המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:איזה יופי עכשיו זה "אלופת גביע ווינר"
yanay21 כתב:my man כתב:איזה יופי עכשיו זה "אלופת גביע ווינר"
אפילו לא "אלופת", אלא "מחזיקת". זה כאילו הם עומדים בחוץ, בשמש, מחזיקים את הגביע, עד שמישהו יקח אותו מהם. זה אפילו מביך טיפה
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:איזה יופי עכשיו זה "אלופת גביע ווינר"
אפילו לא "אלופת", אלא "מחזיקת". זה כאילו הם עומדים בחוץ, בשמש, מחזיקים את הגביע, עד שמישהו יקח אותו מהם. זה אפילו מביך טיפה
לא. זה "אלופת גביע ווינר"..עד היום זה היה "מחזיקת" עכשיו כחלק משינוי התדמית של הכדורסל הישראלי שינו את זה ל"אלופת"
בעז"ה גם אנחנו נהיה "אלופי גביע המדינה"
שועל כתב:מה אכפת לכם?
העיקר ששמואל מרוצה
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:איזה יופי עכשיו זה "אלופת גביע ווינר"
לא. זה "אלופת גביע ווינר"..עד היום זה היה "מחזיקת" עכשיו כחלק משינוי התדמית של הכדורסל הישראלי שינו את זה ל"אלופת"
אנחנו נזכה גביע המדינה בעזה
שועל כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:איזה יופי עכשיו זה "אלופת גביע ווינר"
אנחנו נזכה גביע המדינה בעזה
הרגע הזה אורי חסם אותך על רקע ההכרה במדינה פלסטינית
yanay21 כתב:חלילה הכרה, פשוט שטח רנדומלי שבעתיד, אם ירצה השם ,יהפך ללונה פארק ענק.
(שקלתי לעשות פה בדיחה ירושלמית, כי אני גר ממש מעל רחוב שנקרא "דרך עזה", אבל לא ידעתי אם הוא מכיר אותו)
my man כתב:yanay21 כתב:חלילה הכרה, פשוט שטח רנדומלי שבעתיד, אם ירצה השם ,יהפך ללונה פארק ענק.
(שקלתי לעשות פה בדיחה ירושלמית, כי אני גר ממש מעל רחוב שנקרא "דרך עזה", אבל לא ידעתי אם הוא מכיר אותו)
יואו איתך...אני ירושלמי מלידה...22 שנה גרתי בעיר הזו...
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:חלילה הכרה, פשוט שטח רנדומלי שבעתיד, אם ירצה השם ,יהפך ללונה פארק ענק.
לא אמרת שגרת באיזה חור באזור השפלה?
או שלא אמרת לי, או שהזיכרון שלי מחריד. מאיזו שכונה?(פליז תגיד שממזרח העיר)
my man כתב:מה נראה לכם? אתם יודעים יופי שגדלתי בשכונה של דוסים...
אבל עם השנים הכרתי חבר שלימים הפך לחברי הטוב ביותר(עד שנפרדו דרכינו) שגר ברובע המוסלמי..
my man כתב:מה נראה לכם? אתם יודעים יופי שגדלתי בשכונה של דוסים...
אבל עם השנים הכרתי חבר שלימים הפך לחברי הטוב ביותר(עד שנפרדו דרכינו) שגר ברובע המוסלמי..
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:מה נראה לכם? אתם יודעים יופי שגדלתי בשכונה של דוסים...
והוא זה שהביא אותך למצב המאוד (מאוד!!) מסובך?
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:חלילה הכרה, פשוט שטח רנדומלי שבעתיד, אם ירצה השם ,יהפך ללונה פארק ענק.
לא אמרת שגרת באיזה חור באזור השפלה?
או שלא אמרת לי, או שהזיכרון שלי מחריד. מאיזו שכונה?(פליז תגיד שממזרח העיר)
אוף נו כמה פעמים...התחתנתי בגיל 22 וגרנו אחרי החתונה במרכז שפירא(שזה בין קרית מלאכי לאשקלון)
לפני זה עד החתונה גרתי אצל ההורים שלי בירושלים עיה"ק תובב"א
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:עיה"ק תובב"א
כל מי שעבד באן, אתם יודעים את הפרוטוקול
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים