Holiday_Armadillo כתב:זמנים השתנו, היום אנשים מפונקים
זה גם נכון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:זמנים השתנו, היום אנשים מפונקים
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זמנים השתנו, היום אנשים מפונקים
זה גם נכון.
LIAV10 כתב:אם כבר דיברתם על אוכל אז ויטרינה נותן ליומנגס פייט, בעיקר בגלל שהלחמנייה הרבה יותר טובה ויש להם את הצ׳יפס הכי טעים שאכלתי.
בשר טעים ממש, פשוט אין הרבה תוספות למרות שאני גם ככה בחור של גבינה וריבת בצל (מה שיש להם).
yanay21 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זמנים השתנו, היום אנשים מפונקים
זה גם נכון.
וזה בסדר גמור ברוב המקרים, כל עוד יש להם כסף לזה. אתה לא נראה לי הטיפוס שמוציא כסף שאין לו. אבל הרבה אנשים, במיוחד ישראלים, עושים את זה בכמויות
Holiday_Armadillo כתב:נוסטלגיה מדכאת:
מישהו זוכר שפעם היה עיתון רק ללוח שידורים ואם הייתה תוכנית שרצית לראות היית צריך לחפש שם בכל השבוע ובכל השעות?
jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זמנים השתנו, היום אנשים מפונקים
זה גם נכון.
וזה בסדר גמור ברוב המקרים, כל עוד יש להם כסף לזה. אתה לא נראה לי הטיפוס שמוציא כסף שאין לו. אבל הרבה אנשים, במיוחד ישראלים, עושים את זה בכמויות
תראה, זה לא שאני נלהב מזה יותר מדי, אבל זה בהחלט סידור הרבה יותר נוח מאשר לנקות
באופן עצמאי.
אני חושב שפשוט האנשים התחילו יותר להעריך את שעות הפנאי והמנוחה שלהם, ולא רוצים לבזבז אותן
על נקיונות ומטלות בית, או לפחות לצמצם ככל האפשר את זה.
אני לא חושב שזה דבר רע.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נוסטלגיה מדכאת:
מישהו זוכר שפעם היה עיתון רק ללוח שידורים ואם הייתה תוכנית שרצית לראות היית צריך לחפש שם בכל השבוע ובכל השעות?
בן:"רגע, מה?"
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:נוסטלגיה מדכאת:
בן:"רגע, מה?"
''עיתון?''
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אם כבר דיברתם על אוכל אז ויטרינה נותן ליומנגס פייט, בעיקר בגלל שהלחמנייה הרבה יותר טובה ויש להם את הצ׳יפס הכי טעים שאכלתי.
בשר טעים ממש, פשוט אין הרבה תוספות למרות שאני גם ככה בחור של גבינה וריבת בצל (מה שיש להם).
מבחינת אוכל יותר אתני(הודי, יפני, מקסיקני בלה בלה בלה), מה אתה אוהב, ובאיזו מסעדה אוכלים את זה טוב? נאסוף קצת המלצות
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:אם כבר דיברתם על אוכל אז ויטרינה נותן ליומנגס פייט, בעיקר בגלל שהלחמנייה הרבה יותר טובה ויש להם את הצ׳יפס הכי טעים שאכלתי.
מבחינת אוכל יותר אתני(הודי, יפני, מקסיקני בלה בלה בלה), מה אתה אוהב, ובאיזו מסעדה אוכלים את זה טוב? נאסוף קצת המלצות
הודי לא אוהב, אכלתי בטנדורי כמה פעמים ולא אהבתי את התבלינים, מקסיקני לא יצא לאכול הרבה אבל אני אוהב, בעיקר כי אני אוהב פיקנטיות, ירקות טריים, שעועית ובעיקר כל סוג של בקר טחון.
אוכל אסייאתי טעים לי ברמות, אפילו ברמת הדוכנים בקניונים (אבל לא כולם), הרבה זמן לא אכלתי במסעדה אסייאתית ברמה, אוהב את טייגר לילי ושמעתי דברים טובים על הבית התאילנדי.
יש בהרצליה מסעדה שלפי דעתי ירדה ברמה אבל שווה ביקור רק בשביל המרק וון טון האגדי שלהם, שאין לי מושג איך הפכו מים לכל כך טעימים.
LIAV10 כתב:ינאי אחרי הג׳וינט הראשון: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9666123074
LIAV10 כתב:ינאי אחרי הג׳וינט הראשון: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9666123074
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי אחרי הג׳וינט הראשון: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9666123074
לא יפתיע אותי אם ככה זה באמת יהיה, אז בחיים לא
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:ינאי אחרי הג׳וינט הראשון: https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 9666123074
לא יפתיע אותי אם ככה זה באמת יהיה, אז בחיים לא
אתה לא מגיע למצב כזה אבל הידיים שלך כן יהיו מכוסות בשאריות במבה וביסלי (עדיפות לגריל)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים