yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
בול
בושה וחרפה. אתה לוקח אגדה, שחקן מהולל בעל שם עולמי, קלאץ' פלייר ברמות הכי גבוהות, ואז תוקעים לידו את מיקי ברקוביץ'.
ראיתי את הפאנץ' אחרי המילה הראשונה
אני חושבת שאנחנו צריכים הפסקה אחד מהשנייה לכמה חודשים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
בול
בושה וחרפה. אתה לוקח אגדה, שחקן מהולל בעל שם עולמי, קלאץ' פלייר ברמות הכי גבוהות, ואז תוקעים לידו את מיקי ברקוביץ'.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
בול
אני חושבת שאנחנו צריכים הפסקה אחד מהשנייה לכמה חודשים
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:
בול
אני חושב שאנחנו מכירים כל כך טוב![]()
LIAV10 כתב:סתם ינאי, הפתעת אותי, אני לא יכול להפסיק לצחוק עד עכשיו, הרגת אותי.
(ככה רוקמים קשרים, אולי עוד אצטרך אותו בעתיד)
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:סתם ינאי, הפתעת אותי, אני לא יכול להפסיק לצחוק עד עכשיו, הרגת אותי.
(ככה רוקמים קשרים, אולי עוד אצטרך אותו בעתיד)
לחלק הראשון של התגובה ציפיתי מאורי, ידעתי שיש איזה פאנץ' בסוף.
ואילו קשרים אתה תצטרך ממני, אדון שהוא מספיק טחון כדי שסתם במקרה יעשו לו מנוי למכבי?
MTA2311 כתב:אין שום קשר בין סיגריה וג'וינטים, אבל חבל להרוס את הת'רד של מנתץ השלשלאות, אב הדרקונים, מלך האנדלים ושבע הממלכות גל מקל לצורך הדיון הזה.
MTA2311 כתב:אין שום קשר בין סיגריה וג'וינטים, אבל חבל להרוס את הת'רד של מנתץ השלשלאות, אב הדרקונים, מלך האנדלים ושבע הממלכות גל מקל לצורך הדיון הזה.
yanay21 כתב:אפילו סיגריה לא עישנתי בחיי. אני מזרחי מאוד גרוע. הדבר המזרחי היחיד שאני עושה זה לאכול סחוג. אה, ולהיות עצלן.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין שום קשר בין סיגריה וג'וינטים, אבל חבל להרוס את הת'רד של מנתץ השלשלאות, אב הדרקונים, מלך האנדלים ושבע הממלכות גל מקל לצורך הדיון הזה.
אוקיי, אז עכשיו אני צריכה שמקל יתחפש לחאליסי בפורים
אני אלך מאחוריו עם פעמון ואגיד shame, shame, shame
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין שום קשר בין סיגריה וג'וינטים, אבל חבל להרוס את הת'רד של מנתץ השלשלאות, אב הדרקונים, מלך האנדלים ושבע הממלכות גל מקל לצורך הדיון הזה.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אפילו סיגריה לא עישנתי בחיי. אני מזרחי מאוד גרוע. הדבר המזרחי היחיד שאני עושה זה לאכול סחוג. אה, ולהיות עצלן.
לא מאמין לך שלא עישנת?
אחרי השחרור יושבים על פיצה סלייס ברמת השרון ונזמין את הודאל שיטעם פיצה מחוץ לעפולה.
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין שום קשר בין סיגריה וג'וינטים, אבל חבל להרוס את הת'רד של מנתץ השלשלאות, אב הדרקונים, מלך האנדלים ושבע הממלכות גל מקל לצורך הדיון הזה.
לסרסי? אחד הקלאסייםםםם
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:אין שום קשר בין סיגריה וג'וינטים, אבל חבל להרוס את הת'רד של מנתץ השלשלאות, אב הדרקונים, מלך האנדלים ושבע הממלכות גל מקל לצורך הדיון הזה.
לסרסי? אחד הקלאסייםםםם
לחאליסי, בגלל מה שאמרת, אבל השיים יהיה שלי
וינאי יילך בעירום לפניי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים