה היום, אבל זה צום לחלשים... אם אתה רוצה אתה יכול לקום לפנות בוקר לאכול.
#אנילאדתי
יו"ר הצהובים ל-5 באוויר: "עוד תראו את מכבי ת"א האמיתית בעונה הזאת"
Holiday_Armadillo כתב:מבקשת לשמור את זה למועד מאוחר יותריו"ר הצהובים ל-5 באוויר: "עוד תראו את מכבי ת"א האמיתית בעונה הזאת"
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים