המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:רק לא הבנתי למה הפציעות לא ישמשו כתירוץ?
ווימס וגאודלוק זה בערך כל מה שיש לנו...
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רק לא הבנתי למה הפציעות לא ישמשו כתירוץ?
אתה לא יכול לתרץ את זה שאין לך רגל אם אתה הורדת אותה
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רק לא הבנתי למה הפציעות לא ישמשו כתירוץ?
אבל לא ארז הוריד אותם...
yanay21 כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:רק לא הבנתי למה הפציעות לא ישמשו כתירוץ?
אבל לא ארז הוריד אותם...
הכשל הוא לא שלו, הוא מערכתי. אני אישית לא מאשים אותו
yanay21 כתב:מעניין אם יש עוד קבוצה שמורחת את האוהדים שלה ברמה כזו. כלומר, ברור שיש כאלו שיותר, אבל לא בקאליבר שלנו
jol9 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם יש עוד קבוצה שמורחת את האוהדים שלה ברמה כזו. כלומר, ברור שיש כאלו שיותר, אבל לא בקאליבר שלנו
אני דווקא יכול להגיד שאם הפורום הזה היה מדגם מייצג, אז היה אפשר להגיד בביטחון שהם מורחים רק
את עצמם...
בשנים הקודמות, מסיבת עיתונאים כזאת, הייתה גוררת אחריה דיון של 25-30 עמודים.
היום יש רק 5, והרוב זה סרקאזם.
זה אומר שהם כבר לא ממש מעניינים אותנו, ואין לנו מה לדבר עליהם יותר מדי.
jol9 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם יש עוד קבוצה שמורחת את האוהדים שלה ברמה כזו. כלומר, ברור שיש כאלו שיותר, אבל לא בקאליבר שלנו
אני דווקא יכול להגיד שאם הפורום הזה היה מדגם מייצג, אז היה אפשר להגיד בביטחון שהם מורחים רק
את עצמם...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם יש עוד קבוצה שמורחת את האוהדים שלה ברמה כזו. כלומר, ברור שיש כאלו שיותר, אבל לא בקאליבר שלנו
את עצמם...
אבל אנחנו לא מדגם מיצג
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם יש עוד קבוצה שמורחת את האוהדים שלה ברמה כזו. כלומר, ברור שיש כאלו שיותר, אבל לא בקאליבר שלנו
את עצמם...
אבל אנחנו לא מדגם מיצג
MTA2311 כתב:jol9 כתב:yanay21 כתב:מעניין אם יש עוד קבוצה שמורחת את האוהדים שלה ברמה כזו. כלומר, ברור שיש כאלו שיותר, אבל לא בקאליבר שלנו
את עצמם...
נראה לי ש11 אלף המנויים הם מדגם מייצג טוב יותר
yanay21 כתב:הם יהיו באנקר מארץ הבאנקרים. כי למכבי יש הרבה יותר מ11 אלף אוהדים. תוריד מהתפוסה את האנשים שיש להם כל כך הרבה כסף, שזה לא עניין של הצלחה, או ספורט, או עיקרון, זה במקום לצאת למסעדה בערב(או גם וגם, כשהמסעדה היא ה206). אנחנו נשארים עם כמה אלפים שצריכים להיות אוהדים נטולי ביקורת. לא חסרים כאלו.
jol9 כתב:yanay21 כתב:הם יהיו באנקר מארץ הבאנקרים. כי למכבי יש הרבה יותר מ11 אלף אוהדים. תוריד מהתפוסה את האנשים שיש להם כל כך הרבה כסף, שזה לא עניין של הצלחה, או ספורט, או עיקרון, זה במקום לצאת למסעדה בערב(או גם וגם, כשהמסעדה היא ה206). אנחנו נשארים עם כמה אלפים שצריכים להיות אוהדים נטולי ביקורת. לא חסרים כאלו.
נוקיה זה עדיין מקום לראות ולהיראות, אבל זה לא יהיה לנצח.
מכבי היתה אימפריה אירופאית במשך 15 שנה. אבל כמה שנים כמו השנתיים האחרונות, ירוקנו את ההיכל,
בדיוק כמו שהיה בשנות ה-90.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־13 אורחים